Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor folie verwijderen en keuken spuiten:

Folie verwijderen en keuken spuiten

Wij willen graag de folie laten verwijderen en de kastjes en laatjes opnieuw laten spuiten, ook graag de bovenplint en lichtlijst mee te nemen.
Onze klant uit Delft (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor folie verwijderen en keuken spuiten uit heel Nederland:

Keuken renovatie

De folie op de frontjes van de keukenkastjes en lades laten na 19 jaar los. Graag zou ik willen weten wat het kost om de folie te verwijderen en opnieuw te plakken of te spuiten. Eventueel andere oplossingen zijn welkom. Wellicht willen we ook wat apparatuur en het aanrechtblad vervangen.

Verwijderen asbest cementplaten dakbeschot en plafond platen

Verwijderen van 120 vierkante meter dakbeschot asbest cement platen/hechtgebonden/schuindak/we halen zelf de dakpannen,regels en folie weg. Ook graag offerte voor vewijderen asbest plafondplaten/totaal 16 vierkante meter/niet hechtgebonden/3 verschillende ruimtes.

Schoorschoorsteen verwijderen

Betreft een bestaande schoorsteen die verwijderd moet worden. Schoorsteen is ongeveer 90 bij 80 cm. Qua isolatie zit er nu dus een gat in de unidekplaten, ik ben nog aan het afwachten of deze unidekplaten nog leverbaar zijn. De bedoeling is dus dat de de schoorsteen echt weg gaat en het dakbeschot + isolatie aangeheeld wordt en vervolgens folie en pannen er op.

Nieuwe walbeschoeiing

Verwijderen oude walbeschoeiing en leveren + plaatsen nieuwe walbeschoeiing over een lengte van 20 m en een gronddekking van 1.20m. Alternatief: levering materiaal (palen en schotten voorzien van folie) + plaatsing palen.

Verwijderen vijver

Ik wil graag de vijver verwijderen. Het is 2,5 x 5 meter en 1,5 meter diep. Voor mij is dat tot nu toe afvoeren folie/rubber, vissen (en ev. een den). Herplaatsen randen van U-profiel en aanvullen gat. En alvast grint/split aanleveren voor de latere afwerking.

Reparatie dakkapel waterschade

Goedemorgen, We hebben door de firma X een dakkapel laten plaatsen echter na het smelten van de eerste sneeuwbui ( vorig jaar) hadden we direct een ernstige lekkage. Deze firma heeft dit niet correct opgelost en nu zitten we een jurische strijd via de rechtsbijstand. We hebben een derde partij eea laten bekijken en advies gevraagd wat er moet gebeuren om herhaling te voorkomen ( rapport beschikbaar). Graag zou ik van u een offerte willen ontvangen om dit structureel op te lossen. Advies uit rapport luidt: A : De horizontale panlat te verwijderen over de hele breedte van de dakkapel om vervolgens over de hele breedte van de dakkapel de verticale panlatten tot aan rode lijn door te zagen en onderste gedeelte te demonteren. Vervolgens originele folie verwijderen tot aan waar deze is ingesneden. Dan over hele breedte nieuwe folie onder bestaande folie schuiven, dakpansgewijs, om dan een overlap te hebben met de EPDM. Dan verticale panlatten vanaf doorgezaagde gedeelte aanhelen en nieuwe horizontale panlat aanbrengen. Daarna dakpannen terugplaatsen. B : Het aanpassen van de EPDM dakbedekking aan rechterzijde van dakkapel waar deze nu geplakt is op daktrim. De EPDM dakbedekking dient hier onder de daktrim te komen. C : Het aanbrengen van een patch aan linkerzijde waar zich mogelijk een defect bevindt aan de EPDM dakbedekking. Deze dient gevulkaniseerd te worden. D : Gezien de conditie van de daktrim adviseren wij deze rondom in zijn geheel te vernieuwen

Kantine renoveren en verduurzamen

De gemeente Oosterhout gaat vanaf 1 november 2020 bij onze vereniging kunstgrasvelden aanleggen, de kleedkamers met entreehal renoveren en verduurzamen. (stenen gebouw + entreehal eigendom gemeente) De houten kantine is eigendom van korfbalvereniging De Voltreffers. Als het haalbaar is, dan wil de vereniging ook de gevels verduurzamen en onderhoudsarm maken. Wij denken aan de volgende uitvoering: Binnenwanden, kozijnen en dak veranderen niet. Buitengevels: houten rabatdelen, staande afdeklijsten en damp werende folie verwijderen en afvoeren. draairamen, deuren en enkel slagvast glas verwijderen en afvoeren. staanders en kozijnen opdikken. isolatie tegen de binnengevel aanbrengen. kunststof rabatdelen aanbrengen aansluitend op puien van de hal (als in chaletbouw) kunststof vaste ramen met 3 stuks ventilatieroosters aanbrengen. 1 stuks kunststof draairaam achter de bar aanbrengen. 1 stuks kunststof dubbele terrasdeur aanbrengen. dubbelglas (waarvan buitenzijde terraszijde slagvast) aanbrengen. De oppervlakte van de kantine = 12 x 7 meter. De hoogte van de 3 gevels is ongeveer 2.30 meter. Voor meer duidelijkheid kan ik aan geïnteresseerden een fotoreportage sturen. Kunnen jullie mij op korte termijn een prijsopgave per e-mail sturen? Bij vragen; zie boven.

Isoleren binnenkant dak en 6 boarddeuren plaatsen

1)Het schuine dak (15 m2) op slaapkamer moet aan de binnenkant met steenwol/folie worden geïsoleerd, Rachels, steenwol, gipsplaten aanbrengen, materialen in overleg en niet aanwezig. 2)6 cando boarddeuren plaatsen en deurbeslag plaatsen. (alles is reeds aanwezig) oude deuren verwijderen/meenemen

Dak bedekken met EPDM

Betreft plat dak van dakkapel eenvoudig bereikbaar met de maat 500x250 cm. Verwijderen en vernieuwen van de bestaande dakbedekking met EPDM. Bij offertes gaarne opgave dikte van de EPDM folie.

Verwijderen van vijver

Ik heb achter in de tuin een grote vijver ( 8 x 4 men en de diepte is 2,70 m) met beekloop ( 8 m). Werd gebruikt voor forellen. Deze wil ik verwijderen. De vijver is leeg en groot en deels is de folie al verwijderd, dit voer ik zelf af. Ik wil er aarde storten met graszoden eroverheen. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius