Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Delft te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Delft heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Delft u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Delft of directe omgeving.

1345 klanten uit Delft bevelen een bij Casius in Delft aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Delft bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken ontwerpen en plaatsen, renoveren keuken: tegelen, verleggen leidingen, nieuw keukenblad, elektriciteit werkzaamheden etc., keuken klaarmaken voor plaatsing nieuwe keuken, ikea keuken plaatsen, 19 Keukenfronten monteren op Ikea keuken en plaatstalen kast vastzetten en hierin elektra aansluiten, bestaande keuken verplaatsen naar de nieuwe woning, bulthaup keuken renoveren repareren, keuken klaarmaken voor plaatsen nieuwe keuken, nieuwe keuken plaatsen, keukenblok plaatsen, keuken plaatsen, keukendeurtjes opnieuw bekleden, keukenmontage ( ikea), keuken wrappen, beschadigd keukenkastje repareren of vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Delft staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Delft:

Folie verwijderen en keuken spuiten

Wij willen graag de folie laten verwijderen en de kastjes en laatjes opnieuw laten spuiten, ook graag de bovenplint en lichtlijst mee te nemen.

Keukendeurtjes opnieuw bekleden

Ik heb een keuken waar de bekleding van de deurtjes loslaat. Het gaat om de deur van de diepvrieskast van drie lades afmeting: 74x59 cm. De deur van de afwasmachine afmeting: 70x59 cm. Vervolgens een deurtje van 59x59 cm en een schuiflade van 29x59 cm. Ook wil ik graag een nieuwe plint totale lengte van 243 cm en 20 cm hoog. De lengte kan ook in twee gedeelte geplaatst worden.

Gat in granieten werkblad vergroten

Ik zag een identieke offerte aanvraag voor het vergroten van de sparing in een granieten werkblad. Ik heb toevallig dezelfde inductie kookplaat van Siemens, de EX977KXX1E waarbij de sparing nu 86 x 49 cm is en 88 cm moet worden.

Vervangen van keukenonderdelen

Ik wil graag een nieuwe keukenkraan en wasbak (inclusief vervanging van de afvoer) die passen in de huidige keuken. Graag overleg over materialen.

Inbouwen van een magnetron

Verzoek tot het inbouwen van een magnetron in een bestaande keuken. Graag z.s.m. inbouwen aankomende week.

Inductiekookplaat aansluiten

Aansluiten van een inductie fornuis, perilex stopcontact aanwezig. Werkzaamheden is het aansluiten van de perilexkabel en stekker aan het fornuis

Boretti fornuis repareren

Van mijn boretti fornuis type V94M 90cm serie nrontbrandt de kleinste brander niet meer automatisch . Hij vonkt wel en het gas stoomt wel maar ik moet hem met een aansteker ontbranden.

Glasplaat van inductiekookplaat vervangen

Mijn inductiekookplaat is op 3 plekken gebarsten en er zijn stukken afgebroken, kortom onherstelbaar. Ik wil deze graag met spoed laten vervangen door een andere inductiekookplaat. 1) wat zijn de kosten voor het vervangen van een inductiekookplaat eenvoudige 4 pit uitvoering 2) wat zijn de kosten voor het vervangen van een inductiekookplaat luxere uitvoering 3) wat zijn de kosten voor het eventueel doortrekken van gasleiding vanuit meterkast naar de keuken (circa 7 meter) en een gaskookplaat op glas.

Composietbladen op maat laten zagen

Wij hebben een tweedehands L keuken gekocht die bestaat uit twee composietbladen die in de hoek haaks op elkaar waren gelijmd. Nu willen we beide bladen aan een kant recht laten afzagen en de andere kant op maat laten zagen waar deze tegen de muur komt. In de hoek van onze keuken moet dan een ander stuk composiet (of ander materiaal extra komen). Is dit mogelijk?

Reparatie van een gasfornuis

Ik heb een jaar of 8 geleden een tweedehands gasfornuis met oven gekocht. In de tussentijd zijn alle indicaties van het logo weggesleten. Nu is het verwarmingselement én de wok pit kapot gegaan en heb ik dus geen idee over welk type het gaat. In de bijlage heb ik een foto geplaatst van het fornuis en ik vroeg me af of u mij kan helpen?

Scharnieren van de inbouwkoelkast vervangen

Siemens inbouw koelkast (deur op deur). Type KI30E40/32. Deur sluit niet goed. Scharnieren moeten vervangen worden

Nieuwe vaatwasser inbouwen

Onze vrijstaande vaatwasser is zonder bovenblad onder het aanrechtblad klemvast geplaatst. Hij moet vervangen worden (is er wel al uit), en we zoeken iemand die de nieuwe kan plaatsen en aansluiten. Alle aansluitingen zijn natuurlijk al aanwezig, maar de nis is krap. Graag ontvang ik een offerte.

Spoelbak in een werkblad zagen

Ik heb gisteren bij de Praxis een werkblad en een vierkanten spoelbak aangeschaft. Voor de spoelbak dient er een gat in het blad gezaagd te worden en deze dient dan gemonteerd te worden. Welke vakman heeft de mogelijkheid om dit vanaf donderdag 25 februari uit te voeren?

ATAG afzuigkap ombouwen

Wij hebben een ATAG WS9011imuu/a01 RVS afzuigkap. Deze is ongeveer 5 jaar oud. Het is een afzuigkap met recirculatie (koolstoffilter). Wij gaan de keuken verbouwen en willen de afzuigkap ombouwen voor afvoer naar buiten via een kanaal. Het recirculatie deel kan eruit en de afvoer dient aan de zijkant van de kap te komen.

Plank in een keukenkast vervangen

Het betreft het vervangen van een plank in een keukenkast. Door lekkage van de vaatwasser is de verticale plank direct tegen de vaatwasser verrot. De klus betreft: verwijderen oude plank, op maat maken nieuwe plank, en plaatsen nieuwe plant. Om de plank te kunnen monteren moet vaatwasser eruit worden gehaald.

Leidingen voor vaatwasser installeren

Ik wil een vaatwasser aansluiten maar er is nog geen aansluiting aanwezig. Ik wil de vaatwasser naast het aanrecht plaatsen. Er staat daar een hoge opbergkast en die moet plaats maken voor de vaatwasser.

Keuken beplakken met folie

Ik wil graag mijn (blauwe hoogglans) keuken laten beplakken met folie. De keuken bestaat uit 9 lades, 15 kastjes en 2 zijkanten.

Keukenkastje en afzuigkap monteren

Ik wil graag mijn nieuwe keuken-hangkastje + afzuigkap laten monteren. De montage spullen zitten er al bij, het is een ETNA Schouwkap met een Koolstoffilter. Er zit al een stopcontact en een lucht afvoer. Ik ben erg benieuwd wat deze klus gaat kosten.

Spoelbak infrezen in het keukenblad

Spoelbak en keukenblad zijn aanwezig.

Boretti ovenklok repareren

De klok van onze Boretti oven tikt en moet worden gerpareerd. Het lijkt alsof de wijzers vastzitten. Het gaat om een nostalgische model VFN94AN

Ladenkastje voor bestek maken

Ik ontvang graag offerte voor het volgende. Ik heb een bestaande kast waarin ik een ladenkastje wil laten plaatsen met 5 uitneembare lades. Deze lades hebben een hoogte van circa 6 cm en 5 cm hoge binnenmaat. De totale afmeting maximaal 34,5 cm hoog, 52 cm breed en 49 cm diep. Daarnaast moeten er in de onderste bestaande laden 2 inzet lades of bakken worden gemaakt met een 8,5 cm hoge binnenmaat en buitenmaat van maximaal 12 cm. De breedte is 46,2 cm en een diepte van 39,4 cm. Beide bakken moeten gemakkelijk uit de la kunnen worden gehaald en op elkaar gestapeld kunnen worden. Dit door een randje op de bodem of voetjes die in elkaar vallen, zodat ze niet verschuiven t.o.v. van elkaar. Materiaal eiken of mahonie en als het veel in kosten scheelt multiplex met fineer

Keuken fatsoeneren

Wij hebben een keuken die op zich voldoet en ook visueel nog acceptabel is maar de kastdeurtjes hangen scheef, de vaatwasmachine moet fatsoenlijk vast gezet worden en de afzuigkap moet vervangen worden. Het werk dat gedaan moet worden is: vaatwasser recht en vast zetten, 7 kastdeurtjes recht hangen, frontje op vriezer goed zetten (iets omhoog), front op koelkast recht zetten, de oude afzuigkap verwijderen en nieuwe installeren. De loshangende kap hebben we nog niet gekozen en kan door ons gekocht worden of geleverd worden door de installateur.

Tegelwerk in de keuken aanbrengen

Tile a small area of wall in the kitchen and then fix an extractor fan. De helft van de muur wil ik laten betegelen. Dit is maximaal 5 m2. Daarnaast moet de afzuigkap gerepareerd worden.

Keuken laten vervangen

Wij zijn een studievereniging aangesloten bij de TU Delft. Wij hebben al wel een keuken, maar zouden deze graag vervangen. We slopen de oude zelf. Lengte van de keuken 2.30 lengte x 60 cm diep en 2.10 hoog. Misschien kan de volgende iets groter zijn. Apparatuur leveren: vaatwasser, combi-oven en een cooker als die betaalbaar zijn. Er is een koelkast en vriezer, losstaand. Tevens moet er warm water bij komen. Of een boiler of vanaf de verdieping erboven doortrekken naar de keuken. Kunt u hiervoor een vrijblijvende, complete offerte opstellen? Ik hoor graag van u.

Keuken opknappen

Keuken opknapoen