Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor gat graniet keukenblad vergroten op lokatie:

Gat graniet keukenblad vergroten op lokatie

Ik wil ons gat in het granieten keukenblad laten vergroten (inzagen) van 57x49 naar 75x49cm. Graag op locatie in Giessenburg.
Onze klant uit Giessenburg (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gat graniet keukenblad vergroten op lokatie uit heel Nederland:

Nieuwe kookplaat in een granieten blad frezen

Ik wil in mijn bestaande keuken een nieuwe kookplaat in laten frezen. Het werkblad is gebrand graniet. Het inbouw gat is op maat voor de nieuwe kookplaat.

Uitsparing voor kookplaat vergroten in graniet

Uitsparing voor de kookplaat vergroten in het granieten aanrechtblad. Ik wil graag het gat voor mijn kookplaat vergoten, zodat er een grotere in geplaatst kan worden. Het gat moet 84 cm bij 49cm worden. Deze is nu standaard: 56 cm bij 49 cm. Het betreft een granieten keukenblad van het merk silverstone. Het gat moet ter plekke geslepen worden. Dus zo stofvrij mogelijk!

Gat voor kookplaat groter maken

Graag wil ik een offerte voor het vergroten van het bestaande gat. De bestaande afmetingen zijn: 560 x 489 mm. Het zou links en rechts uitgezaagd moeten worden voor een kookplaat van 812 x 520, gat afmetingen 490/500 x Links en rechts uitzagen is nodig om de elektrische kookplaat symmetrisch onder de afzuigkap te plaatsen. Het materiaal is rood graniet, 30 mm. Foto’s van de bestaande situatie gaan hierbij, evenals de inbouwmaten van de kookplaat.

Gat in granieten aanrechtblad boren

We hebben een Quooker aangeschaft en moeten een gat van 34 mm in het graniet van 2 cm dik laten boren.

Gat voor de kookplaat groter maken

We hebben een nieuwe kookplaat gekocht die de oude in onze keuken moet vervangen. Er moet echter in het blad gezaagd worden (aan 1 kant moet er zo'n 5 mm af). Welk materiaal het is, is niet geheel duidelijk. Het is volgens mij geen graniet, wellicht een soort composiet dat er als natuursteen uitziet en ook hard is. In totaal moet er 1 x 56 cm gezaagd worden. Het blad is ongeveer 1 cm dik. We zoeken iemand die de juiste gereedschappen heeft en dit gemakkelijk kan doen.

Gat in een gegoten graniet vloer herstellen

In de gang hebben wij een vloer van gegoten graniet. Hierin zit een gat. Graag ontvang ik een offerte voor het laten herstellen van het gat.

Kraan in een granieten aanrechtblad vervangen

Onze kraan is kapot en nu willen een nieuwe kraan kopen, het liefst een kokend waterkraan (Quooker). Daarvoor moet het gat groter zijn. Ik wil graag een offerte voor het boorwerk in graniet en het plaatsen van een nieuwe kraan en een zeeppompje.

Gat in het granieten aanrechtblad aanpassen

Ik wil het gat in het aanrecht blad (graniet) aanpassen. Het is nu 750 x 490 mm en ik zou dat groter willen maken naar 860 x 490 mm. Dat betekent dat het gat aan beide kanten 55 mm groter moet worden. Er zit een inductie kookplaat in en wij willen graag een iets groter model.

Nieuwe kookplaat in een granieten blad frezen

In een keuken wil ik een nieuwe kookplaat plaatsen (deze moet nog aangeschaft worden, maar de maat hangt mede af van de mogelijkheden en kosten voor het vergroten van het gat). De huidige sparing is ongeveer 56 cm breed maar ik zou een bredere kookplaat willen plaatsen, zodat ik wat meer ruimte heb voor grote pannen. Het blad is van 2 cm graniet met een rand van ongeveer 4 cm. Tevens wil ik voor een nieuw geplaatst keukeneiland en los kastje twee composiet werkbladen laten maken en plaatsen, afmetingen ongeveer 2260 x 870 mm (rondom afwerkrand ongeveer 4 cm dik) en 835 x 440 mm (afwerkrand aan twee korte en één lange zijde, 4 cm dik). Kleur composiet zandkleurig met een "korreltje" erin, graag monsters/fotomateriaal ter beoordeling. Graag ontvang ik een uitgespecificeerde offerte voor bovengenoemde werkzaamheden

Composiet aanrechtblad zagen

Wij hebben een nieuwe kookplaat en deze is ongeveer 2 cm breder dan de oude. Volgens mij is het materiaal graniet/composiet. Kunt u ter plaatse dit gat op maat zagen?

Partners

Partners van Casius