Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor afzuigkap en flexibele afvoer plaatsen:

Afzuigkap en flexibele afvoer plaatsen

Afzuigkap en flex. Afvoer plaatsen in bestaande keuken. Nieuwe afzuigkap aanwezig
Onze klant uit Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor afzuigkap en flexibele afvoer plaatsen uit heel Nederland:

Afvoer voor de afzuigkap aanleggen

Graag uw offerte voor het aanpassen/herstellen van de luchtafvoer afzuigkap in de keuken. Bij het aanleggen van de luchtafvoer in nieuwe keuken is een te groot gat in de binnenspouwmuur geboord. De ontstane ruimte tussen muur en flexibele afvoerbuis blijkt niet dicht gemaakt te zijn. Hierdoor komen vanuit de spouw muizen in de keuken. Monteur heeft achteraf geprobeerd deze ruimte met purschuim te vullen. Dat helpt niet. In de flexibele buis hebben de muizen inmiddels een gat geknaagd. Ook in het purschuim. Welke structurele oplossing kunt u bieden? Misschien een deel van de flexibele buis vervangen door een vaste metalen buis of platte metalen elementen. En daarna ruimte in de binnenspouwmuur netjes met cement rondom dicht maken? Ik hoop dat eea zo duidelijk is omschreven. Anders kunt u beter even langskomen en ter plekke de situatie beoordelen.

Bestaande afzuiginstallatie onvoldoende of te zwak

Onze huidige afzuigkap (dampkap schuin model) is te zwak. Er er een dubbele geurfilterkast met koolstoffilters en motor aanwezig. Desondanks zijn er klachten van de boven buren over geur overlast. Vermoedelijk te zwakke motor te ver weg van de afzuigkap. Flexibele buizen met te veel bochten. Provisorisch geplaatst door de vorige eigenaar. Onduidelijk is ook of en waar de afgezogen lucht naar buiten gaat.

Afzuigkap laten monteren en perilex stekker aansluiten

Ik heb een wand afzuigkap (opbouw) die met een flexibele ( 2.50 meter hoog) buis naar de muur toe moet worden verbonden. Tevens moet er een aansluiting komen voor de keramische kookplaat.

Spachtelputz in de nieuwbouwwoning aanbrengen

Graag vraag ik een offerte aan voor een nieuwbouwwoning in Amersfoort.. Het betreft een eengezinswoning. Muuroppervlak is 231 m2. En word volgens de bouwer behangklaar opgeleverd. Klopt het dat er tegenwoordig gewerkt word met een flexibele stuc voor nieuwbouwwoningen wat de kans op scheuren verkleind? Bijgevoegd de tekening. WC en badkamer hoeven niet gedaan te worden. De schuine wanden op zolder (voor en achterkant huis) hoeven ook niet gedaan te worden, De overige wanden op zolder (links/rechts) graag wel (loopt in een punt). Verder eigenlijk alle muren. We hebben op dat moment nog geen vloer laten leggen. Dus dan hoeft er denk ik niets afgeplakt te worden? Mocht er geknoeid worden worden dan grote klodders wel weggehaald? De woning word eind december begin januari opgeleverd. Ik verwacht dat we in november hier meer over te horen krijgen. Graag laten we dan zo snel mogelijk stucen. Keuken is ook ingetekend. Mogelijk tot de hoogte van de afzuigkap niet stucen. (hangt even er van af of we alleen voor een smetplint kiezen of voor een betegelde achterwand. Het keukenwerkblad hoogte is 92 cm hoog. Naast de kookplaat staan twee grote kasten. (Exacte tekeningen van de keuken kunnen nog nagestuurd worden). Met vriendelijke groet , Miko Vivié wanden Vierkante meter: 230 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Bestaand gat voor de afzuigkap in de buitenmuur vergroten

Ik heb de bestaande afzuigkap vervangen, echter bij het verwijderen van de afzuigkap kwam ik er achter dat de aansluiting naar buiten zeer slecht was uitgevoerd, boven op de keukenkastjes lag een dikke laag vet. Het bestaande gat is 15 cm in doorsnede, ik wil het gat laten vergroten naar 17 cm doorsnede zodat ik de flexibele slang volledig naar buiten kan trekken en vast kan maken aan het rooster (dus zonder lekkage).

Motorloze afzuigkap vervangen

Wij hebben een ATAG afzuigkap die verwijdert moet worden (met een flexibele) slang. Eventueel ook het afvoeren hiervan. Graag een motorloze schouwkap (type ETNA T4406L) terugplaatsen (al in bezit) omdat wij op een centraal systeem zitten.

Ventilatiegat voor afzuigkap boren en afwerken

Voor mijn nieuwbouwwoning ben ik op zoek naar vakman die een gat in de zijgevel kan boren voor de luchtafvoer van de afzuigkap in de keuken. Het gaat om: - het boren van een gevelsparing, 125 mm - het monteren van een flexibele luchtslang, 125 mm - het monteren van een gevelrooster - de dikte van de muur is 36 cm

Afzuigkap op afvoerkanaal opnieuw aansluiten

Ik wil graag een afzuigkap op een afvoerkanaal aan laten sluiten. Afvoerkanaal ligt redelijk diep in plafond, nu heeft de flexibele buis van de afzuigkap losgelaten en krijgen we niet meer bevestigd. De huidige afzuigkap zit op de oude schoorsteen.

Afvoer van de afzuigkap door de gevel aanpassen

Wij gaan binnenkort onze achtergevel veranderen en daarbij moet ook de afvoer van een flexibele afvoer van onze afzuigkap een andere plek krijgen. We laten hier graag een ervaren vakman naar kijken en krijgen daarbij advies over de beste aanpak. We ontvangen dan ook graag een indicatie van de kosten.

Gat boren in de buitenmuur voor de afzuigkap

Voor de nieuwe afzuigkap moet een door de buitenmuur bestaand gat van 10 cm vergroot worden naar 12 á 13 cm. Door het nieuwe gat moet een flexibele slang/pijp van 12.50 cm kunnen. Het gat moet aan één zijde gelijk blijven met het reeds bestaande gat (geen ruimte in verband met bestaande leidingen). De muur is aan de buitenzijde baksteen en aan de binnenzijde kalkzandsteen.

Partners

Partners van Casius