Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keukenkastje repareren en folie herstellen:

Keukenkastje repareren en folie herstellen

In onze keuken is onlangs een nieuwe gaskookplaat en afzuigkap geïnstalleerd. Doordat die afzuigkap niet goed functioneerde, is er door de hitte tijdens het koken schroeischade ontstaan aan de folie op 3 kastdeurtjes. Ik zoek een vakman die voor mij een offerte kan maken voor mijn verzekeringsclaim. De folie op de kastjes moet worden vervangen.
Onze klant uit Dordrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenkastje repareren en folie herstellen uit heel Nederland:

Keukenkraan repareren

Ik heb een mengkraan in mijn keuken van nog geen anderhalf jaar oud. Hij lekt bij de voet en ik denk ook bij de zwarte rubberen slang. Er loopt hierdoor water in mijn keukenkastje.

Folie op deur keukenkastje repareren

In het folie op een keukendeur kastje zit een scheur van 30-40 cm. Het oude folie moet verwijderd worden en vervangen worden door nieuwe. Het gaat om een onderkastje.

Gasleiding nakijken en repareren

Ik heb zojuist de sleutel gekregen van het huis dat ik heb gekocht. Het gasfornuis is daar verwijderd door de vorige bewoners en ik ruik daar nu gas in het keukenkastje. Ik heb de gaskraan daarom dichtgedraaid. Ik zoek een installateur die hier op korte termijn kan zorgen dat die leiding veilig wordt. Ik wil graag een afspraak maken op woensdag 8 november als dat lukt en anders op een andere ochtend i.v.m. mijn werk.

Hoekcarrousel repareren

Wij hebben twee hoekcarrousels die kapot zijn en deze draaien niet meer, deze willen we graag laten repareren. Daarnaast hebben we ook een keukenkastje waarvan de voorkant eraf is, deze willen we ook graag laten repareren.

Beschadigd keukenkastje repareren of vervangen

Wegens waterschade is mijn kastje onder de 2 spoelbakken beschadigd dat houd in dat de bodemplaat en de staander tussen de deurtjes dik en zwart zijn geworden. Heb ook een draaikastje in de hoek wat het niet meer lekker doet. Boven op de keuken heb ik een soort luifel met verlichting er in wat van elkaar is gaan wijken. Boven mijn kookeiland hangt een afzuiger merk Homeijer waarvan de verlichting het niet meer doet. Wil ook graag nieuwe verlichting in de luifel.

Keukenkastje repareren na lekkage

Door een lekkage onder mijn gootsteen zijn de bodem en zijkant van de onderkast door vocht aangetast. Ik wil deze graag laten vervangen en ontvang daarvoor graag vooraf uw offerte. Ik heb de offerte mogelijk ook nodig voor mijn verzekering, maar dat hangt af van de kosten. Ik heb een eigen risico.

Keuken repareren na vlam in de pan

Ik heb pasgeleden vlam in de pan gehad, nou is een keukenkastje helemaal zwart geblakerd en de afzuigkap zwart

Hoekcarrousel repareren

Mijn hoekcarrousel is kapot waardoor de deuren van het keukenkastje scheef komen te staan. Ik wil de carrousel graag laten repareren. Ik heb deze in 2008 aangeschaft.

Rolhordeur monteren en lichtbron repareren

Ik wil graag 2 klussen laten uitvoeren: - Een rolhordeur laten plaatsen op de deur naar het balkon (rolhordeur aanwezig). - En ik wil graag een goedwerkende lichtbron op de balk onder het keukenkastje. Degene die ik nu heb werkt niet, ik wil deze graag laten inspecteren en repareren.

Mechanisme van de carrouselkast repareren of vervangen

Het mechanisme van de carrouselkast repareren of vervangen. Het betreft een keukenkastje.

Partners

Partners van Casius