Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keuken gereedmaken voor onderbouw vaatwasser:

Keuken gereedmaken voor onderbouw vaatwasser

Ik wil in mijn linker keukenkastje beneden een vaatwasser plaatsen. Wat er moet gebeuren: - Kastje moet eruit gehaald worden/ Het keukenblad moet op zijn plaats blijven. Het bestaande keukenkastje moet dus gedemonteerd worden, zodat de vaatwasser past. (zie foto) -Leiding/ aanvoer en afvoer moet worden gesplitst/ klaar gemaakt
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keuken gereedmaken voor onderbouw vaatwasser uit heel Nederland:

Keukenruimte gereedmaken voor nieuwe keuken

In januari krijg ik een nieuwe keuken. Hiervoor moet nog een aantal dingen gedaan worden. Ik heb een keukenplan waarop alle benodigde info te vinden is. Wat moet er gedaan worden? - Kleine aanpassing waterleiding - Eventueel gasleiding - Stopcontact verplaatsen - Stopcontact toevoegen

Draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen

Betreft een benedenverdieping van 45 a 50 m2. Hoogte tot 2.80 meter. Werkzaamheden: Plaatsen van harmonicadeuren achterzijde woning (daarmee draagmuur vervangen door stalen constructie), verplaatsen toilet (met hierbij plaatsen nieuwe muur), plaatsen nieuwe deuren (3 stuks, waarvan tenminste 1 met blinde schuifconstructie), traprenovatie, aanleggen electriciteit en water voor keuken en vloerverwarming, gereedmaken van vloer. Houten vloer, nieuw plafond met inbouwspots, gehele verdieping stucen en verven. Houten vloer en keuken zullen door externe partij worden gelegd en geplaatst.

Keuken gereedmaken voor plaatsing van een keuken

In week 42 wordt een nieuwe keuken bij ons geplaatst. Er is echter nog wat meerwerk te doen aan elektra, loodgieterij en stucwerk. Kunnen wij een offerte of prijsindicatie krijgen voor de werkzaamheden die ik hieronder opnoem? Oude keuken halen we er zelf uit. Elektra: - bestaande WCD verplaatsen/inbouwen in de muur. 4 x 2, één in elke hoek van de keuken. - WCD (ver)plaatsen voor afzuigkap, vaatwasser, verlichting kast, magnetron, koel/vries combi en oven volgens leidingsschema. - verplaatsen licht aansluitpunt plafond richting raam. Loodgieterij: -verplaatsen aansluitingen/afvoer voor spoelbak en vaatwasser volgens leidingsschema - Afkoppelen bestaande radiator keuken rechts en wegwerken leidingen. - plaatsen nieuwe radiator links (bestellen we zelf, incl thermostaatkraan) + aanbrengen nieuwe leidingen ( materiaal door vakman, CV installatie zit achter de muur, zie plattegrond in bijlage) Optioneel stucwerk: - stucen van een deel plafond keuken - stucen muren keuken (totaal ongeveer 22 m2) - stucen woonkamer (+/- 45 m2) Planning: elektra en loodgieterij begin week 39 (25 september). Stucwerk eind week 39 of begin week 40. In de bijlage een aantal foto's en plattegronden die hopelijk een goed beeld schetsen van de benodigde werken. Graag eerst per e-mail contact opnemen, telefonisch moeilijker bereikbaar. Alvast bedankt Wouter Vermeersch

Keuken gereedmaken voor nieuwe keuken

Er wordt in de laatste week van april een nieuwe hoekkeuken in onze eengezinswoning geplaatst en wij willen enkele voorbereidende werkzaamheden laten verzorgen. Het gaat daarbij om: - het verplaatsen en aanleggen van stopcontacten voor keukenapparatuur - het aanleggen van huishoudelijke stopcontacten - aanpassen van waterleidingen en een afvoer (3 meter verplaatsen) - het verwijderen van een radiator en aanpassen van de leiding - tegels van de wand en vloer verwijderen en de vloer egaliseren - glad stuken van de wanden in de keuken, ongeveer 7 m² - vervangen van de groepenkast: we willen 7 groepen, 2 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar. Ten opzichte van de huidige groepenkast komen er 3 extra groepen bij, die doorgetrokken moeten worden naar de keuken, hiervoor is onder de gehele woning een kruipruimte aanwezig. Ter indicatie zijn foto's van de bestaande keuken zoals het er nu uitziet en een plattegrond van de nieuwe keuken toegevoegd in de bijlage. Wij zijn alleen geïnteresseerd in aannemers binnen een straal van 50 km van Den Bosch. Graag een richtprijs per email aangeven inclusief materiaal. Wij kunnen u uitnodigen om de ruimte te bezichtigen zodat u een exacte prijs kunt vaststellen.

Benedenverdieping van een tussenwoning helemaal renoveren

Gehele beneden verdieping, inclusief serre vloer (tapijt zowel tegels) verwijderen, wellicht ook isoleren, frezen voor vloerverwarming en vervolgens plavuizen of tegels plaatsen in de WC (vloer/wand/hangtoilet/) leidingen wegwerken, de keuken verwijderen, leidingwerk gereedmaken voor nieuwe keuken, de muren eruit slopen tussen de keuken en de woonkamer en steunbalken plaatsen. Tevens kozijnen eruit slopen, tussen woonkamer en serre en steunbalken plaatsen en overige afwerking gehele beneden verdieping muren en plafond stucen binnen deuren vervangen in bestaande en/of nieuwe sponninggang opening van keuken naar serre dichtmaken.

3-fase aanleggen voor de inductiekookplaat

Betreft 3 fasen aanleggen voor inductie kookplaat. De meterkast voorzien van de juiste automaat en gereedmaken voor 3 fasen. De 3 fasen vanuit de meterkast naar de keuken brengen. Via kruipruimte over een afstand van ongeveer 8 meter. Er loopt nu al een kabel, maar die is niet geschikt, route kan wel gebruikt worden. Stekkerdoos aansluiten in keuken.

Leidingen verleggen en gereedmaken voor plaatsen keuken

In verband met het plaatsen van een nieuwe keuken is het nodig de gas-, water-, en afvoerleidingen, en elektra te verleggen. Verleggen gebeurt vanaf de meterkast en alles kan via de kruipruimte die ongeveer 1.5 meter hoog is en pal onder de meterkast zit en ook onder waar de keuken moet komen. Afstand is ongeveer 4 meter. Een leidingplan is aanwezig, het werk moet op de korte termijn uitgevoerd worden.

Woonhuis verbouwen

Ik wil verbouwen: - wc betegelen en hangend toilet maken 2 x 1.5 meter vloeroppervlak - laminaat leggen, ongeveer 10 m2 - parketvloer restaureren: opschuren en lakken - tussenmuren slaapkamer maken en daarin een deur plaatsen - muren stuken en schilderen, circa 25 m2 - plafond beneden inclusief vide sauzen, bij elkaar circa 50 m2 - badkamer verbouwen: inloopdouche maken waarvoor huidige douchebak verwijderd moet worden, leiding en afvoer aanpassen. Daarna alle betegelen 2.5 x 2 meter vloeroppervlak. Wanden ook betegelen, incl. inloopdouche. - leidingen gereedmaken voor de keuken: water, combioven, inbouwkoffiezetter, inductiekookplaat en wijnkoeler.

Verbouwing woonhuis (bungalow)

Graag zou ik een offerte willen voor de verbouwing van bungalow van ongeveer 120 m2. - De bestaande keuken moet een slaapkamer worden. De keuken dient verwijderd te worden, 2 muren en een deur gemaakt worden en plafond en wanden gestuukt. - de keuken dient in de woonkamer te komen. Dus de keuken min of meer spiegelen richting woonkamer. Ik zou graag de prijs weten van het verplaatsen en gereedmaken van de aansluitingen. - de badkamer blijft bestaan alleen willen wij een inloopdouche maken. Dus de douchebak eruit en de gehele badkamervloer opnieuw betegelen. De douchevloer op afschot. Vloer netjes afgewerkt zodat je niet ziet dat er een douchebak zat. - verwijderen van 2 verwarmingen in de slaapkamer, leidingen verleggen om 1 kleine verwarming plaatsen Meerprijs stucwerk?

Aan en afvoer + bestaand leidingwerk

In verband met de aankoop van ons nieuwe huis zijn er een aantal werkzaamheden die uitgevoerd dienen te worden. Hieronder een indicatie. Het gaat met name om de aanleg van water aan- en afvoeren en verleggen van enkele bestaande leidingen. Graag een indicatie van de kosten om werkzaamheden uit te voeren. Toilet: aansluitingen gereedmaken voor: * plaatsen inbouw wc (afmonteren doen we zelf) * verleggen water (in muur) en afvoer en plaatsen fonteintje (afmonteren doen we zelf) keuken: muur 1: * gas naar tussenmuur muur 2: * water koud en afvoer spoelbak verplaatsen (warm wordt later d.m.v Quooker Combi aangesloten, doen we zelf) * vaatwasser aansluiting maken (kraan en afvoer, kan in spoel kast ge