Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Berkel en Rodenrijs te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Berkel en Rodenrijs heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Berkel en Rodenrijs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Berkel en Rodenrijs of directe omgeving.


Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Berkel en Rodenrijs bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: opzoek naar een keukenspecialist die met ons opzoek gaat naar een nieuwe keuken en hem ook plaatst., keuken installatie klaar maken, offerte keuken waterschade, voorbereidend werk voor plaatsen keuken, nieuwe afzuigkap plaatsen met directe ventilatie naar buiten, nieuwe keuken plaatsen, gat vergroten in een Ceasarstone aanrechtblad en perilex WCD installeren, keuken leiding en elektra klaarmaken voor nieuwe keuken, nieuwe spoelbak en aansluiten inductie, koof afzuigkap maken en afvoer gat boren op de buitenmuur, wrappen van keuken deuren, keuken gereed maken voor plaatsing, keuken demonteren en herplaatsen, bestaande keuken verhogen, keuken verlagen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Berkel en Rodenrijs staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Berkel en Rodenrijs:

Gat boren door de buitenmuur en installeren buis, rooster en afzuigkap

We hadden iemand die in nieuwbouw alleen een gat zou zagen maar toen bleek dat met een geleende spanningsmeter niet kon worden vastgesteld waar de stroomdraden liepen in beton naar wandcontactdoos tbv afzuigkap. Bedoeling is een design zwevende wandkap met afvoer naar buiten (geen schouw), liefst voordat de keuken geplaatst wordt. Vooral van belang dat de stroom intact blijft. Spoed.

Bestaande keuken verlagen

Wij willen graag de keuken verlagen met circa 5 cm. Daarmee ook optioneel de bovenkastjes en afzuigkap, afhankelijk of dit noodzakelijk is na de verlaging.

Afzuigkap plaatsen en afwerken inclusief afvoer

Vervangen van afzuigkap (circa 1 x 0,50 meter) die aansluit op mechanische ventilatie door echte afzuigkap. Advies in type afzuigkap passend in bestaand standaard bovenkastje. Afzuigkap plaatsen. Maken van afvoergat naar buiten. Plaatsen afvoerbuis boven reeds bestaande bovenkastjes, maken koof en eventueel stucwerk.

Uitsparing voor een vlakbouw spoelbak laten maken

Wij gaan binnenkort ons keukenblad (houten blad/ caressi ca 3415ro) vervangen. Daarin komt een nieuwe spoelbak (ongeveer 94 x 55 cm). Hiervoor willen wij een partij die een uitsparing voor een vlakbouw spoelbak kan maken en de spoelbak kan installeren.

Koof maken en divers stucwerk

Wij gaan onze oude keuken verwijderen en in week 50 zal de nieuwe keuken geplaatst worden. De keuken staat nu aan 1 wand, de nieuwe keuken komt in parallel opstelling. We willen in week 48 en 49 graag installatiewerk en overige werkzaamheden laten verzorgen. We zoeken een vakman die voor ons een koof kan maken om de afvoerbuis van de afzuigkap. In die koof moeten openingen voor spotjes komen. De koof moet worden glad gepleisterd. Verder willen we een muur van ongeveer 260 x 370 cm laten glad stuken, zodat die later betegeld kan worden. Graag ontvang ik een prijsopgave en hoor ik of er mogelijkheden zijn om deze werkzaamheden bij ons uit te voeren. Per mail kunnen we een tekening van de keuken toesturen.

Installatiewerk voor een nieuwe keuken

Wij gaan onze oude keuken verwijderen en in week 50 zal de nieuwe keuken geplaatst worden. De keuken staat nu aan 1 wand, de nieuwe keuken komt in parallel opstelling. We willen in week 48 en 49 graag installatiewerk conform het leidingplan laten verzorgen. Het gaat om de volgende werkzaamheden: 1. Elektra en water verleggen conform het leidingplan 2. 2 extra groepen aanleggen voor de oven en koelkast 3. een gat in de buitenmuur boren voor de afvoer van de afzuigkap 4. Realiseren van spotjes in een koof die getimmerd wordt 5. Elektra voor spotjes met dimmer 6. Verwijderen van een radiator en terugplaatsen van een kleinere variant. 7. De inkomende gasleiding korter maken zodat die onder de plint van de kast blijft. Graag ontvang ik een prijsopgave en hoor ik of er mogelijkheden zijn om deze werkzaamheden bij ons uit te voeren. Per mail kunnen we u het leidingschema toesturen.

Glasplaat van de inductiekookplaat vervangen

Ik wil een bestaande inductiekookplaat waarvan de glasplaat is gescheurd laten uitnemen en een nieuwe inductiekookplaat laten inbouwen. Het gaat om een Siemens EH975LVC1E (90 cm breed)

Scharnier van de oven en carousseldeur repareren

Het scharnier van de Boretti oven moet vervangen worden lijkt het. Deze sluit niet meer. Zie foto. + Als gevolg van het meerdere malen defect raken van het carrousel systeem van onze keuken hebben wij dit moeten verwijderen net als de deurtjes. Wij zouden graag een eenvoudig en goed werkend carrousel systeem (of iets anders creatiefs) gemonteerd willen krijgen.

In hoekkast werkt systeem niet meer in de keuken

In onze keuken hebben wij een hoekelement voor de pannen. Binnen in deze hoekkast is iets afgebroken, waardoor het systeem niet meer kan draaien. Kunnen jullie dit repareren?

Hoekkeuken in landelijke stijl renoveren

Hoekkeuken. Ik zou graag nieuwe landelijke deurtjes willen

Afzuigkap plaatsen inclusief koof

Ik wil een nieuwe afzuigkap laten plaatsten, hiervoor moet ook nog een ventilatiegat naar buiten worden gemaakt en tevens wil ik graag een koof om het geheel netjes afgewerkt te krijgen. Het betreft een stenen muur op de begane grond. De afstand van de schouw van de afzuigkap tot de muur is 106cm. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Keuken met schiereiland plaatsen

Het betreft het plaatsen van een nieuwe keuken met schiereiland. De keuken wordt zonder keukenblad geleverd met apparatuur, inbouw magnetron, oven, gasfornuis en vaatwasser. De hoekopstelling is 2.6 meter breed en 2.6 meter lang. De keuken dient zowel gemonteerd als aangesloten te worden. De gasleidingen zijn al door de aannemer op de juiste plaatsen gelegd. De keuken heeft ook 2 hoge vouwklepkasten met in-gefreesde led verlichting. Daarnaast ontvang ik graag separaat een offerte voor het plaatsen van een koof op het plafond voor de afzuigkap. Deze koof zal 2.60 meter breed gaan worden met led strips en spotjes erin verwerkt. Rondom de Amerikaanse koelkast wil ik een wand laten maken met opbergruimte. Deze wand zal 1.90 meter breed worden en 70 cm diep. Er is een tekening beschikbaar.

Composietblad aanpassen

Wij hebben een composiet aanrechtblad, waar een stuk tussenuit moet. Er zit nu een inbouw kookplaat in, maar er moet een gasfornuis (90 cm) tussen. Het gaat alleen om het zagen van het blad.

Keuken laten wrappen of spuiten

Ik wil m'n keuken graag laten wrappen of spuiten in hoogglans wit voor een redelijke prijs. Ik heb foto's v/d keuken bijgevoegd.

Geïntegreerde vaatwasser vervangen

Onze oude vaatwasser is 11 jaar en kapot, deze moet worden vervangen, is volledig geïntegreerd. Wij willen graag een Bosch, in ieder geval een goede.

Bestaand keukenblad verlagen

Twee delen bestaand keukenblad verlagen. Complete keuken met alles erop en eraan: het blad is in 2 gedeelten. Het ene gedeelte (met gootsteen) staat tegen de muur aan, alwaar ook een (stenen?) spatrand tegen de muur zit. Het andere gedeelte staat los; daarop een fornuis. We zouden beide gedeelten 5 cm willen verlagen. De hoogte van de plint is circa 10 cm. Het is voor een huis dat we op het oog hebben. Kan dit en hoeveel kost dit? Graag eerst een indicatie van kosten.

Beschadigde keukenplint repareren

Beschadigde keukenplint repareren. Een klein stuk van onze keukenplint is flink beschadigd. Graag zou ik dit laten repareren. Een zelfde nieuwe plint is niet meer leverbaar, omdat de kleur bij Siematic uit het assortiment is. Wellicht is reparatie toch mogelijk? Onze klant wenst offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Knop van Boretti oven repareren

Ik heb een Borreti gasfornuis waarvan een pit het niet meer doet. De elektrische ontsteker werkt nog wel maar zodra de knop los gelaten wordt dooft de pit en valt de vlam uit. Deze wil ik graag laten repareren.

Keukendeurtjes vervangen

Keuken is goed. Alleen deurtjes en fronten moeten vernieuwd worden inclusief hang- en sluitwerk.

gedeeltelijke keuken laten plaatsen

Ik heb nu een kwart keuken staan, de andere heft inclusief apparatuur is geleverd door Bruynzeel. Nu moet alles worden geplaatst en aangesloten. Ook het werkblad wat er reeds op zit , moet eraf worden gehaald en de nieuwe er weer op inclusief spoelbak en kraan

Aanlopende carousselkast

Carousselkast loopt aan, waarschijnlijk moet e.e.a. opnieuw afgesteld worden.

Vervangen keukenkraan + afzuigkap

Graag willen wij een offerte van ontvangen voor het vervangen van een keukenkraan en het vervangen van een onderbouw afzuigkap.

Het geheel klaar maken van een ...

Het geheel klaar maken van een keukenruimte voor de plaatsing van een nieuwe keuken door het keukenbedrijf. Het gaat dat om electriciteitsleidingen infrezen en stopcontacten, afvoer/riolering in de kruipruimte, aanleggen van tappunten voor warm en koud water en de vaatwasmachine.

Plaatsen keuken; Leidingen verleggen. ...

Plaatsen keuken; Leidingen verleggen. Radiator verwijderen.

vervangen en plaatsen van een nieuwe ...

vervangen en plaatsen van een nieuwe kunststof dekblad