Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor doorvoer voor de afzuigkap boren:

Doorvoer voor de afzuigkap boren

Diameter 150 mm/ Dikte muur 405 mm waarvan 240 mm beton, rest spouw en baksteen.
Onze klant uit Hellevoetsluis (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor doorvoer voor de afzuigkap boren uit heel Nederland:

Doorvoer boren voor de afvoer van de afzuigkap

Graag uw prijs voor het maken van een doorvoer van keuken naar buiten. Gatdiameter: 150 mm. Spouwmuur (ongeveer 30 cm). Buitengevel: baksteen. Binnengevel: steen met stucwerk. Let op: keuken en plafond is net gestuct en geschilderd. Keuken is net nieuw geplaatst. Bovenkant gat, ongeveer 2 cm onder plafond (zo hoog mogelijk dus). De vloer van de 1e verdieping is een betonplaat. De werkplek is goed bereikbaar. De afvoer van het afval moet eerst worden overlegd met de klant.

Lood vernieuwen of schoorsteen verwijderen

Ik wil graag een indicatie voor het volgende: Het lood rondom de schoorsteen van mijn huis dient te worden vervangen. De schoorsteen is in gebruik en word gedeeld met de buren. Ik wil ook graag een offerte voor het in zijn geheel verwijderen van een schoorsteen, alleen het gedeelte wat op het dak zit, en er zal een nieuwe doorvoer gemaakt moeten worden voor een afzuigkap tevens zal de vrijgekomen ruimte opnieuw bedekt moeten worden met dakpannen. Afvoer van het afval wordt door ons zelf gedaan. De werkplek is goed bereikbaar

Dak aanbouw en schuur vernieuwen

Wij hebben op onze aanbouw en op onze schuur een plat dak. Het dak van de schuur lekt op een paar plekken en het dak van de aanbouw is vooral slecht qua dakrand en aansluiting op gevel. We zouden graag een offerte willen aanvragen voor het volgende: - Vervangen dakbedekking schuur, ongeveer 20 m2 - Vervangen van bestaande lichtkoepel schuur, 1,2 x 0,8 meter - Vervangen en isoleren van het dak van de aanbouw, + aanbrengen dampdichte laag, ongeveer 30 m2. Afschot zit al in de constructie. - Vervangen en iets verhogen van het boeiboord, ongeveer 25 m1. Afhankelijk van de kosten het liefst iets van kunststof. - Inwerken van lood bij de aansluiting van de aanbouw op de gevel van het huis, nu niet aanwezig, ongeveer 6,5 m1. Er zitten 2 hemelwaterafvoeren op het dak en een doorvoer van een afzuigkap en in ieder geval 2 ventilatiepijpen. De onderconstructie is hout en op het dak ligt grind. We horen graag of jullie een offerte willen maken voor deze werkzaamheden. Zo niet, dan horen we dat natuurlijk ook graag. Als het nodig is om eerst langs te komen voor een offerte, dan is dat natuurlijk geen probleem.

Doorvoer boren voor de afvoer van de afzuigkap

Wij willen een doorvoeropening in een betonnen binnenmuur en gemetselde buitenmuur laten maken, zodat de afvoer van de afzuigkap kan worden aangesloten. Het gaat om de keukenmuur op de begane grond in onze woning. We willen de klus laten uitvoeren tussen 27 september en 3 oktober. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Boren van een doorvoer voor de afzuigkap

Graag zou ik van u een offerte van u ontvangen voor het boren van een doorvoer (150mm) t.b.v. een afzuigkap. Het betreft een spouwmuur met een binnenwand van beton.

Gat boren voor afzuigkap

In de buitenmuur (begane grond) moet een gat worden geboord van ongeveer 150 mm diameter voor doorvoer afvoerbuis van een nieuw te plaatsen afzuigkap (locatie zie foto, rode stip). Prijsopgave graag inclusief eventuele voorrijkosten en btw.

Gat boren door de buitenmuur voor afzuiging

In de keuken (op de begane grond) komt een gemotoriseerde afzuigkap waarvoor er een luchtafvoer door de gevel moet komen. Hiervoor moet er doorvoer in de muur geboord worden van 125 mm doorsnee. Het gaat om een gevel/spouwmuur, er moet geboord worden door baksteen, isolatie en beton. De oude keuken wordt in week 39 verwijderd zou dus in deze week de doorvoer willen laten maken.

Doorvoer naar buiten maken voor afzuigkap

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor een doorvoer naar buiten in de keuken t.b.v. de afzuigkap. Graag een prijs voor een doorvoer van 125 mm en een prijs voor een doorvoer van 150 mm. Graag tussen 4 en 8 september uitvoeren.

Rechthoekige doorvoer voor afzuigkap maken

Ik wil graag een doorvoer laten maken voor een afzuigkap. Het gaat om een rechthoekige afvoerbuis die door een verlaagd plafond loopt en door de gevel naar buiten moet. Het is een nieuwbouwhuis met een betonnen binnenmuur en stenen buitengevel.

Voorbereidingen voor nieuwe keuken installeren

Aanpassen leidingwerk het gaat om een kleine verschuiving ten opzichte van oude keuken. Maken doorvoer voor afzuigkap door draagmuur. Wandtegelwerk en stucwerk en doortegelen vloer onder keuken. Keuken is al besteld en wordt gemonteerd. Eventueel kan ik de datum verschuiven door de keuken later te laten bezorgen.

Partners

Partners van Casius