Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Bergschenhoek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Bergschenhoek heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Bergschenhoek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Bergschenhoek of directe omgeving.

278 klanten uit Bergschenhoek bevelen een bij Casius in Bergschenhoek aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Bergschenhoek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken ontwerpen en plaatsen, renoveren keuken: tegelen, verleggen leidingen, nieuw keukenblad, elektriciteit werkzaamheden etc., keuken klaarmaken voor plaatsing nieuwe keuken, ikea keuken plaatsen, 19 Keukenfronten monteren op Ikea keuken en plaatstalen kast vastzetten en hierin elektra aansluiten, bestaande keuken verplaatsen naar de nieuwe woning, bulthaup keuken renoveren repareren, keuken klaarmaken voor plaatsen nieuwe keuken, nieuwe keuken plaatsen, keukenblok plaatsen, keuken plaatsen, keuken siematic renoveren, spoelbak rvs vervangen, keukenblad van beton, keuken laten wrappen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Bergschenhoek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Bergschenhoek:

Vaatwasser aansluiting maken en evt afvoer

Vaatwasser moet worden aangesloten Er is op dit geen kraan onder keukenkast aanwezig Volgens mij wel een afvoerpijp

Gat boren in een hardstenen aanrechtblad

Ik zoek iemand die een gat van rond 25 mm kan vergroten naar een gat van rond 35 mm in een hardstenen aanrechtblad van 30 mm dik.

Keukendeurtjes inmeten en monteren

Er moeten 3 keukendeurtjes worden vervangen. Betreft het inmeten zodat er nieuwe kunnen worden besteld en vervolgens deze monteren. Graag ontvang ik een offerte.

Spoelbak in een IKEA werkblad laten frezen

Wij hebben een nieuwe IKEA-keuken geplaatst. Na levering van het werkblad bleek dat IKEA is vergeten om de spoelbak in ons werkblad te frezen, zodat dan de bovenzijde van de spoelbak gelijk loopt met het werkblad. Als we het werkblad terugbrengen naar IKEA zijn we het 4 weken kwijt, dus dat is geen optie. We zijn nu op zoek naar een vakman die op korte termijn tijd heeft om de spoelbak in te frezen. Het is een gelamineerd blad. We horen graag wat de kosten zijn.

Ladegeleiders van keuken vervangen

Ik heb 2 keukenladen waarvan de geleiders kapot zijn. De laden klappen nu dicht.

Keukenkastjes vervangen

Vanwege waterschade van een lekkende close-in boiler moeten twee keukenkasjes en onderlijst vervangen worden. De close-in boiler hoeft niet vervangen te worden. Dat doe ik zelf. Het fornuis en het bovenblad moeten waarschijnlijk er vanaf om de kasje te vervangen.

Afzuigkap herstellen

Waarschijnlijk zit er een gat in de buis van de afzuigkap. Hierdoor komt de geur uit de keuken bij de buren terecht. Waarschijnlijk zal de buis van de afzuigkap dus vernieuwd moeten worden. Ik ben Engelssprekend.

Uitsparing in keramisch aanrechtblad vergroten

Ik zoek iemand die een uitsparing kan vergroten in mijn keramisch werkblad. Momenteel is deze 48 cm breed en dit is te klein om een inductie kookplaat te plaatsten dus moet deze 1-2 cm groter worden gemaakt.

Aanrechtblad aanpassen

In mijn bestaande keuken wil ik graag (als dit mogelijk is) mijn kookplaat van 60 cm laten vervangen voor een kookplaat van 90 cm, en een ronde wasbak laten vervangen voor een vierkanten wasbak. Over drie maanden ga ik pas in het huis wonen, dus graag binnen 3 tot 6 maanden.

Elektrische kookplaat monteren

Ik wil een elektrische kookplaat laten monteren, maar ik heb geen aansluiting hiervoor. Kunt u mij hierover informeren?

Keuken waterpas stellen

Het betreft stelwerk aan deuren van diverse afmetingen in de keuken.

Keuken voorbereiden

Ik heb nu een L-vormige keuken en krijg straks een keuken met kookeiland. Ik zoek iemand die de voorbereidingen kan doen: keuken weghalen, 10 m2 muur stucen en schilderen, leidingen aanleggen en vloertegels leggen (10 m2). Het liefst ook de elektriciteitskast vernieuwen. De nieuwe keuken zal eind november geleverd worden.

Miele vaatwasser inbouwen

Nieuwe volledig integreerbare Miele vaatwasser inbouwen in reeds aanwezige ruimte waar oude vaatwasser stond. Dus benodigde aansluitingen zijn aanwezig.

Vaatwasmachine plaatsen

Verwijderen en afvoeren volledig geintegreerde vaatwasmachine. Plaatsen/monteren en aansluiten nieuwe volledig geintegreerde vaatwasmachine.

Nieuwe Ikea keuken plaatsen. Extra groep ...

Nieuwe Ikea keuken plaatsen. Extra groep voor inductiekoken maken. Muurtje (0.80 breed) verplaatsen. Wanden en plafond stucen. Koof aanbrengen voor afvoerslang afzuigkap. Te (ver)plaatsen inbouwapparatuur: koelkast, inductiekookplaat, combimagnetron/oven, koffieapparaat, vaatwasser, afzuigkap (met afvoer naar buiten) en quooker. Eventueel houten vloer aanhechten en schuren.