Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keukendeurtjes opnieuw bekleden:

Keukendeurtjes opnieuw bekleden

Ik heb een keuken waar de bekleding van de deurtjes loslaat. Het gaat om de deur van de diepvrieskast van drie lades afmeting: 74x59 cm. De deur van de afwasmachine afmeting: 70x59 cm. Vervolgens een deurtje van 59x59 cm en een schuiflade van 29x59 cm. Ook wil ik graag een nieuwe plint totale lengte van 243 cm en 20 cm hoog. De lengte kan ook in twee gedeelte geplaatst worden.
Onze klant uit Delft (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukendeurtjes opnieuw bekleden uit heel Nederland:

Keukendeurtjes opnieuw bekleden

Ik wil graag op twee keukendeurtjes nieuwe folie aanbrengen, in dezelfde kleur als voorheen vanwege beschadiging. Maten 90x60 en 90x30

Keukendeurtjes opnieuw bekleden

Van een aantal keukenkast deuren laat de folie los en/of is gescheurd. Ik zou dit graag willen laten vervangen. Indien er geen exact kleurmatch mogelijk is dan alle keukenkasten (inclusief koelkast en vaatwasser) vervangen. Graag zou ik hier een offerte voor ontvangen. Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling om dit zelf te doen. Het gaat om 23 kasten waarvan er nu bij 4 de folie los laat.

Keukenkasten laten wrappen

Van een aantal keukendeurtjes laat de folielaag los. We willen eventueel alle deuren en laden opnieuw laten bekleden met folie. Het gaat om 16 kastdeuren en 7 ladefronten.

Keukenfronten met folie bekleden

Keukendeurtjes opnieuw bekleden met folie. Ik ontvang graag een prijsopgave voor het vervangen van de folie op onze keukenfronten. Het gaat om 9 deuren en 10 laden, het fronten met profilering.

Scharnieren met soft close en keukenfolie vervangen

Het betreft een offerte aanvraag voor het opnieuw bekleden van mijn keukendeurtjes en het plaatsen van "soft close" scharnieren op de deurtjes en laden.

Keukendeurtjes opnieuw bekleden

In de keuken laat van een aantal keuken deurtjes de folie los, ik zoek naar de meest economische oplossing om dit te herstellen. Dan wel bekleden, verven of behandelen van de beschadigde deurtjes. Het gaat om 11 deurtjes

Keukendeurtjes opnieuw bekleden met folie

Ik ontvang graag een prijsopgave voor het vervangen van de folie op onze keukenfronten. Het gaat om 16 deuren en 7 laden, het zijn vlakke fronten zonder profilering.

Keukendeurtjes opnieuw laten bekleden

Ik wil mijn keukendeurtjes graag opnieuw laten bekleden met folie. De afmetingen van de deurtjes zijn: 3 x 445 x 700 mm, 3 x 595 x 700 mm, 1 x 595 x 895 mm, 1 x 595 x 1275 mm, 3 x 445 x 110 mm, 3 x 595 x 110 mm, 1 x 595 x 35 mm. Er zijn foto's beschikbaar.

Keukendeurtjes opnieuw laten bekleden

Bij onze keuken is de originele bekleding van een aantal deurtjes (frontjes) los gelaten. Is het mogelijk om deze deurtjes opnieuw te laten bekleden in dezelfde kleur als die deurtjes die nog wel in goede staat. Het gaat om 4 a 5 keukendeurtjes met verschillende afmetingen.

Keukendeuren opnieuw bekleden

Graag laten wij nieuwe folie aanbrengen op de keukendeurtjes met diverse afmetingen. Het gaat om de koelvriescombinatie, apothekerskast, boven beiden nog kast tot plafond, 2 bovenkasten, 3 beneden kasten, hoekkast en de vaatwasser. Alle deurtjes hebben lange horizontale of verticale grepen. De bekleding nu laat hier en daar los.