Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor kookplaatgat groter maken in marmeren werkblad:

Kookplaatgat groter maken in marmeren werkblad

Overschakelen van gas naar inductie. Nisruimte is momenteel 50 x 60 cm. Deze moet worden: 49 x 71 cm. Om van die 49 cm 50 cm te maken is geen probleem, maar wel om van 60 naar 71 cm te verruimen. Aan beide kanten zal dus 5,5 cm moeten worden uitgezaagd. Marmeren plaat is rond de 2-3 cm dik. De oven die eronder zit en lades uit de kastjes zullen verwijderd zijn.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kookplaatgat groter maken in marmeren werkblad uit heel Nederland:

Kookplaatgat in granieten aanrechtblad groter maken

In verband met het vervangen van mijn inductiekookplaat moet de huidige uitsparing van 75 cm x 49 cm breder worden gemaakt naar 78 x 49 centimeter. Ik heb een granieten blad van 3 centimeter dik op een vrijstaand kookeiland. Aan weerskanten moet dus 1.5 centimeter breder worden gezaagd. Ik zoek iemand die dit netjes kan doen op locatie zonder dat het granieten blad van het kookeiland af moet worden gehaald.

Kookplaatgat in stenen aanrechtblad groter maken

Het kookplaat gat in ons stenen aanrechtblad heeft nog oude maten en zou rondom ongeveer een centimeter groter gemaakt moeten worden.