Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Gorinchem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Gorinchem heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Gorinchem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Gorinchem of directe omgeving.

379 klanten uit Gorinchem bevelen een bij Casius in Gorinchem aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Gorinchem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: afzuiginstallatie cateringpand, keuken plaatsen, herstel keuken na waterschade, diverse klussen, keuken leidingen verleggen, aanrechtblad met spoelbak plaatsen, plaatsen inductiekookplaat en oude gaskookplaat verwijderen, drukknoppen gutmann afzuigkap repareren, plaatsen inductie kookplaat, keuken electra verplaatsen, gat in granieten aanrechtblad boren, gat vergroten in een cesarstone aanrechtblad, barst in keramische kookplaat, keukenblad plaatsen, gasspitten repareren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Gorinchem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Gorinchem:

Folie op keukenkastdeuren herstellen

Wij gaan ons huis verkopen en er zijn 2 keukenkastjes (standaard afmeting) die wel aan een opknapbeurt toe zijn. Graag een offerte.

Siematic keuken opnieuw afstellen

Wij hebben deze week de sleutel van ons huis gekregen. Er is een Siematic keuken in die nog mooi is en voorlopig niet aan vervanging toe is. Echter doet het soft close systeem het niet meer bij alle laden (9 laden) en moeten de deurtjes eigenlijk gesteld worden (dit zijn er 5). Wij wonen in Gorinchem. Doen jullie dit ook of weet u een collega hier in de buurt die ik kan raadplegen?

Afzuigkap plaatsen en kitten

Het betreft het ophangen van een nieuwe afzuigkap aan een muur van gipsblokken. De afvoerslang van de oude afzuigkap zit er nog en is dus eenvoudig aan te sluiten op de nieuwe afzuigkap. De RVS koof van de afzuigkap dient in een gat in de gipsplaten koof geschoven te worden. Dit gat is al op maat gemaakt. Anders hangt de kap te dicht op de kookplaat. De muur is mooi strak gestuukt. Ook zou ik graag de plint van het aanrecht willen laten kitten. Graag ontvang ik een totaalprijs.

Vaatwasser naast het aanrecht aansluiten

Wij willen graag onze vaatwasser aansluiten naast het aanrecht. Hiervoor moet een waterleiding en afvoer gelegd worden. Er is een kraan aanwezig.

Keuken in een nieuwbouwhuis laten zetten

Ik wil een keuken laten plaatsen in een nieuwbouw huis. De keuken loopt in een L-vorm. Er hoeft geen leidingwerk gedaan te worden, het gaat puur om het plaatsen.

Twee keukenblokken in leslokalen vervangen

In twee lokalen van onze school moeten de keukenblokken worden vervangen: - in één van de blokken is ook de plaatsing van een warmwaterboiler nodig. Het is een blokje van 2 kastjes; - in een ander lokaal is het een blok van circa 5 meter. Hierin zit een dubbele spoelbak. Graag even langskomen om de werkzaamheden op te nemen en een offerte te maken. De uitvoering zou bij voorkeur in de kerstvakantie moeten plaatsvinden.

Keuken in een nieuwbouwhuis plaatsen

Apparatuur: vaatwasser, combi-oven, oven, koelkast met diepvries laden, gaskookplaat (in kookeiland) Wand van ongeveer 3m met daartegenover een kookeiland. Stoere uitstraling.. (Beton look) In de wand, gedeelte bij spoelbak geen hoge kasten. Plattegrond bijgevoegd Ps nieuwbouw is in Leerdam

Keuken renoveren

Ik ga volgende week de koopakte van de door mij gekochte woning ondertekenen. Naar verwachting is de overdracht half april. De keuken in die woning zou ik eventueel op een aantal punten willen aanpakken. Ik wil de keramische kookplaat laten vervangen door een gaskookplaat. De keukenkraan moet vervangen worden. Er moet een close-in boiler of cooker worden geplaatst. Er moet nieuwe afzuiging worden geïnstalleerd. Er is nu een composiet aanrechtblad. Ik wil een prijsopgave ontvangen voor vervanging door natuursteen. De kastdeuren en lades moeten opnieuw worden afgesteld. We kunnen een afspraak maken voor inventarisatie van de klus op locatie.

Vervangen van het keukenblad

Op korte termijn wil ik mijn (bruine) stenen Keukenblad laten vervangen door een kunststof keukenblad van 3 of 4 cm dik in een betonlook kleur. Keukenblad graag opnemen in de prijsopgave daar ik alles wil laten verzorgen. In de bijlage de foto's van de huidige situatie inclusief de maten.

IKEA inbouwkoelkast vervangen

Onze inbouwkoelkast van IKEA is kapot. We willen weer een IKEA koelkast laten plaatsen. Het gaat om het verwijderen van de oude en het plaatsen van de nieuwe koelkast. Hoogte koelkast 123 cm.

Keuken repareren

Mijn kastjes boven het aanrechtblad horen opgeklapt open te blijven. Al enkele jaren moet ik ze continu vast blijven houden om er iets in te zetten of uit te halen. Natuurlijk is dat heel lastig. Wat kunt u daaraan doen? En wat kost het? Kunt u een prijs mailen of doorbellen?

Keukendeurtjes, zijpaneel en plint vervangen

Bij ons moeten er 2 deurtjes, vaatwasdeur en gewone deur vervangen worden, alsmede een zijpaneel en een plint. Kunt u een prijsindicatie geven wat dit gaat kosten. Omdat de vaatwasdeur en het zijpaneel vergoed worden door de verzekering, zou ik hiervoor graag een aparte prijsopgaaf ontvangen, zodat ik dit door kan geven aan de verzekering.

Waterschade keuken repareren

Het gaat om waterschade na het omhoog komen van het riool na een hevige regenbui (in onze vakantie). Het water is door de afvoer van de close in boiler omhoog gekomen. Het gaat naar mijn mening om twee keukenkastjes: een van (BxHxD)ca. 60x72x57 en een van 50x72x57 en de onderplint op de vloer die bij het verwijderen “brak” door het vele water in de plint. Plint is ca. 15 cm hoog en 330 cm lang. Ik zou graag een prijsopgave van herstel willen ontvangen voor mijn verzekering.

Kleine keukenklus

Het vervangen van scharnieren van een Poggenpohl keuken van ongeveer 20 jaar oud. Het gaat alleen om de koelkastdeur. Op scharnier staat Poggenpohl en het nummer 2242 en een 4. Hettich. + 1 Kleine omtimmering van voet vaatwasser.

Aanpassingen ten behoeve van plaatsing keuken

Verwijderen en afvoeren oude keuken inclusief tegels. Controle aan de hand van technische tekening welke aanpassingen moeten worden gedaan aan elektra, water en of gas (het merendeel zit op de juiste plaats). Muren afwerken (spuiten / stucwerk). Zullen wat stopcontacten verplaatst moeten worden. Keuken wordt door de leverancier geplaatst, gaat dus om de voorbereidende werkzaamheden.

Deur van hoek keukenkastje weer vastzetten

Wij hebben een keukenkastje wat helemaal rond kan draaien en nu is 1 van de deurtjes los gekomen. Ik zoek iemand die dit waarschijnlijk makkelijke klusje voor mij kan doen.

Afzuigkap vervangen

Oude afzuigkap verwijderen en een nieuwe ophangen. Hij is 0.9 meter, inbouwen tussen twee kastjes. De nieuwe is al in huis. We hebben graniet in de keuken, de plaat die er nu zit (aan de muur) zou gezaagd moeten worden. Het is een ander model dus komt hij iets lager te hangen.

Vervanging inbouwvaatwasser klein model

Vervanging inbouwvaatwasser klein model, zo spoedig mogelijk.

Keuken plaatsen

Wij hebben een keuken gekocht, die wij willen laten plaatsen. Het is een rechte opstelling van 3,06 meter lang en de waterleiding + electra moeten verlegd worden. Er hoeft niet getegeld te worden.

Renovatie/ vernieuwing keuken

Op korte termijn willen wij, indien mogelijk, onze keuken aan laten passen. De bestaande keukendeuren en alles wat zichtbaar is, aanpassen naar een strak wit geheel. Daarnaast willen wij het aanrechtblad (huidige is van steen) vervangen door een donkerbruin houten blad. Indien dit een onmogelijk iets is, dan willen wij gaan uitkijken naar een nieuwe keuken. Dit zal dan geleverd en geplaatst moeten gaan worden. Wat zijn hierin de mogelijkheden?

Het betreft een appartement met een ...

Het betreft een appartement met een keukenblok in de woonkamer. Achter de muur waar de keuken is geinstalleerd bevind zich een slaapkamer. De bedoeling is de muur tussen de woon- en de slapkamer door te breken, dat is een binnenmuur, gedeeltelijk betegeld,niet dragend en de keuken op dezelfde plaats maar dan 90 graden gedraaid te plaatsen. Het is een klein keukenblok bestaande uit een smal kastje, een 60 cm kastje met gaskookplaat en afzuigkap, een vaatwasser een gootsteenkastje met spoelbak en kraan gemonteerd op de kunststof aanrecht en tenslotte een smal kastje. De achterkant van het keukenblok, dan in de woonkamer, moet afgewerkt worden met voorkeur hout. Het karwei moet in de eerste week van april uitgevoerd kunnen worden.

Wij hebben een huis gekocht in ...

Wij hebben een huis gekocht in Gorinchem. Daar moet een nieuwe keuken in, 3x4,5. De keuken moet gesloopt, het gas moet worden doorgetrokken van de voordeur naar de keuken. Vervolgens moet er een nieuwe vloer (tegels) in, moeten de muren gestukt, moet de extern (alle materialen zullen wij zelf uitzoeken/betalen) gekochte keuken er in, de electra moet opnieuw, het water moet opnieuw, en er moet een watertoe en afvoer naar de schuur worden gemaakt ten behoeve van de wasmachine. Feitelijk komt het er dus op neer dat de huidige keuken er inclusief alles (vloer/plafond) uit moet, en de nieuw gekochte keuken er in. Als het contact ons bevalt: er moet ook een volledig nieuwe badkamer komen.

Volgens het leidingplan van de ...

Volgens het leidingplan van de keukenleverancier aanleggen van w.c.d. wateraansluitingen ed