Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Capelle aan den IJssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Capelle aan den IJssel heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Capelle aan den IJssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Capelle aan den IJssel of directe omgeving.


Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Capelle aan den IJssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: renoveren keuken: tegelen, verleggen leidingen, nieuw keukenblad, elektriciteit werkzaamheden etc., keuken klaarmaken voor plaatsing nieuwe keuken, ikea keuken plaatsen, 19 Keukenfronten monteren op Ikea keuken en plaatstalen kast vastzetten en hierin elektra aansluiten, bestaande keuken verplaatsen naar de nieuwe woning, bulthaup keuken renoveren repareren, keuken klaarmaken voor plaatsen nieuwe keuken, nieuwe keuken plaatsen, keukenblok plaatsen, keuken plaatsen, aanrecht wrappen, keukenfrontjes vervangen Sie Matic keuken, keukendeurtjes opnieuw bekleden, keukenmontage ( ikea), keuken wrappen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Capelle aan den IJssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Capelle aan den IJssel:

Keuken klaarmaken voor plaatsen nieuwe keuken

Ik heb een nieuwe keuken besteld. De oude keuken verwijderen we zelf. Er moet een muurtje gesloopt worden. De nieuwe keuken is groter dan de oude en heeft geen bovenkastjes. De ruimte boven de keukenkastjes is echter hol (behalve de afzuiging) en aan de andere kant van het muurtje (muurtje is op de foto te zien) niet, waardoor er iets verzonnen moet worden. Ik heb een technische tekening voor de nieuwe keuken.

Vaatwasser inbouwen in bestaande keuken

Ik wil graag een offerte voor het inbouwen en aansluiten van een vaatwasser in een bestaande keuken waar nu geen vaatwasser in zit. Het betreft een keuken in een woning die we aan willen schaffen.weet niet of er een water aansluiting zit en de afvoer zal wel via de chiffon van spoelbak gaan lopen. Wij hebben ook nog geen vaatwasser gekocht.

Leidingwerk voor een nieuwe keuken

We zoeken iemand die het leidingwerk aan kan passen naar het leidingsadviesschema die we hebben gekregen bij het kopen van een nieuwe keuken. Het gaat om een nieuwbouwwoning welk goed bereikbaar is.

Afzuigkap en flexibele afvoer plaatsen

Afzuigkap en flex. Afvoer plaatsen in bestaande keuken. Nieuwe afzuigkap aanwezig

Keuken wrappen naar wit

Dames en heren, Ik heb een blauwe keuken ( zie bijlages ) en die wil ik wit laten wrappen. Graag zou ik prijs en mogelijkheid mogen ontvangen van u Mvg

Composiet aanrechtblad laten zagen

Ons keukenaanrecht van composiet willen we op maat laten zagen. Het moet ongeveer 50cm korter worden.

Siemens afzuigkap vervangen

De ongeveer 15 jaar oude Siemens inbouw afzuigkap moet vervangen worden. Het is een uitbouw keuken en makkelijk toegankelijk. Gaarne eerst analyse dan in overleg welke nieuwe te bestellen.

Afvoer van afzuigkap naar buiten aanleggen

Wij hebben momenteel een circulatiekap op ons ventilatiesysteem aangesloten staan. Wij willen graag de afvoer voor onze afzuigkap naar buiten laten aanleggen. Is het mogelijk om de bestaande circulatiekap (deze is nu 6 jaar oud) aan te passen als afzuigkap naar buiten? Wij hebben geen materialen om bovenstaand aan te laten passen. Er moet tevens een gat in de muur geboord worden. De afstand van de afzuigkap tot de muur is 2,5 meter. De dikte van de binnen/buitenmuur is ongeveer tussen de 20 en 25 centimeter.

Inbouw stopcontact verplaatsen in ovenruimte en inbouwoven installeren

Achterin inbouw ovenruimte zit een stopcontact die achter de oude oven zat, maar nu ervoor zorgt dat de nieuwe oven niet past. Ook loopt er een apart snoer naar andere stopcontact bij achterwand keuken. Graag veilige oplossing en verplaatsing elektriciteit aansluiting en inbouwoven installeren. Ik kan foto's maken en appen.

Ontstekers van Pelgrim inbouw gaskookplaat vervangen

Van mijn gaskookplaat doen van het ene op het andere moment de voorste twee elec. Ontstekers het niet meer. Ik ontvang graag offerte mbt kosten repAratie/ vervanging

Keuken verwijderen

Wegens de afzegging van een koper van mijn keuken zoek ik iemand die uiterlijk volgende week woensdag mijn keuken kan komen verwijderen. Graag hoor ik van u of u de mogelijkheid hiertoe heeft en wat de kosten zijn.

Glasplaat in een keukenkast monteren

De glasplaat van 1 van onze aanrechtkasten is gebroken. Een nieuwe glasplaat is momenteel in bestelling bij Siematic. Graag ontvang ik voor het demonteren van de gebroken glasplaat en het plaatsen van de nieuwe glasplaat een offerte van u.

Vervangen van een aanrechtblad

Graag wil ik een offerte ontvangen voor het vervangen van een gelamineerd aanrechtblad van 348 x 90 x 4 cm in onze eilandkeuken. Het werk zal bestaan uit: 1- Demonteren van het bestaande aanrechtblad + de kraan + de kookplaat 2- Monteren van het nieuwe aanrechtblad + dezelfde kraan + dezelfde kookplaat 3- Afzagen van het aanrechtblad ter plekke van de kookplaat. Ik ben telefonisch slecht bereikbaar, maar reageer altijd op uw email-bericht.

Keuken verplaatsen, opknappen en uitbreiden

Bestaande keuken verplaatsen. Folie verwijderen en spuiten. Uitbreiden. Vervangen apparatuur. Vervangen werkblad.

Reparatie van de electrische kookplaat

Op de glasplaat van mijn keramische kookplaat is iets gevallen (kopje). Hierdoor is er een scheur in het glas ontstaan. Het betreft een kookplaat van het merk Siemens, type ET78550. Is reparatie hiervan mogelijk en kunt u aangeven wat reparatie kost.

Keuken laten installeren

Ik wil graag mijn keuken laten stellen en installeren. Zo spoedig mogelijk! Het is een rechte keuken met 3 lades en een keukenblad. Daarnaast een 2-tal kasten met spoelbak. Ook de afzuigkap (wandmodel) ophangen. En is ook een aantal kleine klusjes zoals een koof maken en spotjes erin.

Keukenfrontjes spuiten of vervangen

Ik wil graag alle frontjes van de keukenkastjes en laadjes en ook alle panelen in de keuken laten vervangen of spuiten. Er zit een laag op de frontjes die lelijk bobbelig is. Het gaat om in totaal ongeveer 19 frontjes. Ik laat het graag even beoordelen en ontvang dan advies over de beste aanpak en de bijbehorende kosten.

Houtwerk van een keukenkastje vervangen

Het betreft de onderkant van een paneelkeukenkastje onder de wasbak. Tegen de naad met de zijwand aan. Het is moeilijk te omschrijven het lijkt of er vocht in het houtwerk is gekomen terwijl er geen zichtbare water lekkage is geweest. Het houtwerk lijkt te gaan werken door zich naar buiten te komen. Is dit gedeelte te vervangen? Hoor van graag u. Vriendelijke groet.

Frontfolie van de vaatwasser opnieuw aanbrengen

De folie (hoogglans grijs) van het frontje van de vaatwasser laat los. Wie kan het frontje van een nieuwe laag folie voorzien? Graag totaalprijs.

Ombouwkast van oven vervangen

De ombouwkast van onze inbouwoven is stuk, wij willen dit houten kastje graag laten vervangen en de over weer aan laten sluiten.

Klus in de keuken

Het betreft het weghalen van de bovenste keukenkastjes. Op de plek van deze kastje afzuigkap. De kap kan zo aangesloten.

Hoekkeuken aanpassen

Ik wil graag een nieuwe afzuigkap met afvoer naar buiten. Ik wil graag een nieuwe combi magnetron. Ik wil graag de keukenkastjes een nieuwe kleur geven. Ik zou graag de kastjes willen laten spuiten of met folie laten bekleden. Het gaat om een hoekkeuken van ongeveer 3 bij 3 meter. Het gaat om ongeveer 7 onderkastjes en 5 bovenkastjes en dan een aantal lades.

Montage van een nieuwe vaatwasser

Ik heb een nieuwe vaatwasser gekocht en wil deze graag laten omwisselen en aansluiten met de oude vaatwasser.

Vaatwasmachine aansluiten

Ik zoek iemand voor het aansluiten van mijn vaatwasmachine.

Folie op keukenkastjes vervangen

In onze nieuwe woning zit een goede keuken, maar de kleur is niet naar onze smaak. Graag laten wij de folie op alle frontjes vervangen. Ook het houten keukenblad willen wij laten wijzigen. Op 23 december is de overdracht van de woning. Wij willen het werk in januari laten uitvoeren. De keuken is op Funda te bekijken.