Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor gat vergroten in een ceasarstone aanrechtblad en perilex wcd installeren:

Gat vergroten in een Ceasarstone aanrechtblad en perilex WCD installeren

Ik wil mijn gaskookplaat vervangen door een inductiekookplaat. Daartoe moet de inbouwnis in het bestaande Ceasarstone blad worden vergroot van 560x490 naar 760 x 490 cm. Dit moet ter plekke gebeuren. Tevens dient de zekeringenkast te worden uitgebreid met 2 groepen (en een aardlek?), die gecombineerd moeten worden in een perilex aansluiting. Daartoe dient via de kruipruimte een leiding naar de keuken te worden getrokken, met 2x een boring door de vloer. De aansluiting moet worden afgemonteerd achter het bestaande keukenblok.
Onze klant uit Gouda (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gat vergroten in een ceasarstone aanrechtblad en perilex wcd installeren uit heel Nederland:

Kraangat in granieten keukenblad vergroten op lokatie

Keukenkraan gat in een hardsteenblad moet vergroot worden van 25 naar 36 mm is dit mogelijk en wat zijn de kosten

Gat in granieten aanrechtblad vergroten voor grotere kookplaat

We willen een nieuwe kookplaat maar de uitsparing is net te klein. Er moet aan een kant ca. 2 cm af.

Kraangat in granieten keukenblad vergroten op lokatie

Ik heb een nieuwe keukenkraan met insteek 35mm, de oude kraan was kleiner, het gat moet vergroot worden van 32 mm naar bv 36 mm en vervolgens mag de kraan ook gemonteerd worden.

Sleuven en WCD frezen in beton

Te verrichten werkzaamheden: - 2 sleuven frezen, 1 van 60cm en 1 van 250 cm, beide horizontaal in beton - 3 gaten boren voor WCD (50mm diep, diameter 81mm of iets groter) 1 enkele op op 25cm hoogte van vloer, 1 dubbele op 110 cm van vloer, in beton - 1 gat in buitenmuur 150 mm voor afvoer afzuigkap naar buiten (bestaande gat vergroten) Situatie: - bestaande bouw, muren zijn kaal (behangvrij), houten vloer. - locatie voor boren en frezen zijn reeds afgetekend op de muur - houten vloer moet beschermd worden tegen vocht (van boor) - tuinslang voor watervoorziening boor aanwezig, indien nodig (gardena koppeling) - vloer moet beschermd worden bij werkzaamheden mbv kleed, stucloper, oid moet binnen een maand gedaan zijn omdat dan de keuken komt

Keukenkraan demonteren en installeren

Het demonteren van een Dornbracht Tara Classic 2-gats brugmengkraan in keuken. Waarschijnlijk 2x vergroten van keukenblad gat van 30mm naar 35mm. Installeren van een Dornbracht Meta.02 2-gats mengkraan. De kraan wordt 30 april geregeld. Graag een prijsindicatie van te voren.

Vlizotrap vervangen door een vaste trap en een muur verplaatsen

Wij willen twee dingen laten uitvoeren. Het ene is het verplaatsen van een muur. Het betreft een overloop van 1.91 x 2 meter. Verplaatsen van muren op de overloop zodat het 1.91 x 3 meter wordt. Ik denk dat het geen draagmuur is, maar dat weet ik niet zeker. Dan willen we een vaste trap plaatsen en gat op zolder vergroten/dichtmaken waar nu een vlizotrap zit. Ik gok dat het plafond ongeveer 2,35 meter is, het huis is uit '93. Of de trap een kwart draai nodig heeft weet ik niet, ik zou graag daar advies over willen hebben. De trap wil ik waarschijnlijk van hout. Alle muren dan ook afwerken.

Trapgat vergroten en trap plaatsen

Ik wil graag een andere trap. Ik heb nu een spiltrap en ik wil deze door een houten draaitrap laten vervangen. Het trappen gat moet ook vergroot worden. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden zijn.

Opbouw platdak

Wij willen een offerte ontvangen van een opbouw volgens de bijgevoegde tekening (zie foto + link). Wat ik weet is dat de bouwstijl bepaalde eisen heeft, in de straat zijn er drie van deze opbouwen in een bepaalde stijl gerealiseerd (zie link). De opbouw moet ook voorzien worden van een trap, gat enzovoort. Zou u op de offerte de prijs voor een casco- en complete opbouw kunnen geven? Het doel is om de woonruimte te vergroten.

Herstelwerkzaamheden aan gevel

Bij het vergroten van het gat voor de afzuigkap heeft de monteur van onze keuken een deel van de buitenmuur beschadigd. Graag ontvang ik een offerte voor herstelwerkzaamheden. Het gaat om 8 bakstenen.

Kelderluik en bijpassende trap vernieuwen in restaurant

Goedemiddag, wij hebben in de (restaurant) keuken een luik hier is een metalen plaat over gezet. Wij willen graag de ruimte in de kelder graag benutten. Hierdoor hebben we een goed stevige luik nodig om de doorgang te bemiddelen. Ook zouden we graag willen kijken naar meerdere oplossingen om het gat te vergroten. Ook zijn er hierbij tegels die mooi moeten lopen met het nieuwe luik.

Partners

Partners van Casius