Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Dordrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Dordrecht heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Dordrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Dordrecht of directe omgeving.

1749 klanten uit Dordrecht bevelen een bij Casius in Dordrecht aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Dordrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: nieuwe keuken plaatsen, keuken verbouwen, keuken klaarmaken voor nieuwe keuken, keuken demonteren en voorbereiden voor nieuwe keuken, leidingen- en elektra werkzaamheden voor een nieuwe keuken, afzuigkanaal aanpassen + eventueel plaatsen nieuwe afzuigkap, keuken klaarmaken voor plaatsen nieuwe keuken, leidingwerk klaarmaken voor plaatsing keuken, kickspace plint vervangen, keuken slopen, stucen en electra aanbrengen, badkamer meubelblad op maat, keuken plaatsen, glasplaat van de inductiekookplaat vervangen, koof in keuken plaatsen (met spotjes), uitsparing in een granieten aanrechtblad vergroten op locatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Dordrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Dordrecht:

Keuken verplaatsen + leidingen verleggen + elektra verplaatsen

Ik wil graag dat mijn keuken eiland en keukenkast verplaatst worden naar de woonkamer, die staat nu in de keuken, waarvan de elektra al op een nieuwe groep zit dat is alleen een kwestie van verplaatsen. De waterleidingen en afvoer moeten ongeveer 5 meter verplaats worden. Het keukeneiland is 1,80 meter lang en 90 centimeter breed, en de keukenkast is ook 1,80 meter lang en 60 centimeter diep, en 2,21 meter hoog.

Nieuwe spoelbak en aansluiten inductie

Ik wil graag een nieuwe spoelbak en deze infrezen. Daarnaast wil ik mijn gaskookplaat vervangen door inductie. Hiervoor ontbreekt nog een perilex aansluiting. Ik ben erg benieuwd naar wat de kosten hiervan zijn.

Bosch Solitaire gasfornuis repareren

Ons Solitaire fornuis maakt kortsluiting, waardoor de aardlekschakelaar eruit knalt. We zijn benieuwd of reparatie nog zin heeft.

Gat in granieten keukenblad vergroten

Ik ben op zoek naar een keukenspecialist die in mijn granieten keukenblad het bestaande gat kan vergroten ten behoeve van een nieuwe inductie kookplaat. Gat moet een afmeting van 56,5 bij 49,5 cm hebben.

Blad aanbouwkeuken vervangen

In onze nieuwe woning willen wij graag het huidige blad van de aanbouwkeuken vervangen. De lengte bedraagt in totaal 3 meter en heeft een opening voor afwasbak en voor kookplaat. Offerte graag inclusief afmonteren wasbak en kookplaat en het opnieuw monteren daarvan inclusief afkitten. Eventueel vervanging van afwasbak door een nieuwe. Soort van nieuwe aanrecht hebben wij nog niet beslist en we horen daarom graag verschillende mogelijkheden en de bijbehorende kosten. Exacte maten moeten nog opgenomen worden en ter indicatie van de situatie bijgesloten een afbeelding van de keuken (huidige situatie)

Keuken spoelbak laten infrezen

Ik heb een aanrechtblad gekocht en ik wil een spoelbak laten infrezen voor het aanrechtblad. Wat gaat dat mij kosten? Het is een standaard spoelbak.

Carousselkast keuken repareren

Onze carrouselkast werkt niet meer. De deurtjes lopen vast. Hij draait niet meer rond.

Folie keukendeurtjes vervangen

Ik wil het folie in de keuken volledig laten vervangen. Het betreft 11 deurtjes, 8 ladefronten, 2 vaste zijkanten en 1 open kast. Verder strips, plinten en kopse kanten van de (lade-)kasten.

Keukenkastje repareren en folie herstellen

In onze keuken is onlangs een nieuwe gaskookplaat en afzuigkap geïnstalleerd. Doordat die afzuigkap niet goed functioneerde, is er door de hitte tijdens het koken schroeischade ontstaan aan de folie op 3 kastdeurtjes. Ik zoek een vakman die voor mij een offerte kan maken voor mijn verzekeringsclaim. De folie op de kastjes moet worden vervangen.

Vaatwasser aansluiten in keuken

Ik wil een vaatwasser laten aansluiten in de keuken. De waterleiding moet doorgetrokken worden en met wasmachinekraan er op. De afvoer moet verlengd en aangesloten worden op keukenafvoer.

Kleine keuken in elkaar zetten en plaatsen

Ik wil een kleine keuken bij jullie bestellen en deze graag laten plaatsen. De keuken is 150 cm met 3 onderkasten 3 bovenkasten 1 spoelbak met kraan en verder niets, dus geen apparatuur. Er hoeft niets verwijderd te worden. Watertoevoer en de afvoer zitten er al. De kastjes moeten nog wel in elkaar gezet worden. Hoeveel kost de plaatsing van deze combinatie?

Keuken plafond keuken witten, muur schilderen en streenstrips plaatsen

Wat kost het om het plafond van de keuken te witten, muur keuken in kleur verven. En ongeveer 2 tot 3 m2 steenstrips zetten. Speciale stenen die tegen vet kunnen. De ondergrond is glad. De keuken is circa 3 x 4 meter. De muur die geverfd moet worden is ook ongeveer 12 m2. Alle materialen zijn in huis.

Aanrechtblad en achterwand vervangen

Ik wil aanrechtblad en achterwand vervangen. Wij willen het nieuwe aanrechtblad zelf aanschaffen en er moet gemeten worden. Er moet ook een nieuwe gootsteen bak in. Het betreft een hoekblad.

Carrouselkast in de keuken vervangen

Ik wil mijn carrousel kast in mijn huidige keuken vervangen, deze staat op instorten. Tevens is er een ladekast waarvan één lade kapot is. Deze moet ook gerepareerd worden. Graag een indicatie wat de kosten hiervan zijn.

Folie van keukenkastjes verwijderen en keuken spuiten

Het folie van onze keukenkastjes laat op verschillende plekken los. Ook zijn er kastjes/lades waarbij de folie gescheurd is. We willen daarom alle delen van onze keuken laten spuiten. De keuken bestaat uit 14 delen. Graag een vrijblijvende offerte voor, demonteren, spuiten en monteren.

Keuken na laten kijken en problemen oplossen

Laatst is bij ons een keuken geplaatst, maar de koelkast (inbouw) en oven (inbouw) staan geplaatst op houten balken. Deze lijken nu al niet meer waterpas te staan. Graag willen wij dat er iemand even komt kijken wat hier eventueel aan gedaan zou kunnen worden (dit ook uitvoeren). Tevens mist er een kitrand. Graag deze ook doen.

Keukenvoorbereiding

Ik wil graag een complete nieuwe keuken. Ik heb een nieuwe keuken besteld, er zal leidingwerk verlegd moeten worden. Ook zou ik graag een deur dicht willen laten maken.

Keukenkastjes in een camper opnieuw met folie plakken

Wij hebben een VW California camperbus met een Westfalia inbouw keukenblokje de kastjes en aanrechtblad willen we opnieuw laten beplakken, doet u dat ook?

Bulthaup keuken herstellen

We willen graag onze 19 jaar oude Bulthaup keuken laten herstellen. De scharnieren dienen afgesteld/vervangen te worden. De afwasmachine is nieuw maar staat niet in een lijn met de kastjes. We willen de spoelbak, de afzuigkap, de kookplaat en inbouw afvalbak vervangen.

Keukendeurtjes opnieuw beplakken

Wij zouden graag een offerte ontvangen voor het opnieuw beplakken met folie van 4 keukendeurtjes en het stellen van een lade en een deurtje.

Vastgelopen carrousel in de keuken repareren

Caroussel kastje is vastgelopen.

Klein renovatiewerk in de keuken

Ik wil graag de deurtjes van mijn keuken vervangen of nieuw folie erop laten zetten. De keuken staat in een hoek en is ongeveer 3 x 3 meter. Kunt u mij een offerte sturen?

Betonnen werkbladen maken

Graag ontvang ik een prijsopgave voor het leveren en aanbrengen van betonnen werkblad in de keuken. Het gaat hier om de volgende afmetingen; 1 x 300 bij 600 mm, 1 x 2100 bij 600 mm met sparing voor spoelbak en een eiland van 900 bij 1800 mm met eventueel ook de wangen in beton. De dikte is afhankelijk van wat de keukenkasten kunnen hebben en daarom graag jullie advies.

Afgebroken keukenkastje repareren

Hoekje van keukenkast is afgebroken, kunnen jullie dit repareren ? Er zit een buts in. Het gaat om 1 kastonderdeel

Keuken opknappen

Wij willen graag ons aanrechtblad en ook de achterwand vernieuwen, deze moeten van hetzelfde materiaal zijn. Hierin moet de spoelbak vernieuwd en fornuis overgezet worden. Tevens aan de overzijde van het aanrecht ook van hetzelfde materiaal een blad plaatsen. Het oude moet eruit gehaald worden.