Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor afzuigkap en flexibele afvoer plaatsen:

Afzuigkap en flexibele afvoer plaatsen

Afzuigkap en flex. Afvoer plaatsen in bestaande keuken. Nieuwe afzuigkap aanwezig
Onze klant uit Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor afzuigkap en flexibele afvoer plaatsen uit heel Nederland:

Afzuigkap laten monteren en perilex stekker aansluiten

Ik heb een wand afzuigkap (opbouw) die met een flexibele ( 2.50 meter hoog) buis naar de muur toe moet worden verbonden. Tevens moet er een aansluiting komen voor de keramische kookplaat.

Spachtelputz in de nieuwbouwwoning aanbrengen

Graag vraag ik een offerte aan voor een nieuwbouwwoning in Amersfoort.. Het betreft een eengezinswoning. Muuroppervlak is 231 m2. En word volgens de bouwer behangklaar opgeleverd. Klopt het dat er tegenwoordig gewerkt word met een flexibele stuc voor nieuwbouwwoningen wat de kans op scheuren verkleind? Bijgevoegd de tekening. WC en badkamer hoeven niet gedaan te worden. De schuine wanden op zolder (voor en achterkant huis) hoeven ook niet gedaan te worden, De overige wanden op zolder (links/rechts) graag wel (loopt in een punt). Verder eigenlijk alle muren. We hebben op dat moment nog geen vloer laten leggen. Dus dan hoeft er denk ik niets afgeplakt te worden? Mocht er geknoeid worden worden dan grote klodders wel weggehaald? De woning word eind december begin januari opgeleverd. Ik verwacht dat we in november hier meer over te horen krijgen. Graag laten we dan zo snel mogelijk stucen. Keuken is ook ingetekend. Mogelijk tot de hoogte van de afzuigkap niet stucen. (hangt even er van af of we alleen voor een smetplint kiezen of voor een betegelde achterwand. Het keukenwerkblad hoogte is 92 cm hoog. Naast de kookplaat staan twee grote kasten. (Exacte tekeningen van de keuken kunnen nog nagestuurd worden). Met vriendelijke groet , Miko Vivié wanden Vierkante meter: 230 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Bestaand gat voor de afzuigkap in de buitenmuur vergroten

Ik heb de bestaande afzuigkap vervangen, echter bij het verwijderen van de afzuigkap kwam ik er achter dat de aansluiting naar buiten zeer slecht was uitgevoerd, boven op de keukenkastjes lag een dikke laag vet. Het bestaande gat is 15 cm in doorsnede, ik wil het gat laten vergroten naar 17 cm doorsnede zodat ik de flexibele slang volledig naar buiten kan trekken en vast kan maken aan het rooster (dus zonder lekkage).

Motorloze afzuigkap vervangen

Wij hebben een ATAG afzuigkap die verwijdert moet worden (met een flexibele) slang. Eventueel ook het afvoeren hiervan. Graag een motorloze schouwkap (type ETNA T4406L) terugplaatsen (al in bezit) omdat wij op een centraal systeem zitten.

Ventilatiegat voor afzuigkap boren en afwerken

Voor mijn nieuwbouwwoning ben ik op zoek naar vakman die een gat in de zijgevel kan boren voor de luchtafvoer van de afzuigkap in de keuken. Het gaat om: - het boren van een gevelsparing, 125 mm - het monteren van een flexibele luchtslang, 125 mm - het monteren van een gevelrooster - de dikte van de muur is 36 cm

Afzuigkap op afvoerkanaal opnieuw aansluiten

Ik wil graag een afzuigkap op een afvoerkanaal aan laten sluiten. Afvoerkanaal ligt redelijk diep in plafond, nu heeft de flexibele buis van de afzuigkap losgelaten en krijgen we niet meer bevestigd. De huidige afzuigkap zit op de oude schoorsteen.

Afvoer van de afzuigkap door de gevel aanpassen

Wij gaan binnenkort onze achtergevel veranderen en daarbij moet ook de afvoer van een flexibele afvoer van onze afzuigkap een andere plek krijgen. We laten hier graag een ervaren vakman naar kijken en krijgen daarbij advies over de beste aanpak. We ontvangen dan ook graag een indicatie van de kosten.

Gat boren in de buitenmuur voor de afzuigkap

Voor de nieuwe afzuigkap moet een door de buitenmuur bestaand gat van 10 cm vergroot worden naar 12 á 13 cm. Door het nieuwe gat moet een flexibele slang/pijp van 12.50 cm kunnen. Het gat moet aan één zijde gelijk blijven met het reeds bestaande gat (geen ruimte in verband met bestaande leidingen). De muur is aan de buitenzijde baksteen en aan de binnenzijde kalkzandsteen.

Pelgrim afzuigkap plaatsen

Ik wil in mijn keuken graag een nieuwe afzuigkap laten plaatsen. Het gaat om de Pelgrim WA 200 RVS afzuigkap. In de keuken is een centraal afzuigsysteem aanwezig. De afzuigkap moet via een flexibele afvoerbuis op dat systeem worden aangesloten. De oude afzuigkap moet worden verwijderd. De nieuw afzuigkap heb ik al aangeschaft.

Afzuigkap met afvoer monteren

Wij zijn ons aan het oriënteren op de vervanging van onze afzuigkap. We willen graag weten wat de montagekosten zijn. Het gaat om het verwijderen van de bestaande afzuigkap, ophangen van de nieuwe afzuigkap met flexibele afvoerbuis en plaatsen van een bolrooster op de buitenmuur. Er zit al een opening in die muur, maar er moet even bekeken worden of de diameter voldoet. Wij zullen zelf de materialen aanschaffen. Wij ontvangen graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius