Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Error loading MacroEngine script (file: WSTopBlock.cshtml)

Schade aan een aanrechtblad repareren

Ik heb een brandplek in de toplaag van mijn aanrechtblad door een heet koffiekannetje, ik zou dit graag gerepareerd willen hebben.

Aanrechtblad met schade repareren

Hete pan op het aanrecht gezet. Schade ongeveer 2 vingers breed.

Aanrechtblad repareren

Heer, mevrouw, In mijn appartement in Heerlen heb ik schade opgelopen aan mijn aanrechtblad vanwege een lekkende kraan (witte vochtplekken) en schade door ontstoppingsmiddel (licht uitgebeten kring). Het aanrechtblad is gemaakt van MDF met een kunststof toplaag, gekocht bij en geplaatst door IKEA. Kunt u aan de hand van de foto hieronder een prijsindicatie geven voor de reparatie?

Aanrechtblad met schade repareren

Er is een ongelukje gebeurd met het aanrechtblad, en dit wil ik nu graag laten herstellen.

Aanrechtblad met schade repareren

Op bungalowpark Landgoed Old Heino is er in een van de verhuurbungalows een aanrechtblad waar op 2 stukjes de bovenlaag mist. Het gaat om kleine stukjes van hooguit 2 cm (zie bijlage). Het liefst zou dit zo snel mogelijk gerepareerd moeten worden, zodat de bungalow weer netjes is en weer verhuurt kan worden.

Aanrechtblad met schade repareren

Ik zou graag ons kunststof (laminaat)aanrechtblad willen laten repareren. Er zit een brandplek op naast de kookplaat. Wat is de prijs van deze reparatie en op welke termijn zou u dit kunnen uitvoeren?

Aanrechtblad repareren of vervangen

Op ons aanrecht blad zijn twee kleine "blaren" door een heet pannetje ontstaan. We willen deze laten repareren. Het is en blad van materiaal: finet. Schade is zichtbaar op de foto's met een munt van twee euro als vergelijking.

Beschadiging in een aanrechtblad repareren

Graag zou ik een vrijblijvende offerte van u krijgen i.v.m. schade door een te hete pan op het aanrechtblad. De ronde plek is ongeveer doorsnede van 15/16 cm waarvan verschillende stukjes eruit zijn i.v.m. de blaasjes die er ontstaan waren. Ook heeft hij gedeeltelijk bruine randen achter gelaten op het blad. Ik denk dat het een fineer aanrechtblad is. Ik woon in een huurhuis en de verzekering vergoed het niet. Graag hoor ik van u. PS. Graag reactie via email of telefoon met nr herkenning. Anonieme telefoontjes worden niet opgenomen.

Kunststof aanrechtblad repareren

Doordat er een hete pan op ons witte aanrechtblad met wit kunststof bovenlaag is gezet, is er schade ontstaan. Het gaat om een oppervlakkige 2x3cm waar de toplaat helemaal los is gelaten. De toplaag is daar echt kapot. Ik wil dit blad laten herstellen en ontvang graag een prijsopgave.

Keukenblad vervangen

Wij wonen in de USA en hebben ons appartement in Nederland verhuurd. Het keukenblad in dat appartement is rondom de kraan weggerot en moet vervangen worden. Het gaat om een IKEA keuken met een rechthoekig standaard aanrechtblad van 3 meter lang. Mogelijk is er onder de kraan ook andere schade ontstaan die verholpen moet worden. Er moet ook beoordeeld worden of de kraan moet worden vervangen. Er moet een afspraak met de Engelssprekende huurder worden gemaakt per email. De offerte moet eerst ter goedkeuring aan ons worden gemaild.

Partners

Partners van Casius