Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Barendrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Barendrecht heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Barendrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Barendrecht of directe omgeving.

899 klanten uit Barendrecht bevelen een bij Casius in Barendrecht aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Barendrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken vervangen door tweedehands keuken, een gaskookplaat vervangen door een inductiekookplaat, keuken inclusief apparatuur verwijderen en afvoeren op 27 maart, keuken plaatsen, alles klaarmaken voor levering nieuwe keuken, keuken gereed maken voor plaatsing, keuken voorbereiden en plaatsen, keukendeurtjes spuiten, keuken gereed maken voor plaatsing, inkorten zwevend granieten blad keuken, keuken gereed maken voor plaatsing (leidingwerk en electra), spoelbak, 2 hoekverbindingen en opening voor kookplaat laten frezen in aanrechtblad, keuken voorbereiden voor een keukenplaatsing, demonteren granieten aanrechtblad, keuken schilderen of spuiten en plinten vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Barendrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Barendrecht:

In Siematic keuken de Quooker vervangen door nieuwe kokendwater kraan

Na bijna 20 jaar trouwe dienst is de huidige kokend waterkraan ter ziele. Begrijp dat naast Quooker er ook onder andere van Grohe kokend waterkraan te koop is. Graag zien wij de huidige 2 kranen over gaan in 1 mengkraan koud/warm + de kokend waterkraan. Kan dat en kan het ontstane gat van de Quooker gedicht worden? We hebben nu af en toe ook een lekkage, met het slangetje van de afvoer dat naar de grote afvoerpijp gaat, daar graag naar kijken met het vervangen of het bruikbaar is of niet en wat vervangen moet worden.

Herstel keuken na waterschade

Keuken is beschadigd door een lekkage. Alle bovenkastjes zijn hierdoor uitgezet. Graag ontvang ik een offerte voor het opknappen of vervangen van de bovenkastjes. Is het nog mogelijk dat dit dan overeenkomt met de onderkastjes? Of moet dit dan ook vervangen worden? zie foto's voor een overzicht van de keuken en schade.

Motor vervangen of hele afzuigkap vervangen

Onze afzuigkap doet niet meer. Het is een Italiaanse merk FIMIk heb alles uitgehaald en schoongemaakt. Volgens mij is de moter kapot. Keuken is al 15 jaar oud. Motor is van Elektromec

Oude keuken demonteren en afvoeren

Ik wil graag een keuken laten demonteren en afvoeren. Dit is inclusief apparatuur (koelkast, vriezer, afzuigkap, vaatwasser, fornuis, kraan) en het verwijderen van tegels aan de wand. Keuken is in L-vorm, in strekkende meters 5,5 meter. Daarnaast moet ook de hele koof voor de afzuiging verwijderd worden. De keuken bevindt zich op de begane grond en is goed bereikbaar.

Beton boren voor de afzuigkap

Het boren van een gat voor de afvoer van de afzuigkap. Het gaat om een gat van ongeveer 150 mm.

Keuken demonteren en afvoeren

Keuken demonteren en afvoeren. Gaat kom dubbelwandigd keuken. Totale lengte ong. 5 meter. Inclusief vaatwasser, koelkast, oven, afzuigkap en kookplaat

Koof met spots maken en afzuigkap monteren

De volgende werkzaamheden dienen te worden uitgevoerd in de keuken: 1: Plaatsen koof in L-vorm (afmetingen in overleg) 2: Drie inbouwspots in de koof monteren 3: Monteren afzuigkap (rekening houdend met de koof i.v.m. lucht circulatie) 4: Afwerking: verven koof Het kook-schiereiland is 1 meter breed en 2,40 meter lang. De inbouwspots (reeds aanwezig) vereisen een minimale hoogte van 15 cm van de koof. Ik spreek graag met een vakman de (on)mogelijkheden vooraf zodat ik een weloverwogen keuze kan maken op basis van het gegeven advies. Naast de kosten zijn kwaliteit, netheid en professionaliteit voor mij van doorslaggevend belang. Er mag ook gereageerd worden op een deel van de genoemde werkzaamheden, voorkeur gaat wel uit naar één partij die alle werkzaamheden kan uitvoeren. Ik heb als bijlage twee simpele schetsen gemaakt. Deze zijn enkel voor de beeldvorming en bevatten dus nog geen exacte maten.

Uitsparing in granieten aanrechtblad aanpassen

Wij hebben een huurhuis. In de keuken zit een vierpits gaskookplaat. We hebben de keramische kookplaat uit onze vorige keuken meegenomen. De uitsparing voor deze plaat is te smal. Ik heb gemeten en de breedte van de uitsparing is 49 cm. De kookplaat is 49,5 cm, dus hij past niet. Wat gaat het kosten om de uitsparing 1 cm groter te maken? Het gaat om een granieten blad.

Folie op koelkastdeur herstellen

De folie op de koelkastdeur begint onderin los te laten, vermoedelijk omdat de combi-oven erboven zit. Bij de keukenkampioen navraag gedaan, maar bij de leverancier is de folie niet meer leverbaar. Het gaat hierbij alleen om het repareren van de koelkastdeur en niet om de hele keuken aan te pakken.

IKEA keuken helpen plaatsen

Ik ben op zoek naar een klusbedrijf, dat voor mij een paar keukenkastjes kan verwijderen en nieuwe IKEA onderkastjes kan monteren. Verder moet er een kunststof keukenblad van 3 meter lang worden geplaatst en een gat worden gezaagd voor de wasbak en kookplaat. Ook moet er een kleine uitsparing in het blad worden gemaakt voor de gasslang. De leidingen zitten op de juiste plek en moeten ook worden aangesloten. Ik ontvang graag vooraf een prijsopgave.

Spoelbak in de keuken vervangen

Ik wil graag mijn spoelbak laten vervangen. Ik heb een foto bijgevoegd van de huidige situatie.

Afzuigkap monteren op granieten achterwand

Wij willen onze nieuwe Siemens afzuigkap laten monteren op een granieten achterwand. Er moeten 5 gaten geboord worden van 8 mm op de granieten achterwand van 20 mm dik. Achter het graniet zit een gemetselde muur, geen beton. We laten de klus graag in week 44 uitvoeren, van 31 oktober t/m 4 november.

Elektrische oven aansluiten

Ik heb geen aansluiting in de keuken voor de oven. Dit moet nog geplaatst worden op een aparte groep in de meterkast. Afstand van de keuken naar de meterkast is circa 10 meter. De spullen heb ik reeds in mijn bezit. Het betreft puur de aansluiting van de meterkast vanuit de kelder naar de keukenkast waar de oven geplaatst moet worden.

Keuken stellen en repareren

Onze hoek carrousel kast is kapot en het draaimechanisme zou vervangen moeten worden. Daarnaast zou ik de onderste plint graag vervangen en bevestigd hebben, de inbouw spotjes vervangen/repareren en deuren even goed stellen. Kortom even de boel weer netjes maken zodat we er weer even tegenaan kunnen.

Keukenfrontjes vernieuwen

Ik wil al onze keukenfrontjes vernieuwen

Afvoer maken voor afzuigkap

Ik wil graag naar de bestaande afzuigkap een aansluiting maken naar buiten > gat boren > slang netjes wegwerken - 30 cm koof > aansluiten op het huidige afzuigsysteem > evt nieuwe kap maken

Uitsparing in composiet werkblad zagen

De uitsparing van het composiet kookblad moet groter worden. Nu is er een uitsparing van 56 cm (normale breedte) maar er moet een uitsparing van 72 cm komen. Aangezien het kookblad erg zwaar is, heb ik liever dat dit aan huis gebeurt. Hoeveel zou dat kosten?

Scharnieren van de Boretti oven vervangen

Een van de twee scharnieren van onze Boretti oven is kapot en willen we laten vervangen.

Boretti gasfornuis repareren

We willen graag ons Boretti gasfornuis laten repareren. Het klokje en de oven functioneren niet meer volledig. Van de oven werkt nog maar één stand.

Keukeneiland plaatsen

Een keuken in landelijke stijl met een kookeiland, in hoogglans. Vast deel: 3730x5880 mm. Werkblad Graniet Brown Antique gepolijst 2cm F2. Afmetingen werkblad 2460x650 mm. Met een vlak ingebouwde spoelbak van 50 cm breed. Afmetingen werkblad van het eiland: 2030x1300 mm. Apparatuur zoals kookstoomoven, oven, kookplaat en dergelijke: B47FS22N0, C17KS61N0, C17MS22N0, T55T86X2, S52N53X7EU, KI1312F30, D6830 Novy , Quooker Fusion model Pro 3 Square roestvrijstaal. Optioneel de apparaten mee aanbieden.

Scharnieren van de Boretti oven vervangen

Het scharnier van onze Boretti oven is kapot. Het gaat om het rechter scharnier.

Aansluitingen voor vaatwasser aanleggen en close-in boiler installeren

De klus bestaat uit het aansluiten van een kraan voor een vaatwasser op de bestaande waterleiding in de keuken. Er is al een aftakking (zie foto's) op deze waterleiding, ik weet niet zeker of deze gebruik kan worden. Verder moet er een afvoer voor de vaatwasser komen op de bestaande afvoer (Zie foto's). Voor deze werkzaamheden ontvang ik graag een aanbieding met totaalbedrag inclusief materiaal. Daarnaast graag in de aanbieding apart opnemen, wat het extra zou kosten om ook een kokend waterkraan (Grohe red combi) te installeren. Het gaat dan om installatie op de bestaande koud waterleiding en afdoppen van het warmwaterpunt op de boiler. (Voor warm water blijft de warmwaterleiding vanuit de CV in gebruik). Als datum voor het uitvoeren van deze klus heeft zaterdag 12 september veruit de voorkeur.

Vaatwasser laten inbouwen

Ik krijg een nieuwe vaatwasser en wil die op de plek van de oude laten inbouwen (volledig geïntegreerd). Het gaat om een AEG van 55 cm breed, zelfde type als er al in zat, onderin een kolomkast. Weghalen van de oude kunnen we waarschijnlijk zelf, maar ook daarvoor graag een offerte (want echt veel zin hebben we daar zelf niet in). Gedetailleerde offerte hoeft niet, maar wel graag een vaste afgesproken projectprijs, (dus geen uren, voorrijkosten etc, die nog kunnen veranderen), zodat ik weet waar ik aan toe ben.

Oven in een kast monteren

Ik moet in mijn keuken een staande oven in een kast plaatsen en ik heb er al een uitgekozen bij de Ikea maar Ikea wil het niet monteren omdat Ikea alleen complete keukens monteert. Dus ik zoek iemand die een aparte kast met oven kan monteren die ik ga kopen bij de Ikea ik zoek alleen nog een monteurs. Dus graag een reactie.

Scharnieren inbouwkoelkastdeur vervangen

Onze koelkast gaat niet meer dicht. Bij het proberen ontstaat er tegendruk. De koelkast is een Pelgrim en de keuken is van Siematic.