Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor gat boren voor de afzuigkap:

Gat boren voor de afzuigkap

Ik wil een gat voor een buis van 125 mm laten boren in een stenen muur. Het is in verband met de afzuigkap.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gat boren voor de afzuigkap uit heel Nederland:

Haard Plaatsen incl afvoer en schoorsteen

Haard plaatsen rookgasafvoer door 2 verdiepingen 2 gaten boren in beton aanvoer lucht vanuit de onderkant(gat in de vloer? ) schoorsteen plaatsen. Totale lengte rookgasafvoer 10 meter incl schoorsteen. Rookgasafvoer pijp zonder ombouw te plaatsen(speciale pijp)

Gat in betonnen verdiepingsvloer zagen

Het zagen van een gat in een betonnen verdiepingsvloer ten behoeve van een nieuwe trap. De grootte van het gat is 4.20 x 2.70 meter inclusief onderstempelen en afvoeren. Het boren van 4 gaten rond 600 mm in betonnen verdiepingsvloer.

Sparing voor kruipluik zagen

Graag zou ik een kruipluik laten zagen uit een betonnen vloer. Hoe wordt dit afgewerkt, hoe groot word dat gat en komt daar een deksel / luik bij. Ik heb nl. geen idee. Ook willen we op een plek in de garage en in de keuken een gat laten boren met een doorsnee van 6 cm.

Gat voor toilet boren

Get boren van een nieuw toilet afvoergat (120 mm? ) voor hangend toilet+ inbouwreservoir op de BGG. Achter het bestaande gat, zie foto. Het achterwandje is een gipsplaat voorzet, deze zullen we ook ter hoogte van de boring wat verwijderen, zodat het gat nog wat extra naar achteren kan. Ook de toiletpot en reservoir zullen we vooraf verwijderen. En als jullie er dan toch zijn gelijk optioneel (als het lukt) twee nieuwe 16mm gaatjes in dezelfde vloer om wat computer kabels door te kunnen voeren via de kruipruimte (één in de meterkast en één onder de trap).

Gat boren in buitenmuur

Gat boren 150mm in buitenmuur voor aansluiting afvoer ventilatie keuken.

Leidingwerk frezen in plafond

Graag offerte voor 3 x 1 meter sleuf frezen in beton plafond + aan het einde gat voor centraaldoos t.b.v. leidingwerk (lichtpunt moet verplaatst worden). Frezen/boren in bestaande ruimte dus dient stofvrij te gebeuren.

Gat boren voor de afzuigkap

Ik wil een gat met een diameter van 160 mm laten boren door de buitenmuur op onze benedenverdieping. Dit gat is nodig voor de afvoerpijp van de afzuigkap. Ik ontvang graag vooraf uw offerte.

Doorvoer boren voor de afvoer van de afzuigkap

Graag uw prijs voor het maken van een doorvoer van keuken naar buiten. Gatdiameter: 150 mm. Spouwmuur (ongeveer 30 cm). Buitengevel: baksteen. Binnengevel: steen met stucwerk. Let op: keuken en plafond is net gestuct en geschilderd. Keuken is net nieuw geplaatst. Bovenkant gat, ongeveer 2 cm onder plafond (zo hoog mogelijk dus). De vloer van de 1e verdieping is een betonplaat. De werkplek is goed bereikbaar. De afvoer van het afval moet eerst worden overlegd met de klant.

Aansluiting van de open haard verplaatsen

Wij hebben een bestaande open haard waarvan de pijp verplaatst moet worden op de eerste verdieping en gedeeltelijk op de tweede verdieping. Het gaat om het boren van een nieuw gat en het opvullen van het oude gat met cement alsmede het plaatsen van een nieuwe pijp. Een gedeelte van de oude pijp is herbruikbaar en zouden we ook willen. Een bezoek voor het opmaken van de offerte wordt gewaardeerd.

Afzuigkap gat boren

Ten behoeve van een nieuwe Ikea keuken is het nodig om een nieuw afzuigkap-gat in de buitenmuur te boren: rond en 130 mm. De buitenmuur van ons hoekhuis is van beton, huis uit 1979. Graag verneem ik een prijs, en of u beschikbaarheid heeft voor 26/10.

Partners

Partners van Casius