Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor vaatwasser aansluiting maken en evt afvoer:

Vaatwasser aansluiting maken en evt afvoer

Vaatwasser moet worden aangesloten Er is op dit geen kraan onder keukenkast aanwezig Volgens mij wel een afvoerpijp
Onze klant uit Bergschenhoek (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vaatwasser aansluiting maken en evt afvoer uit heel Nederland:

Vaatwasser aansluiten inclusief waterafvoer plaatsen

Ik wil een vaatwasser laten aansluiten. Momenteel zit er nog geen aansluiting, dus zal er ook een waterafvoer gemaakt moeten worden.

Siematic keuken renoveren

Het is een keuken uit 2007. Er zit vocht achter de folie van een aantal deurtjes, dus die willen we vervangen. De vaatwasser staan niet meer goed in lijn met de rest van de kasten, dus die moet uitgelijnd worden. Verder willen we het aanrechtblad vervangen en een achterwand van hetzelfde materiaal. Er zit nu een gastoestel, deze moet vervangen worden voor inductie. De afzuigkap moet hoger gehangen worden. Er is waarschijnlijk geen perilex aansluiting, leidingen zijn wel al gelegd.

Vaatwasser aansluiting aanleggen

Ik had een vraag over een vaatwasser leiding zelf in me keuken heb ik geen leiding voor een vaatwasser omdat het een heel standaard keuken is alleen wil ik zelf wel een vaatwasser erin plaatsen nu zit ik even rond te kijken voor wat er allemaal moet gebeuren voor de leiding en de kosten ervoor.

Vaatwasser aansluiten

Ik wil een vrijstaande vaatwasser in mijn keuken laten aansluiten. Er is echter geen bestaande aansluiting daarvoor, deze moet gemaakt worden.

Aansluiting en afvoer voor een vaatwasser maken

Ik heb een losse vaatwasser die ik naast het keukenblok wil plaatsen en heb een wateraansluiting en afvoer nodig. Ik zou het fijn vinden als er iemand is die dit zou kunnen oppakken en eventueel ook kan aangeven wat hierin de mogelijkheden zijn.

Extra groep aanleggen voor inductie en gasleiding afdoppen

Graag laat ik een extra groep aanleggen voor een inductiekookplaat van 7200 watt. Een perilex aansluiting is niet nodig. Daarnaast wil ik ook nog een gasleiding laten afdoppen. En eventueel de leiding voor de vaatwasser verlengen met 30 cm en de kraan opschuiven, maar dat is waarschijnlijk niet nodig. In de 1e of 2e week van april zou ik graag willen beginnen. Graag zou ik een prijsindicatie ontvangen alvorens de offerte wordt opgesteld.

Aansluiting perilex verplaatsen en splitter voor wasmachine plaatsen

Mijn elektrische oven staat nu aan de linkerkant van mijn keukenblok waar ook de perilex aansluiting zit voor de oven, het moet verplaatst worden naar de rechterkant van de keukenblok met een perilex verlengsnoer en door een vakman omdat de aansluiting aan de muur niet verplaatst mag worden van de huisbaas. Dus het gaat om de verplaatsing met perilex verlengkabel van de elektrische oven. En ik heb een tweede taak voor de vakman,om een splitter voor wasmachine en vaatwasser te plaatsen voor de waterkraan,ook dat hoort een vakman te doen. Dank je wel.

Nieuwe meterkast plaatsen

We zijn op zoek naar een nieuwe groepenkast met inductie (7200w aansluiting - Samsung NZ64K5747BK). Huidige kast heeft 6 groepen, wellicht 9 groepen prettig (of misschien 8). Er komt in ieder geval 1 inductieplaat bij, en 1 extra vaatwasser (die er nu niet is) Er is geen perilex aansluiting aanwezig, ook geen kruipruimte. De afstand van de meterkast naar de kookplaat wordt 1 a 2 meter. Graag hoor ik de opties en prijzen!

Extra elektriciteitsgroep

Er komt een nieuwe keuken en wij hebben een extra elektriciteits groep nodig voor inductie koken. Daarnaast de oude gasleiding afdoppen en misschien de waterslang van de vaatwasser iets verplaatsen. Er is geen perilex aansluiting aanwezig, wel een kruipruimte. De afstand van de meterkast naar de kookplaat wordt ongeveer 3 m.

Vaatwasser aansluiting maken

Wij zouden graag een afvoer en wateraansluiting willen hebben in ons keukenkastje voor een vaatwasser. Over de elektra moeten we nog even nadenken.

Partners

Partners van Casius