Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor aanrechtblad met schade repareren:

Aanrechtblad met schade repareren

Ik heb een beschadiging op het aanrechtblad. Kunt u dit repareren? Het blad is van hout.
Onze klant uit Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanrechtblad met schade repareren uit heel Nederland:

(Ikea) aanrechtblad vervangen

Vanwege schade aan het aanrechtblad wil ik het aanrechtblad laten vervangen. Het betreft een ca. 3. 15 lange laminaat aanrechtblad van Ikea. Hierin moeten uitsparingen worden gemaakt voor wasbak en fornuis. De tegels achter het aanrecht zijn indertijd geplaatst na plaatsing van het aanrechtblad. Het betreft zowel het verwijderen van het oude aanrecht als het uitzagen en plaatsen van het nieuwe aanrechtblad

Herstel stucwerk na verbouwing keuken

Bij de verbouwing van mijn keuken is er schade ontstaan aan het stucwerk bij mijn buurvrouw, graag zou ik een offerte voor herstel willen ontvangen. De scheur begint in de hoek van het aanrechtblad rechts onder takt af naar linker muur. Het zal gaan om ongeveer 2 m2.

Schade aan een aanrechtblad repareren

Ik heb een brandplek in de toplaag van mijn aanrechtblad door een heet koffiekannetje, ik zou dit graag gerepareerd willen hebben.

Aanrechtblad met schade repareren

Hete pan op het aanrecht gezet. Schade ongeveer 2 vingers breed.

Aanrechtblad repareren

Heer, mevrouw, In mijn appartement in Heerlen heb ik schade opgelopen aan mijn aanrechtblad vanwege een lekkende kraan (witte vochtplekken) en schade door ontstoppingsmiddel (licht uitgebeten kring). Het aanrechtblad is gemaakt van MDF met een kunststof toplaag, gekocht bij en geplaatst door IKEA. Kunt u aan de hand van de foto hieronder een prijsindicatie geven voor de reparatie?

Aanrechtblad met schade repareren

Er is een ongelukje gebeurd met het aanrechtblad, en dit wil ik nu graag laten herstellen.

Aanrechtblad met schade repareren

Op bungalowpark Landgoed Old Heino is er in een van de verhuurbungalows een aanrechtblad waar op 2 stukjes de bovenlaag mist. Het gaat om kleine stukjes van hooguit 2 cm (zie bijlage). Het liefst zou dit zo snel mogelijk gerepareerd moeten worden, zodat de bungalow weer netjes is en weer verhuurt kan worden.

Aanrechtblad met schade repareren

Ik zou graag ons kunststof (laminaat)aanrechtblad willen laten repareren. Er zit een brandplek op naast de kookplaat. Wat is de prijs van deze reparatie en op welke termijn zou u dit kunnen uitvoeren?

Aanrechtblad repareren of vervangen

Op ons aanrecht blad zijn twee kleine "blaren" door een heet pannetje ontstaan. We willen deze laten repareren. Het is en blad van materiaal: finet. Schade is zichtbaar op de foto's met een munt van twee euro als vergelijking.

Beschadiging in een aanrechtblad repareren

Graag zou ik een vrijblijvende offerte van u krijgen i.v.m. schade door een te hete pan op het aanrechtblad. De ronde plek is ongeveer doorsnede van 15/16 cm waarvan verschillende stukjes eruit zijn i.v.m. de blaasjes die er ontstaan waren. Ook heeft hij gedeeltelijk bruine randen achter gelaten op het blad. Ik denk dat het een fineer aanrechtblad is. Ik woon in een huurhuis en de verzekering vergoed het niet. Graag hoor ik van u. PS. Graag reactie via email of telefoon met nr herkenning. Anonieme telefoontjes worden niet opgenomen.

Partners

Partners van Casius