Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor koof kookeiland realiseren:

Koof kookeiland realiseren

Ik wil een koof boven kook schiereiland met afzuiging erin 190x 95.
Onze klant uit Hendrik Ido Ambacht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor koof kookeiland realiseren uit heel Nederland:

Koof (3m x 1m) timmeren boven kookeiland voor afzuiginstallatie en wat inbouwspots.

Ik wil een koof getimmerd hebben (en afgewerkt) boven een bestaand kookeiland t.b.v. een (Novy) afzuiginstallatie en wat inbouwspots. Afmeting: 3.05 meter lang x 1.00 meter breed.

Koof in keuken plaatsen

Ik wil graag een koof met inbouwspots boven mijn kookeiland (311 x 101.5 cm) met een hoogte van 4cm (indien mogelijk met inbouwspots). Verder zit er een afzuigkap (circulatie), die zowel mag blijven of meegaan met verlaging. We zouden er 6 dimbare inbouwspots in willen hebben. Aansluitingen voor verlichting en afzuigkap is al aanwezig. We willen de koof graag in eenzelfde kleur als een ander deel RAL7030 mat, maar zal ik nog bevestigen. Ik zie jullie offerte graag tegemoet

Bestaande keuken verplaatsen

We hebben een Nolte keuken die van de eerste naar de begane grond verplaatst moet worden. Op de begane grond zat al een keuken met leidingen. We koken met inductie. De leidingen zullen wel wat verlegd moeten worden en daarna apparatuur aansluiten. De keukenkastje en werkblad dienen te worden geplaatst. Verder willen wij een kookeiland realiseren met een cooker en de vaatwasser. Hiervoor zullen de leidingen doorgetrokken moeten worden. Voor de afzuigkap zal er een gat naar buiten gemaakt moeten worden inclusief koof.

Keuken plaatsen en koof maken

Wij hebben een keuken gekocht en deze moet worden geplaatst en aangesloten. Tevens moet er een koof worden gemaakt voor de afzuigkap boven het kookeiland en de kastenwand moet worden afgetimmerd. De gasleiding moet worden verlegd en de elektra- en waterleiding aangepast. Verder dient de apparatuur aangesloten te worden en de kastenwand en kookeiland geïnstalleerd. Er is een keukenplan aanwezig.

Koof boven kookeiland maken

We zoeken een partij voor het maken van een houten koof (lxbxd = 2700 x 1000 x 400 mm) voor de inbouw afzuigkap. Daarnaast willen we drie spots terugzien in de koof.

Koof boven kookeiland timmeren

Ik wil een koof boven een kookeiland maken in de maat 312 cm x 120 cm breed. Dikte is circa 30cm. Deze moet verder mooi glad wit afgewerkt zijn aan alle zijdes (hij is van alle kanten zichtbaar en wordt rechthoekig). In de koof komt een Novy afzuigkap die aangesloten wordt op een uitlaat in het plafond (deze uitlaat loopt door het plafond vloer naar buiten). Wij bestuderen nog twee opties: optie 1) Koof met daarin inbouwspots en optie 2) koof met uitsparing tussen koof en plafond waardoor er een 'zwevend' effect ontstaat waarin wij led strips kunnen plaatsen. Zie bijgevoegd ideeën. Locatie Almere en in juni/juli uitvoeren. Betreft nieuwbouw. Gelieve via mail reageren.

Koof met spotjes voor een plafondunit afzuigkap boven kookeiland

Wij willen in onze keuken graag een koof met ingebouwde spotjes laten maken, waar een plafondunit afzuigkap in kan worden verwerkt (zie ook bijgevoegde afbeelding). Deze koof zal boven het kookeiland geplaatst worden, die een afmeting van 240 x 120 cm heeft. We laten de koof graag netjes laten afwerken (bv. Gipsplaten en stuken). De plafondunit afzuigkap leveren we zelf aan. Spotjes om in te bouwen kunnen we eventueel ook zelf aanleveren. Graag ontvangen wij hiervoor een offerte.

Plafond keuken pleisteren

Boven het kookeiland in de keuken is de afvoer van de afzuigkap naar buiten geleid. Het kanaal is afgetimmerd met een koof van multiplex. De prijsopgave betreft het afwerken met een stuclaag. Oppervlakte circa. 5 m2. De hoogte van de koof is 0.18 meter. Plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Koof boven het keukeneiland maken

Er dient een koof gemaakt te worden voor boven het kookeiland, omdat de afvoer van de afzuigkap afwijkt. De koof zal ongeveer 2.40 bij 1.20 meter worden en 15 cm diep.

Muur uitbreken en divers installatiewerk

Maken van een opening in een draagmuur inclusief afwerken -> garantie dat het kan en geen gevaar oplevert. Van huidige ingang keuken dichte kast maken door muur te plaatsen – stevig genoeg om keukenkastjes met inhoud te dragen. Gat 155 mm in gevel ten behoeve van een afzuigkap (indien mogelijk) en anders middels afvoer naar rookkanaal (inclusief omlijsting maken). Plafond en muren die overblijven netjes afwerken. Elektriciteit- en water- aansluiting maken / verplaatsen. Afvoer van afval (inclusief oude keuken). Water: wateraansluitingen en afvoer in / onder kookeiland (voor gootsteen en vaatwasser) Elektriciteit: nu 1 groep in de keuken. 1 groep in de keuken (niet in elektriciteitskast) splitsen naar: 2-fase of 3-fase voor kookplaat 1 geaarde groep voor oven 1 geaarde groep voor combi magnetron 1 geaarde groep voor vaatwasser 1 geaarde groep voor huishoudelijk, afzuigkap en ijskast Verlichting: in de koof elektriciteit boven het kookeiland op 3 plekken 1 elektrapunt onder kookeiland voor vaatwassser 3 elektrapunten boven aanrecht 1 elektrapunt bij het raam 1 elektrapunt voor ijskast 1 elektrapunt aan het plafond voor verlichting Bij voorkeur uitvoering in augustus. Per 1 augustus krijg ik de sleutel van de woning. Voor die tijd kunnen we wel de woning in om het werk op te nemen.