Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor bestaande keuken verhogen:

Bestaande keuken verhogen

Wij zouden graag de bestaande keuken in ons huis 10 tot 15 cm ophogen. De keuken is 3,5 bij 2,18 (L vorm).
Onze klant uit Bodegraven (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestaande keuken verhogen uit heel Nederland:

Isolatiewaarde van een woning verhogen

Het betreft een appartement uit 1906, gesitueerd boven 2 winkels. Doel isolatiewaarde verhogen om op zonnestroom het huis te kunnen verwarmen, qua temperatuur en warm water. De woning is 93 m2 groot. Wanden moeten van binnenuit geisoleerd worden. Binnen 6 tot 8 weken wordt er een nieuwe keuken geplaatst, mogelijk zal de wand achter de keuken dan al meegenomen worden door het bedrijf dat de keuken plaatst..

Expansievat verplaatsen

wij willen het expansievat omhoog verplaatsen zodat er meer ruimte is in de kast (zo kunnen we naast de wasmachine ook nog een vriezer kwijt. We wonen in een appartement van 53m2 en hebben in alle ruimten verwarmingen hangen (woonkamer, tuinkamer, slaapkamer, keuken en badkamer). Met uitzondering van de verwarming in de woonkamer, hangen de verwarmingen hoger dan het expansievat. Wat kost het om het expansievat te laten verhogen?

Draagbalk vervangen en bestaande dak van keuken verhogen

Ik wil muren laten wegbreken en daarom de bestaande draagbalk vervangen en eventueel het bestaande dak van de keuken verhogen zodat deze dezelfde hoogte krijgt als de uitbouw.

Bestaande keukenblok van 1.2m breed verhogen

Een gedeelte van de bestaande keuken moet ong 10cm omhoog. Zie de foto, dit gedeelte wil ik opgehoogd hebben.

Aanbouw realiseren

Hieronder even een opsomming van onze wensen en waar wij een offerte voor willen hebben: Aan de achterkant van het huis de bestaande uitbouw weg halen, de muur (met raam) van de keuken eruit en dan een aanbouw van ± 3 meter (aan de kant van de keuken) en ± 1,30 gemeten vanaf de bestaande uitbouw. Bestaande uitbouw komt in zijn geheel te vervallen. Eén lange ( ± 7 meter) achterpui met 2x dubbele openslaande deuren. De schoorsteen kan niet meer gebruikt worden. Deze moet natuurlijk we opgevangen worden. Een dubbele staalconstructie waar beide achtergevels op kunnen steunen zodat we geen palen of muren in de ruimte krijgen. Een offerte voor een gehele vloer uitgevoerd in schuimbeton met vloerverwarming en een laag anhydriet met daarin vloerverwarming en eventueel andere nodige leidingen doorheen. (incl alle werkzaamheden die hierbij horen). De totale vloeroppervlakte (inclusief aanbouw) bedraagt ± 85 m2. Geschuurd opleveren van het anhydriet, zonder naden, drempels of andere hoogte verschillen in de vloer Het pulsen van de benodigde palen waar de uitbouw op komt te rusten. Leggen van een fundering. Het afvoeren van materialen (grond welke we weghalen t.b.v de aanbouw kunnen we hergebruiken om de tuin op te hogen). Alle werkzaamheden t.b.v Loodgieters werk, Gas en Elektriciteit. Binnen: Verhogen van de bestaande doorgangen van de kamer naar de keuken. Ik hoop je hiermee een behoorlijk beeld van de werkzaamheden gegeven te hebben en hoop dat je met deze informatie een redelijke schatting van de kosten kunt maken. Foto’s en filmpjes stuur ik hier bij. Wij zien je offerte graag tegemoet,

Plafond verhogen in de souterrain en keuken verplaatsen en vernieuwen

Ik wil het plafond van het souterrain (19 m2) van mijn woning laten verhogen met ongeveer 20-30 cm, dat het een normale stahoogte heeft. Momenteel is het 1.80/2.00 meter hoog. Tevens wil ik op de verhoogde vloer in de woonkamer een nieuwe keuken plaatsen. Deze keuken bevindt zich momenteel achter in de woonkamer en zou hiermee voor in de woonkamer komen. De oude keuken zou verwijdert moeten worden en afgevoerd. Graag op de offerte de kosten voor de nieuwe keuken apart vermelden. Graag ontvang ik een offerte.

Verwijderen grindvloer en aanleggen vloerverwarming

Wij willen vloerverwarming aan laten leggen in onze woonkamer. Na plaatsing van de vloerverwarming willen wij weer een grindvloer terug. In de woonkamer ligt een (open) grindvloer. Er is geen ruimte om de vloer te verhogen. De oude grindvloer moet worden verwijderd. De vloerverwarming moet worden ingefreezed en worden aangesloten en er moet een nieuwe grindvloer worden gelegd. Het betreft een ruimte van grofweg 5 bij 12 meter. In het midden van de ruimte is een u-vormig keukenblok geplaatst. Tegenover de keuken bevindt zich een open trap naar de eerste verdieping. Onder het huidige keukenblok ligt geen grindvloer (=cementbeton). Op termijn zal er een nieuw keukenblok worden geplaatst. De aansluitingen (elektra/water) blijven op de huidige posities maar bij het frezen en leggen van de nieuwe vloer zal rekening moeten worden gehouden met de iets afwijkende maten van het nieuwe keukenblok. Plinten en triplex insluitingswanden keukenblokken kunnen worden verwijderd. Ook willen wij graag vloerverwarming in de hal (1 bij 1,5 meter, exclusief houten luik kruipruimte) in het toilet (1,5 bij 1,5 meter) en in de berging (1,5 bij 2,5 meter). Ook deze ruimten zijn voorzien van een grindvloer. Ook hier dient de oude grindvloer te worden verwijderd en na aanleggen van de vloerverwarming een nieuwe grindvloer te worden gelegd. In het toilet dient de grindvloer te worden voorzien van een coating (dichte structuur). De vloerverwarming van de drie bijruimten dient onafhankelijk te worden geschakeld van de vloerverwarming in de woonkamer. Eventueel elektrisch ? In de woonkamer bevinden zich twee grote designradiatoren tegen de muur. Deze radiatoren blijven gehandhaafd naast de vloerverwarming. N.B. Na plaatsing van de vloerverwarming gaan we over tot isolatie van de kruipruimte. Het isoleren van de kruipruimte maakt geen deel uit van de uit te voeren werkzaamheden. N.N.B. Onze hoogrendementcombiketel (huur) is volgend jaar aan vervanging toe.

Woonkamer-Keuken H-profiel balk verhogen

Graag heb ik een stalen H profiel balk verhoogd. Deze bevindt zich tussen woonkamer en keuken in een draagmuur. Afmetingen balk: 290•9•20, momenteel ligt onderzijde balk op 54 cm vanaf het plafond. Dit moet naar 22 (evenredig met een andere balk in huis) . Puin word zelf afgevoerd.

Keuken en bijkeuken verbouwen

Ik wil graag een bijkeuken ca 2m 60 x 2 m33 verbouwen. Het gaat om de wanden, plafond en vloer. Wanden afwerken panelen of stucen. Tevens zou er een tussenmuur uitgebroken moeten worden en leidingen (verwarming, water, gas) van de muur verlegd moeten worden. Voor de bijkeuken zit een keukenruimte van ca. 3 m 10 bij 2m 33. De huidige keuken heeft een parallelopstelling. Deze keuken moet eruit gehaald worden en een nieuwe keuken (showroommodel) geplaatst worden. Wanden in deze ruimte (1 zijde) zouden ook opnieuw afgewerkt moeten worden en keuken geplaatst waarbij een kastenwand in de bijkeuken zou komen na uitbreken tussenmuur. Graag offerte voor deze verbouwing en uitbreken oude keuken en plaatsen nieuwe keuken. Aub uren, materialen apart per klus. Renoveren bijkeuken apart en verwijderen en plaatsen keuken apart. Eventueel ook kosten vloer huidige keuken verhogen daar vloer bijkeuken hoger ligt.

Klinkers er uit en tegels er in

Vanaf de keuken tot het tegelpad moet de klinker vervangen worden door tegels. We hebben zelf voor 4 m2 aan tegels overgehouden van achter het huis omdat we een groenstrook hebben laten maken (deze tegels hebben we in de autobox liggen achter ons huis). Er zou dus nog voor 4,5 m2 tegels bij moeten komen: H20 mixed 5cm nero/grey emotion relief. De maten voor het huis zijn: 4,00 x 2,10. Wij willen vanaf de keuken tot schuurdeur het 5 cm willen verhogen (2,50 meter), hierna aflopend naar de stoep. De klinkers moeten afgevoerd worden. Met vriendelijke groet,