Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Gouda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Gouda heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Gouda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Gouda of directe omgeving.

1638 klanten uit Gouda bevelen een bij Casius in Gouda aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Gouda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken slopen en verwijderen, voorbereiden en IKEA keuken installeren, keuken aanrechtblad vervangen en inductie en spoelbak plaatsen, keuken renoveren, houten schutting met beton palen, plaatsen Ikea keuken en inbouwapparatuur en realiseren ombouw, composiet aanrechtblad zagen/aanvullen, aanrechtblad inmeten en op maat maken, keuken demonteren en afvoeren, keuken demonteren en monteren, keuken gereed maken voor plaatsing / leidingwerk, keukenkastjes wrappen, vervangen plinten in badkamer en reparatie waterschade stucwerk plafond, electra aanleggen en waterafvoer verplaatsen ivm nieuwe keuken, keuken laten wrappen, keuken wrappen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Gouda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Gouda:

Keuken laten wrappen of spuiten

ik heb 12 keukens besteld maar de kleur is niet juist bevonden, deze wil ik laten wrappen in antraciet. Het betreft 3 kastjes onder, waarvan 1 spoelkast / 1 oven / kastje met 1 lade en 2 kastjes boven

Koelkast inbouwen

Ik wil een nieuwe koelkast in een bestaande, 20 jaar oude keuken laten bouwen. De koelkast is 120 cm hoog. Het is een Bosch 20v60. Ik hoor graag of dit mogelijk is.

Gat vergroten in een Ceasarstone aanrechtblad en perilex WCD installeren

Ik wil mijn gaskookplaat vervangen door een inductiekookplaat. Daartoe moet de inbouwnis in het bestaande Ceasarstone blad worden vergroot van 560x490 naar 760 x 490 cm. Dit moet ter plekke gebeuren. Tevens dient de zekeringenkast te worden uitgebreid met 2 groepen (en een aardlek?), die gecombineerd moeten worden in een perilex aansluiting. Daartoe dient via de kruipruimte een leiding naar de keuken te worden getrokken, met 2x een boring door de vloer. De aansluiting moet worden afgemonteerd achter het bestaande keukenblok.

Keuken van Praxis plaatsen

Ik wil graag een keuken van de Praxis laten plaatsen. Deze keuken is 2,50 meter inclusief elektrische kookplaat, spoelbak, koelkast, oven en vaatwasser. Aan de muurkant komt de kookplaat, koelkast, 1 onderkastje en 3 bovenkastjes. Aan de andere zijde komt de vaatwasser, spoelbak en 2 onderkastjes. De aansluitingen zitten op de juiste plek.

Spoelbak in aanrechtblad frezen

Wij willen een ingelegen wasbak in onze keuken laten frezen. Geen opliggende rand, maar juist gelijk met het werkblad. Het werkblad is met een kunstof toplaag.

Waterschade spoelkast herstellen

Wij hebben lekkage gehad in de spoelkast onder de gootsteen. De bodem van het kastje is gaan uitzetten en de achterwand heeft watervlekken. We willen graag een offerte met voor het (indien mogelijk) herstellen van de huidige kast en/of een offerte voor het monteren van een nieuwe spoelkast (dat wil zeggen kosten nieuwe spoelkast + montage). Kast is 80 cm breed, 79 cm hoog en 53 cm diep, kleur wit. Huidige deurtjes (2 x 40 cm) zijn niet aangetast en kunnen gewoon worden overgezet.

Spoelbak plaatsen in houten aanrechtblad

Ik wil een spoelbak laten plaatsen in een houten aanrechtblad. Spoelbak met een kraan moet nog door u aangeschaft worden.

Marmeren aanrechtbladen verwijderen

Ik wil drie wit marmeren aanrechtbladen (5 cm dik) laten verwijderen en afvoeren. Ze zijn in mooie staat. Afmetingen: 1.40 x 1.10 1.40 x 1.30 1.20 x 1.10 (Halve ovaal)

Afzuigkap vervangen + verlichting en bijbehorende bedrading vervangen

Na een heftige vlam in de pan is de afzuigkap aan vervanging toe. Tevens dient de verlichting onder de keukenkastjes en de bijbehorende bedrading te worden vervangen. Graag een offerte van twee bedrijven. Ik krijg al een offerte van de keukenvernieuwers. Foto's op aanvraag.

Nieuw keukenblad van GAMMA plaatsen

Wij willen ons bestaande keukenblad vervangen door een nieuw keukenblad. Het gaat om een L-vorm keukenblad van globaal 250 bij 60 cm en het andere gedeelte 180 bij 60 cm. Kunt u het bestaande keukenblad (waarschijnlijk van hout) verwijderen en het nieuwe (via GAMMA t.z.t. bestelde keukenblad van hout) inmeten en/of plaatsen inclusief nieuwe wasbak (inbouw) en één standaard warm/koud kraan plus gaskookplaat? Wij schaffen deze materialen zelf aan. Wij krijgen eind augustus de sleutel van de nieuwe woning. Het liefst zouden wij eind september/begin oktober de werkzaamheden laten uitvoeren.

Aanrecht van betonstuc laten maken

Ik wil graag een aanrechtblad in beton stuc. Er ligt nu een blad van multiplex op met een waterkering. De afmeting is: 180×195x59 cm diep. Gewenste kleur: zoveel mogelijk in de betonlook of iets lichter. Wanneer: zo snel als mogelijk.

Keukenkastdeurtjes met loslatend folie repareren

In onze Bruynzeel keuken van 18 jaar zien we dat de folie op de randjes bij enkele deurtjes loslaat. De keuken bevalt verder prima, er is geen reden om apparatuur te vervangen of de indeling aan te passen, dat geldt ook voor het composieten blad (Erbi), dat kan gewoon blijven zitten. Het betreft een hoekkeuken (4,00m x 1,80m). De keuken is in de kleur vanille, de nieuwe kleur van de frontjes voor deuren en lades moet dan ook weer vanille zijn en bijpassend zijn bij panelen die blijven zitten. De frontjes zijn glad aan de voorkant en glad wit aan de binnenkant, ze hebben een afronding aan de voorkant met een straal van 4 mm. De handgrepen worden weer gebruikt. Hergebruik geldt ook voor de scharnieren, die zijn nog goed. In totaal gaat het om 19 frontjes en iets van totaal rond 5,1 m2. We willen graag een vrijblijvende offerte en ook weten wat de aanpak is; verwijderen folie en dan spuiten of vervangen van de frontjes of nog anders?

Installeren van keukenapparatuur

Wij zijn voornemens 7 apparaten aan te schaffen voor ons nieuwbouwhuis dat in 2017 zal worden opgeleverd. Het gaat om de volgende apparaten: siemens-ki25rp60 Koelkast siemens-gi25np60 vriezer siemens lc98be542 afzuigkap siemens-ct636les1 inbouw-koffiemachine siemens cm836gps1 compacte inbouw bakoven met stoom siemens-sn68m058eu volledig-integreerbare-vaatwasser siemens-er926sb70n inbouw-gas-op-keramisch-glaskookplaat Als zij zorgen dat deze apparatuur na oplevering klaar staat in de keuken (op begane grond), kunnen jullie deze apparaten dan voor ons installeren? Ik hoor graag of dit mogelijk is en welke kosten hieraan verbonden zijn.

Oxford keuken laten monteren

Ik wil de keuken Oxford kopen bij jullie en laten plaatsen ik wil graag een offerte hebben van keuken Oxford met plaatsing en levering.

Keuken slopen en afvoeren

In week 44, eerste week november, krijg ik nieuwe keuken. De oude keuken van 3.30 meter lang met onder- en bovenkastjes dienen te worden verwijderd. Tevens zal de afzuigkap, koelkast en vriezer verwijderd moeten worden. Er dient voor de nieuwe keuken een leiding verlegd te worden.

Afzuigkapmotor plaatsen

Het betreft een offerte aanvraag voor de aanschaf en montage van een afzuigmotor in de horeca afzuigkap. De vorige eigenaren hebben de motor meegenomen. Er staat geen merk op de afzuigkap maar de afmeting van de afzuigkap is 1 x 0.95 meter.

Deurtjes keukenblok vervangen

WATERSCHADE GEHAD, UITLEG MONDELING. (VIA INBOEDELVERZEKERING). TEVENS WILLEN WIJ EEN OFFERTE VOOR EEN HEKWERK OP HET DAKTERRAS.

Praxis keuken plaatsen

Ik heb bij de Praxis een keuken met 5 kasten besteld, deze word naar verwachting aanstaande vrijdag geleverd. Ik wil de keuken graag laten plaatsen en aansluiten. De oude keuken is al door ons verwijderd en er hoeft geen leidingwerk te worden aangepast.

Kleurstelling van gehele keuken wijzigen

Ik heb een L-vormige keuken in een grenen kleur. Ik wil die kleurstelling graag laten wijzigen naar schelpwit/jasmijn. Niet alleen de kleur op de frontjes maar ook op de vaste delen van de keuken en afwerkplinten rondom de inbouwapparatuur wil ik laten wijzigen. Daarnaast moet de deur van de inbouwkoelkast worden vervangen, omdat die aan de bovenzijde krom is en de koelkast daardoor niet goed sluit. Ik maak graag een afspraak om de keuken te laten beoordelen en ontvang daarna een offerte.

Keuken renoveren en heetwaterkraan plaatsen

Ik wil een keuken renoveren. Nieuwe deurtjes en panelen. Circa 6 m2. Plaatsen grohe heetwaterkraan. Ik kan bijlage sturen met meer details. In welke prijsregio kom ik uit? Graag viA mail. Tel nr klopt niet

Keuken opknappen

Wij hebben een 'op maat' gemaakte keuken en hier is wat onderhoud nodig. Er moeten drie deurtjes plus de deur van de vaatwasser opnieuw worden afgehangen. Het aanrecht is aan de voorkant gebogen en de deurtjes dus ook. Daarnaast moet rond het aanrechtblad de boel opnieuw gekit worden, tevens rond het (5 pits) gasfornuis en de twee spoelbakken. De metalen waterkering laat ook los en deze wil ik ook opnieuw vast gelijmd hebben, deze is links van het fornuis ongeveer 2 meter lang en rechts ongeveer 2,5 meter lang. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Keukenblad vervangen of renoveren

Op dit moment heb ik een Ikea keuken waarvan het blad slijtage vertoont. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden. Vervangen door hetzelfde soort blad of opknappen/renoveren met bijvoorbeeld steen-/betonlook behoren tot de mogelijkheden. Het is een blad met houtfineer, in een zwarte kleur. De gegevens: - L-vormige keuken met apart blokje - L maten achterwand korte stuk tot aan hoek : 151,5 cm - L maten achterwand lange stuk tot aan hoek : 332 cm - korte stuk L: 48 cm diep - lange stuk L: 62 cm diep - apart blokje: 62 x 101,5 cm - opmerking: de lange kant van de L heeft aan de voorkant (uiteinde) een schuin aflopend stuk de laatste 50 cm tot in de hoek.

Keukendeuren afstellen

Alle apparatuur is ingebouwd maar de deuren lijken niet zorgvuldig te zijn gemonteerd op de apparatuur, waardoor de deur van b.v. diepvries en koelkast verzakt zijn en niet meer sluiten. Verzoek om reparatie hiervan.

Keuken laten aanpassen

Onze keuken moet worden aangepast voor de komst van een nieuwe, grotere koelkast. De huidige koelkast is ingebouwd, waar een keukenkastje (boven de koelkast) deel van uitmaakt. Dat bovenste keukenkastje (waar een magnetron in staat) moet behouden blijven. De nieuwe koelkast is zo hoog, dat hij direct op de grond (oude bouwvloer) moet komen te staan. Hiervoor dient u de nodige aanpassingen te verrichten. Er is een foto beschikbaar.

Tweedehands keuken installeren

Ik wil (met spoed, liefst morgen, wegens plotselinge annulering van oorspronelijke plaatser) een tweede hands keuken laten plaatsen in mijn rijtjeshuis in Gouda. Er hoeven geen leidingen verplaatst te worden.