Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keukendeurtjes opnieuw bekleden:

Keukendeurtjes opnieuw bekleden

Ik heb een keuken waar de bekleding van de deurtjes loslaat. Het gaat om de deur van de diepvrieskast van drie lades afmeting: 74x59 cm. De deur van de afwasmachine afmeting: 70x59 cm. Vervolgens een deurtje van 59x59 cm en een schuiflade van 29x59 cm. Ook wil ik graag een nieuwe plint totale lengte van 243 cm en 20 cm hoog. De lengte kan ook in twee gedeelte geplaatst worden.
Onze klant uit Delft (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukendeurtjes opnieuw bekleden uit heel Nederland:

Keukendeurtjes opnieuw bekleden

We willen graag een nieuwe bekleding op onze keukenkastjes Het gaat om het bekleden van 12 deurtjes en de afwasmachine; 6 laden van diverse maten. Verder 3 verbindingsstukken en een hoge plint.

Keukendeurtjes opnieuw bekleden

Ik wil mijn keuken deuren en laden front opnieuw bekleden ,het gaat over 30 deuren en laad fronten ,kleur blijft vanille

Keukendeuren strippen en opnieuw bekleden

Ik wil de voorkant van de keukendeurtjes en -laden laten strippen. Het materiaal dat er momenteel op zit is niet overal mooi meer. Ik wil een nieuwe inbouwoven laten plaatsen. Wellicht moeten dan ook deurtjes aangepast worden. Het gaat om ongeveer 4 kastjes van standaard formaat (60 cm hoog), een paar lades bij het gasfornuis van 2 bij 60 cm, en 2 hogere kastjes van 2 bij 2 meter. Graag zou ik willen bespreken wat de mogelijkheden zijn en welke materialen er beschikbaar zijn.

Keukendeurtjes opnieuw bekleden

Ik wil graag op twee keukendeurtjes nieuwe folie aanbrengen, in dezelfde kleur als voorheen vanwege beschadiging. Maten 90x60 en 90x30

Keukendeurtjes opnieuw bekleden

Van een aantal keukenkast deuren laat de folie los en/of is gescheurd. Ik zou dit graag willen laten vervangen. Indien er geen exact kleurmatch mogelijk is dan alle keukenkasten (inclusief koelkast en vaatwasser) vervangen. Graag zou ik hier een offerte voor ontvangen. Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling om dit zelf te doen. Het gaat om 23 kasten waarvan er nu bij 4 de folie los laat.

Keukenkasten laten wrappen

Van een aantal keukendeurtjes laat de folielaag los. We willen eventueel alle deuren en laden opnieuw laten bekleden met folie. Het gaat om 16 kastdeuren en 7 ladefronten.

Keukenfronten met folie bekleden

Keukendeurtjes opnieuw bekleden met folie. Ik ontvang graag een prijsopgave voor het vervangen van de folie op onze keukenfronten. Het gaat om 9 deuren en 10 laden, het fronten met profilering.

Scharnieren met soft close en keukenfolie vervangen

Het betreft een offerte aanvraag voor het opnieuw bekleden van mijn keukendeurtjes en het plaatsen van "soft close" scharnieren op de deurtjes en laden.

Keukendeurtjes opnieuw bekleden

In de keuken laat van een aantal keuken deurtjes de folie los, ik zoek naar de meest economische oplossing om dit te herstellen. Dan wel bekleden, verven of behandelen van de beschadigde deurtjes. Het gaat om 11 deurtjes

Keukendeurtjes opnieuw bekleden met folie

Ik ontvang graag een prijsopgave voor het vervangen van de folie op onze keukenfronten. Het gaat om 16 deuren en 7 laden, het zijn vlakke fronten zonder profilering.