Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keukenblok plaatsen:

Keukenblok plaatsen

Ik wil een keukenblok laten plaatsen van 250 met alles erop en eraan (afzuigkap , kookplaat ,oven). Dit is inclusief het weghalen van de oude keuken, en het afvoeren van het restafval. Volgens mij komt alles op dezelfde plek terecht. Ik nodig u wel graag uit om te kijken of er geen extra werkzaamheden bij komen en een goede offerte op te stellen.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenblok plaatsen uit heel Nederland:

Nieuwe keuken plaatsen

We hopen binnenkort te verhuizen naar een huis waar een nieuwe gezellige woonkeuken in willen zetten. Het is een ruimte van 6.30 x 7.70 m. Er zit nu een keukenblok in dat eruit moet. De bestaande vloer willen we er wel in laten.

Keuken plaatsen

Ik wil de keuken verbouwen. De afmetingen zijn 230 x 250 cm. In de keuken willen we een nieuwe keukenblok van de Praxis plaatsen. Zie foto´s in de bijlage. Omdat de breedte van onze keuken 230 cm is, willen we de koelkast van de nieuwe keukenblok (die 250 cm is) weglaten zodat het dan wel past. In de keuken moet dus komen: de kasten inclusief deuren, gaskookplaat, oven, spoelbak, kraan.

Casco pand tot lunchroom verbouwen

Ik heb een casco horeca pand op het oog, van ongeveer 55 m2. Ik wil het graag laten verbouwen tot een kofffiebar/ kleine lunchroom. Ik wil er 2 kleine toiletten in plaatsen en een keukenblok en toonbank. Water, elektra, gas, afvoer is aanwezig. Omdat ik een financieel plan moet maken, wil ik graag weten wat naast de inrichting, de verbouwing me ongeveer gaat kosten.

Een drietal woning opbouwen realiseren

We zijn met 3 geïnteresseerden in het plaatsen van een dakopbouw op onze woningen. Er zijn twee identieke woningen en een derde. De buurman laat de trap lopen zoals die in mijn woning is gesitueerd, dus niet gespiegeld. De wand van de dakopbouw komt als muur tegen mijn dakopbouw aan te liggen zoals wij dit nu voor ogen hebben. Wat betreft jullie vragen: 1. Indien nodig aanwezig situatie bouwtekeningen van 131/ 133. 2. Ingesloten voorbeeld van hoe wij het zouden wensen ingesloten (3 bij 2) - type duiventil. Maar het terras zou ook wat groters aan kunnen, dus hoor graag jullie ervaringen in Amsterdam! Wij beogen daarbij ook een systeem te laten maken voor zonnewering. Nu aan het zoeken naar een 'tentdoek' gespannen via opbouw naar hekwerk. 3. Graag een aansluiting voor water en electriciteit (133 heeft deze, 129 en 131 nog niet). Willen daar een kleine keukenblok in hebben met koelkast en kraan. Dus met alles erin - stucwerk, wind en waterdicht en loodgieterswerk. Voor 129 denk ik dat overigens niet - doe die casco. 4. Van de 3 opbouwen moeten er 2 woon-klaar en 1 casco zijn. Daarnaast moeten alle kozijnen hoogstwaarschijnlijk van kunststof zijn. Overige specificaties bespreek ik graag met de aannemer.

Aansluiting en afvoer voor een vaatwasser maken

Ik heb een losse vaatwasser die ik naast het keukenblok wil plaatsen en heb een wateraansluiting en afvoer nodig. Ik zou het fijn vinden als er iemand is die dit zou kunnen oppakken en eventueel ook kan aangeven wat hierin de mogelijkheden zijn.

Keuken tegels plaatsen

Hi, ik wil graag tegels laten plaatsen op de keukenwand boven het keukenblok van 6 kasten. Het gaat om een standaard hoekkeuken. Tegels heb ik nog niet maar ik weet wel wat ik wil hebben.

Extra dubbel stopcontact plaatsen

Gaat om een dubbel stopcontact aan te leggen in de keuken. Tegen over het keukenblok.

Aansluiting perilex verplaatsen en splitter voor wasmachine plaatsen

Mijn elektrische oven staat nu aan de linkerkant van mijn keukenblok waar ook de perilex aansluiting zit voor de oven, het moet verplaatst worden naar de rechterkant van de keukenblok met een perilex verlengsnoer en door een vakman omdat de aansluiting aan de muur niet verplaatst mag worden van de huisbaas. Dus het gaat om de verplaatsing met perilex verlengkabel van de elektrische oven. En ik heb een tweede taak voor de vakman,om een splitter voor wasmachine en vaatwasser te plaatsen voor de waterkraan,ook dat hoort een vakman te doen. Dank je wel.

Keukenblok vervangen door een Praxis Noa keuken

Bestaand keukenblok 1.80 verwijderen en afvoeren, praxiskeuken NOA plaatsen dit is een blok van 2.15 breed met bovenkastjes

Keuken plaatsen, plafond verlagen, woning stucen en tegelen, vloerverwarming, leidingen verleggen

Het betreft een nieuwbouw cascowoning met vloerverwarming, eind maart oplevering en daar wil ik een aantal grote klussen uit laten voeren: Hele woning tegelen. • Begane grond: 48 m2, Tegels 60 * 120 cm, plinten plaatsen voor 15 meters • 1e verdieping: 31 m2, Tegels 30 * 120 cm, plinten plaatsen voor 29 meters (plinten dienen gezaagd te worden van de tegel) • 2 verdieping: 15 m2, Tegels 30 * 120 cm, plinten plaatsen voor 15 meters (plinten dienen gezaagd te worden van de tegel) Tegel merk: Venis Plaatsen: Week 27 (29 maart 2020) Keuken plaatsen: • Keukenblok zwevend (bestaand): 365 cm lang, Natuursteen blad • Hoge kasten: 391 cm lang tot aan plafond 250 cm • Lage blok lade 245 cm lang (bestaand) • 8 apparatuur + Quooker aansluiten • Plaatsen: Week 23 (1 juni) Verlaagt plafond • Begane grond: 57 m2, toilet, gang, keuken & woonkamer. • Optie: plaatsen/aansluiten van 22 spotjes Hele woning stucen, 3 verdiepingen: • Begane grond: wanden & plafond: 120 m2 • 1e Verdieping: Wanden & plafond: 120 m2 • 2e Verdieping: Wanden 45 m2 2 hele verdiepingen vloerverwarming: • 1e verdieping: 48 m2, inclusief badkamer 6,9 m2, dekvloer aanwezig • 2e verdieping: 20 m2 • En gebruik van stadsverwarming - Vattenfal • Betonnen ondervloer gok ik • Infrezen • Vloerverwarming als hoofdverwarming • Eengezinswoning, nieuwbouw casco • Plaatsen: week 17 (20 april 2020) Waterleiding & afvoer verleggen • Begane grond: keuken wasbak leiding & afvoer plaatsen. Vloerverwarming aanwezig. Kruipruimte aanwezig. Afstand van bestaande leiding & afvoer ongeveer 2,7 meter. • 2e Verdieping: Wasmachine leiding & afvoer verleggen van achter de woning naar de voorkant, vrezen in de muur. Afstand ongeveer 4 meter. Op elke woensdag is tussen 11:00 uur en 15:00 uur is een kijk moment waarop u de situatie kunt bekijken.

Partners

Partners van Casius