Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor afzuigkap controleren/herstellen:

Afzuigkap controleren/herstellen

De keuken die ik heb, bestaat sinds 2001 en mijn afzuigkap zuigt niet voldoende meer. Het lijkt zelfs of hij de dampen terugstoot.
Onze klant uit Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor afzuigkap controleren/herstellen uit heel Nederland:

Afzuigkap controleren en repareren

Ik wil graag dat de afzuigkap wordt gecontroleerd want ik heb sterk het idee dat deze niet meer goed zuigt. Er komt wel geluid en lucht uit maar het zuigt niet.

Complete keuken laten plaatsen

Ik heb bij de Praxis een complete keuken van 2.50 meter breed en ruim 2 meter hoog aangeschaft. De keuken is compleet met koel-/vriescombinatie, oven, afzuigkap, spoelbak, kraan, werkblad en onderplint. Daarnaast moet er een elektrische kookplaat aangesloten worden. Voor zover ik weet, zitten de aansluitingen op de juiste plek, echter dient de vakman deze te controleren.

Gutmann afzuigkap repareren

De afzuigkap van het merk Gutmann, model Stratos is defect. De stop was eraf geslagen, dus wellicht is het een zekering. De afzuigkap stond niet aan toen de stop eraf sloeg. Graag laat ik de kap controleren en (waar mogelijk) repareren.

Mechanische ventilatie en afzuigkap controleren

Ik heb het gevoel dat de afzluigkap niet goed werkt en er een rare lucht hangt in huis.

Afzuigkap/installatie controleren

Graag ontvangen wij een offerte voor het controleren van onze afzuiginstallatie (jaarcontrole). Het betreft een afzuiging met metalen filters (soortgelijk als frituur). Afzuiging is in de keuken van een kleinschalig woon/zorgcomplex (18 bewoners).

Afzuigkap controleren en juist installeren

We wonen in een dubbel bovenhuis dat een aantal jaar geleden is gespitst en is omgebouwd tot 4 aparte woningen met eigen keuken etc. We ondervinden echter ernstig veel last van onze bovenburen hun afzuigkap. Wij ruiken namelijk alles wat zij doen/eten. De stank komt zeker weten uit de afzuigkap en zakt dus naar beneden in plaats van dat het omhoog gaat. We denken zelf dat de afzuigkappen met elkaar verbonden zijn, maar weten niets zeker. We willen graag een controle om te weten wat er mis is, waarom de lucht niet gewoon omhoog gaat.

Afzuigkap controleren

Onze afzuigkap werkt niet goed (meer). Graag controle van de afzuigkap en herstel.

Afzuigkap repareren of vervangen

De afzuigkap werkt niet meer als de knop aanzet wordt. Graag wil ik de afzuigkap laten controleren en indien mogelijk laten repareren en anders vervangen.

Diverse klussen in de keuken en badkamer

Ik wil graag wat kleine klussen in de keuken en badkamer laten uitvoeren. Voor de keuken gaat het om het volgende: de afzuigkap werkt niet meer op stand 2 en 3, nog wel op stand 1. De inbouw vaatwasmachine sluit niet meer goed waardoor er stoom ontsnapt aan de bovenzijde waardoor het kastje wordt aangetast. En een van de Siematic lades loopt niet meer goed in de geleider. Hele keuken controleren. In de badkamer gaat het om het volgende: nieuw profiel voor de douche deur plaatsen en de douche deur opnieuw ophangen. Hoekprofielen van de wandjes monteren.

Klussen in huis

Enkele kleine klussen in huis: Een deur is uit scharnier en moet een dikkere scharnier geboord worden. De andere deuren controleren. Ik heb een ingebouwde koelkast en ik wil het vervangen met een losse koelkast. Nieuwe afzuigkap monteren. Plan maken over eventueel schilderen.