Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Den Hoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Den Hoorn heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Den Hoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Den Hoorn of directe omgeving.


Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Den Hoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken aanrechtblad vervangen en inductie en spoelbak plaatsen, keuken renoveren, gat in granieten aanrechtblad aanpassen, composiet aanrechtblad zagen/aanvullen, aanrechtblad inmeten en op maat maken, keuken demonteren en afvoeren, keuken demonteren en monteren, keuken gereed maken voor plaatsing / leidingwerk, keukenkastjes wrappen, vervangen plinten in badkamer en reparatie waterschade stucwerk plafond, electra aanleggen en waterafvoer verplaatsen ivm nieuwe keuken, onderdelen van bestaande keuken aanpassen, keukenblok plaatsen, kitchen remodeling, keuken laten wrappen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Den Hoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Den Hoorn:

Uitsparing composiet aanrechtblad vergroten

In verband met een grotere kookplaat moet de uitsparing van 560 x 490 mm naar 805 x 490 mm. Een composiet aanrechtblad van 2 cm dik. Deze is al gemonteerd dus het moet ter plaatse gebeuren.

Folie op keukendeurtjes renoveren

Beplakken van keukenfrontjes/deurtjes in een n.t.b. kleur, afmeting en aantallen volgens bijlage.

Eiland schouwkap zonder afvoer vervangen

Binnenkort moeten wij onze afzuigkap (eilandschouwkap zonder afvoer) vervangen. Wij bestellen de kap zelf dus die is aanwezig. Het gaat dus alleen om het demonteren van de oude, monteren van de nieuwe kap en het bijwerken van de beschadigingen aan het plafond. De kap is aan het plafond gemonteerd en heeft geen afvoer naar buiten, zie foto afzuigkap ronde kolom. Normaliter zou ik dit nog wel zelf kunnen maar omdat de huidige afzuigkap met een ronde kolom tegen het plafond bevestigd is zal de nieuwe afzuigkap met een vierkante kolom een herstel van het aanwezige verlaagde plafond noodzakelijk maken en daar heb ik totaal geen verstand van. De nieuwe afzuigkap is voorzien van een Air-Clean unit, zie foto afzuigkap met vierkante kolom en dat kan met het verlaagde plafond problemen opleveren maar daar weet u vast wel raad mee. Ik zie uw prijsopgave graag tegemoet. Uiteraard bent u welkom om e.e.a. vooraf even te bekijken.

Bestaande keuken laten renoveren

De plastic laag van de deurtjes laat los. Het gaan om een stuk of 15 deuren en lades. Deze willen we laten spuiten. En de zijkant van een van de kasten moet ook in een lichte kleur worden gespoten of op een andere manier behandeld worden. Graag informatie en prijzen hiervoor.

Scharnieren van inbouwkast vervangen

De deur van onze Bauknecht koel vries inbouwcombinatie sluit niet meer goed. Waarschijnlijk zijn de scharnieren aan vervanging toe.

Nieuwe afzuigkap met afvoer naar buiten maken

We hebben nu een motorloze afzuigkap op de mechanische afzuiginstallatie in huis. We willen nu graag een nieuwe afzuigkap met motor en een afvoer naar buiten. Er moet nog een gat naar buiten geboord worden. Nieuwe afzuigkap kan de vakman ook leveren.

Aanleg afzuigkap met afvoer door buitenmuur

Ik heb momenteel een mechanische afzuiging, maar vind die niet voldoende. Ik zou in de keuken graag een afzuigkap met motor willen plaatsen die dan een afvoer naar buiten heeft. Afvoer naar buiten moet ook gemaakt worden. Indien mogelijk wil ik een deel van het keukenkastje dat nu boven het fornuis hangt behouden. Dit i.v.m. het front dat bij de overige kastjes past.

Op dit moment hebben we een vrij ...

Op dit moment hebben we een vrij standaard keuken zonder een vaatwasser. Graag zouden wij deze keuken voorzien willen hebben van een vaatwasser en zijn nu aan het onderzoeken wat voor ons het verstandigst / voordeligst is. Het komt er op neer dat er een keukenkastje verwijderd moet worden, een stopcontact aangesloten moet worden een aftakking van de afvoer van de gootstoon en een aftakking van de waterleiding naar de gootsteen. Een en ander zou natuurlijk zelf gedaan kunnen worden, maar het laten verrichten van iets dergelijks door een professional kent grote voordelen.