Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Bodegraven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Bodegraven heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Bodegraven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Bodegraven of directe omgeving.

90 klanten uit Bodegraven bevelen een bij Casius in Bodegraven aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Bodegraven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken aanrechtblad vervangen en inductie en spoelbak plaatsen, keuken renoveren, gat in granieten aanrechtblad aanpassen, composiet aanrechtblad zagen/aanvullen, aanrechtblad inmeten en op maat maken, keuken demonteren en afvoeren, keuken demonteren en monteren, keuken gereed maken voor plaatsing / leidingwerk, keukenkastjes wrappen, vervangen plinten in badkamer en reparatie waterschade stucwerk plafond, electra aanleggen en waterafvoer verplaatsen ivm nieuwe keuken, onderdelen van bestaande keuken aanpassen, keukenblok plaatsen, kitchen remodeling, keuken laten wrappen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Bodegraven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Bodegraven:

Bestaande keuken verhogen

Wij zouden graag de bestaande keuken in ons huis 10 tot 15 cm ophogen. De keuken is 3,5 bij 2,18 (L vorm).

Keuken reparatie

Ik heb schade gekregen aan mijn keuken als gevolg van een lekkende kraan van de vaatwasser. Hierdoor is de vaatwasser kapot gegaan en een keukenkastje moet vervangen worden. Uiteraard valt dit onder mijn opstal verzekering, maar zij willen voor een inschatting van de kosten een offerte hebben. Zouden jullie mij een offerte kunnen sturen wat dit zou kosten? In de bijlage een aantal foto's op basis waarvan jullie hopelijk een inschatting kunt maken. Ik hoor graag van jullie!

Plaatsen nieuwe keuken

Plaatsen van een nieuwe keuken. Betreft een L-vormige keuken met alleen onderkasten. Alle kranen/aansluitingen blijven op de juiste plaats. Keuken leveren we zelf aan. Afmeting: 2.30 bij 3.00 meter.

Keukenblad inbouwen en zagen

Een gat zagen in het keukenblad en een kookplaat en gasfornuis aansluiten. In augustus wordt het keukenblad geplaatst. Aansluiting voor het gasfornuis wordt gereed gemaakt. Gaat dus om het zagen van het gat in het nieuwe keukenblad en het plaatsen en aansluiten van de kookplaat.

Aanrechtblad vervangen

Aanrechtblad vernieuwen, recht, ongeveer 2.61 meter x 0,60 meter en 3,9 cm dik. Inclusief levering mag, of ik koop hem zelf, heel standaard. Zwart gemeleerd spaanplaat blad met 4 pits gasstel en spoelbak erin.

Defecte inbouw koel/vries combinatie ...

Defecte inbouw koel/vries combinatie verwijderen. Nieuwe van hetzelfde type plaatsen. Het gaat om een dubbel deurs combinatie, afm. 1780x560x550mm.