Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor afzuigsysteem en afzuigkap installeren:

Afzuigsysteem en afzuigkap installeren

I need someone to check the installed extraction hood and to repair if necessary. Graag wil ik mijn nieuwe afzuigkap laten installeren en aansluiten op het ventilatie systeem.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor afzuigsysteem en afzuigkap installeren uit heel Nederland:

Klussen in huis

Er moet het volgende gebeuren: - een motorloze afzuigkap opgehangen worden in een woning met een afzuigsysteem - een cilinderslot in de voordeur geplaatst worden - twee snoeren van twee wandlampen verbonden worden met een tweelingsnoer en stekker. Deze snoer ook netjes bevestigen.

Nieuwe afzuigkap laten plaatsen

Ik zoek een klusjes/vakman die mijn afzuigkap in de keuken kan vervangen. Deze moet aangesloten worden op het centrale afzuigsysteem, en mag de motor niet gebruiken. Dit is geen inbouw maar hangt gewoon aan de muur. Nieuwe kap is aanwezig, gaat alleen om oude eraf halen en nieuwe ophangen. Bij voorkeur ook de oude kap afvoeren.

Afzuigkap monteren

Ik zoek een installateur die een motorloze afzuigkap (60cm) kan installeren/aansluiten op een centraal afzuigsysteem. Afzuigkap moet nog gekocht worden. Het werk moet plaatsvinden op de tweede etage.

Afzuigkap aanpassen

Ik heb nu een mechanisch afzuigsysteem wat op CO2 stuurt. Ik wil dit aanpassen naar CO2 sturing en balansventilatie.

Gat boren in de buitenmuur voor de afzuigkap

Ik wil een gat laten boren door de keukenmuur naar buiten in verband met een buis voor een afzuigsysteem voor het fornuis. Het gat moet direct onder het plafond komen en langs een muur. Gat zit op ongeveer 260 cm hoogte. Graag uitvoering werkzaamheden op korte termijn. Het sloopafval kan door ons worden afgevoerd.

Siemens afzuigkap plaatsen en aansluiten op centraal afzuigsysteem

Siemens motorloze afzuigkap LI60 OA520 plaatsen ter vervanging van oude Siemens LI20530EU, motor nog nooit gebruikt Afvoer van deze afzuigkap; Gevraagd: Offerte 1: levering afzuigkap en installatie; Offerte 2; alleen arbeidskosten, afzuigkap wordt prive aangeschaft.

Horeca afzuigkap installeren met afvoer naar boven

Ik heb een snackbar overgenomen, er is al een professionele bakwand met afzuigsysteem in de zaak, maar ik wil er nog een extra afzuigkap van 3 meter daarbij aanleggen voor een extra wok tafel daaronder, dus mijn vraag is: kan er nog een afzuigkap erbij gemonteerd worden bij het huidige systeem?

Douchewand plaatsen, afzuigkap monteren en aansluiting maken voor vaatwasser

Ik wil graag een motorloze afzuigkap laten monteren, een aansluiting laten maken voor een vaatwasmachine en een douchewand laten monteren. Dit is voor mijn moeder die naar een appartement gaat verhuizen. De afzuigkap moet nog worden gekocht bij de Gamma (waarschijnlijk de Etna) en de douchewand van de Gamma is al binnengekomen op het oude adres van mijn moeder. Deze moet daar nog wel even worden opgehaald maar het is nog geen kilometer vanaf haar nieuwe adres. De vaatwasmachine heeft zij op haar oude adres nog in gebruik en daarom moet er alleen vast een aansluiting worden gemaakt maar de vaatwasmachine hoeft dus nog niet te worden geplaatst. Ik heb een foto bijgevoegd van het keukenblok. Rechts daarvan moet de vaatwasser staan en de afzuigkap moet rechtsboven worden aangesloten het op centrale afzuigsysteem van het appartement. Aansluiting ook in beeld op de foto.

Horeca afzuigkap installeren

In mijn restaurant wil ik graag het afzuigsysteem laten vervangen daar de oude afzuiginstallatie niet goed meer werkt. Hiervoor zouden wij graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken.

Afzuigsysteem naar buiten doortrekken

Ik wil de huidige recirculatie afzuigkap gebruiken maar nu naar buiten. Hiervoor met er een gat geboord worden in de buitenmuur. De afstand is ongeveer 1.5 meter. Aansluiten. Afdekrooster. Plaatsen koof waarvan ik de afwerking zelf doe.

Partners

Partners van Casius