Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor vaatwasser inbouwen in bestaande keuken:

Vaatwasser inbouwen in bestaande keuken

In een bestaande keuken wil ik een kastje laten vervangen door een vaatwasser, indien mogelijk. Kan ik een afspraak maken om dit met een expert te bespreken? 1 offerte zou in eerste instantie ook goed zijn hoor, maar hoe meer vergelijkingsmateriaal hoe beter natuurlijk.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vaatwasser inbouwen in bestaande keuken uit heel Nederland:

Wasruimte creëren en vaatwasser inbouwen

Mijn wasmachine staat op zolder. Ik wil een kleine ruimte maken voor de wasmachine. Ook graag de vaatwasser in de keuken plaatsen.

Leidingwerk voor keuken

- Waterleidingen en afvoer verplaatsen voor de spoelbak en vaatwasser en het inbouwen van stopkranen voor koud- en warmwater. - Het afpersen en wegwerken van een oude gasaansluting. - het verwijderen van een oude wateraansluiting. zie ook de uitgebreide omschrijving in de bijlage

Vaatwasser aansluitingen maken

Ik wil graag onderin mijn keukenkastje een vaatwasser laten inbouwen, maar daarvoor moeten er aansluitingen gemaakt worden, zoals stroom, water en afvoer. Het inbouwen en aansluiten van de vaatwasser is niet nodig.

Gasleiding in de keuken afsluiten/afdoppen

Ik wil een vaatwasser in de keuken inbouwen, maar er loopt een gasleiding in de weg. Die wil ik in de keuken laten afsluiten, zodat de vaatwasser geplaatst kan worden.

Vaatwasser inbouwen bestaande keuken

Wij hebben een bestaande kleine keuken en willen hierin een vaatwasser laten bouwen. Er liggen nog geen leidingen en elektra

Vaatwasser inbouwen in bestaande keuken

Ik wil in een al bestaande keuken een vaatwasser laten inbouwen. Hiervoor zijn nog geen aansluitingen beschikbaar (water en elektra). Deze aansluitingen zullen dus gelegd moeten worden.

Vaatwasser inbouwen in bestaande keuken

Ik wil graag een offerte voor het inbouwen en aansluiten van een vaatwasser in een bestaande keuken waar nu geen vaatwasser in zit. Het betreft een keuken in een woning die we aan willen schaffen.weet niet of er een water aansluiting zit en de afvoer zal wel via de chiffon van spoelbak gaan lopen. Wij hebben ook nog geen vaatwasser gekocht.

Vaatwasser inbouwen in bestaande keuken

Inbouw vaatwasser laten maken bestaande keuken. Onder de spoelbak is een kast geplaatst van 120 cm. Links naast deze onderkast in de hoek een kast van 45 cm. Door afvoer spoelbak geen ruimte voor inbouw vaatwasser. Opdracht hoek onderkastje weg en onderkast spoelbak inkorten zo dat de vaatwasser past. En het deurtje van hoekkast geplaatst wordt op het ingekorte kast onder de spoelbak.

Vaatwasser inbouwen in bestaande keuken

Ik heb een bestaande keuken waar geen vaatwasser in zit ingebouwd. Graag wil ik een vaatwasser aanschaffen en deze laten inbouwen in de bestaande keuken. Er zit een dubbele kast onder de spoelbak waar ik deze wil laten plaatsen. Waterleiding en afvoer kan dus van de spoelbak worden afgetakt. Een elektra aansluiting zit er nog niet. Dit zou via de kruipruimte kunnen of via een wcd welke op de muur boven het kastje zit gemonteerd. Hier zou dan het e.e.a. voor moeten worden gedemonteerd. Afhankelijk van de mogelijkheden en kosten daarvan zal hier uitsluitsel over moeten worden gegeven.

Vaatwasser aansluiten en inbouwen in bestaande keuken

Ik wil een nieuwe watertoevoer en afvoer maken voor de vaatwasser bij de afwasbak. Ook wil ik een enkel stopcontact verander naar dubbel stopcontact. Vervolgens een kastje ombouwen, en de bestaande vaatwasser plaatsen onder het aanrechtblad en aansluiten.

Partners

Partners van Casius