Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Alphen aan den Rijn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Alphen aan den Rijn heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Alphen aan den Rijn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Alphen aan den Rijn of directe omgeving.


Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Alphen aan den Rijn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: verplaatsen keuken, keuken voorbereiden voor een keukenplaatsing, keuken laten spuiten of beplakken met folie, keuken monteren, composiet werkblad keukeneiland inkorten en plaatsen, gaskookplaat vervangen door inductiekookplaat, gasleiding en elektrapunten verplaatsen en waterleiding aanpassen, keukendeurtjes opnieuw bekleden, het realiseren van afzuiging vanuit de keuken naar buiten, diverse keukenklussen en extra groep aanmaken voor inductie, keuken plaatsen, granieten aanrechtblad op maat laten zagen, composiet aanrechtblad laten zagen, keuken voorbereiden voor installeren keuken, aanpassing keuken voor afvoer gootsteen en vaatwasser en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Alphen aan den Rijn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Alphen aan den Rijn:

Keuken verplaatsen van achter naar voorkant

Ik wil de keuken naar de voorkant van de woning verplaatsen. De leiding van gas, water, elektra, afvoer en afzuigkap moeten vanaf de achterkant naar de voorkant verplaatst worden.

Keuken plaatsen

Gedetailleerde omschrijving: - Opmeten keuken - Plaatsen Keuken en werkzaamheden zoals beschreven (Werkzaamheden Keuken.jpg) - Stroomaansluiting incl. verplaatsen voor vriezer in kast (Muur 3) - Plaatsen van 2 dubbele stopcontacten in de achterwand van de plaat (Muur 1) - Stucen/ Gladmaken van muurtje naast het raam (Muur 2) en stukje muur bij raam (Muur 1)

Keuken klaarmaken voor plaatsen nieuwe keuken

Leidingen op de juiste plaatsen aanleggen. Koof met spotjes maken. Daarna de gehele keuken stucen. De keuken is 276 bij 333 cm. De oude keuken is gedemonteerd, behalve de waterleiding. De nieuwe keuken wordt in de derde week van januari 2019 geleverd en geplaatst.

Nieuwe kookplaat in een granieten blad frezen

Ik wil in mijn bestaande keuken een nieuwe kookplaat in laten frezen. Het werkblad is gebrand graniet. Het inbouw gat is op maat voor de nieuwe kookplaat.

Apothekerskast repareren

Geleidesysteem hapert. Alleen met geweld is lade open te trekken

Afzuigkap controleren/herstellen

De keuken die ik heb, bestaat sinds 2001 en mijn afzuigkap zuigt niet voldoende meer. Het lijkt zelfs of hij de dampen terugstoot.

Gat boren voor de afvoer van de afzuigkap

Afvoer voor de afzuigkap. Buitenmuur gemetselde steen. Binnenmuur beton. Diameter 125 mm.

Aanrechtblad met schade repareren

Ik heb een beschadiging op het aanrechtblad. Kunt u dit repareren? Het blad is van hout.

Afvoer voor afzuigkap naar buiten aanleggen

We hebben op dit moment een afzuigkap die werkt met koolstoffilter, maar wij zijn hier niet tevreden over (er zit wel een motor in de afzuigkap). Wij willen de afvoer daarom graag naar buiten laten verplaatsen, middels een afvoergat in de buitenmuur. Zouden jullie ons hiervoor (en voor het netjes afwerken middels koof en schilderwerk) een offerte kunnen maken? Ook moet er een kapje geplaatst worden, zie foto in de bijlage.

Keukenkasten monteren

Ik wil 2 standaard keukenkasten laten ophangen, de keukendeurtjes zit glas. Er moet een grote spiegel in de hal worden opgehangen. Tevens laminaat doorlaten leggen in de toilet (1meter x 1meter) en licht laten ophangen. Op dit moment ligt er geen vloer, alleen een cementdekvloer. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Gat boren voor afzuigkap afvoer

Gat van 15 cm boren in een spouwmuur voor afzuigkap. De muur is buiten van gemetselde steen en binnen van kalkzandsteen. Wat kost dit inclusief het voorrijkosten?

Softclose vervangen van Siematic keukenlades en kasten

Graag zouden wij een offerte willen ontvangen voor een totale check van onze keuken op alle hang en sluit werk zie hieronder enige foto's. De lades zijn soft close, en sluiten niet precies. Daar moet waarschijnlijk nieuwe veren in. En de vleugeldeur op de keukenkast bovenop, moet ook afgesteld worden. De ander moet vernieuwd worden.

Keukendeurtjes laten spuiten

Wij willen graag al onze keukendeurtjes en lade fronten opnieuw laten spuiten. Dit moet in mat crème / wit-achtige kleur. De huidige folie laat op verschillende plekken los. Betreft ongeveer 25 deurtjes en lades. Graag ontvang ik een offerte.

Venus keuken van Praxis plaatsen

Wij hebben de keuken Venus gekocht bij de praxis en willen deze laten plaatsen. Deze keuken is al voorgemonteerd en wordt tot aan de voordeur geleverd. De oude keuken dient verwijdert en afgevoerd te worden. Daarnaast dient de waterleiding in de muur gefreesd te worden, dit is ongeveer 50 cm freeswerk. Wij hebben kant en klare achterwand platen die tegen de muur geschroefd kunnen worden. Daarnaast dient er een vaatwasser geplaatst/ aangesloten te worden (daar is al een aansluiting voor). 21 januari word de keuken geleverd.

Hoekaanrechtblad met dubbele spoelbak vervangen

Betreft het vervangen van een hoekaanrechtblad van 2.75 en 1.75 meter lang. Waarschijnlijk wordt het een nieuwe kunststoffen aanrechtblad. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Stenen aanrechtblad inkorten

Wij willen graag ons losse fornuis plaatsen in de keuken. Hiervoor dient er ongeveer 90 cm van een stenen aanrechtblad afgezaagd moeten worden.

Deur van een Pelgrim Novecento gasfornuis repareren

Ovendeur van Pelgrim Novecento sluit al een paar jaar niet goed. Dit schijnt een bekend probleem te zijn met dit type.

Brugman keuken laten plaatsen

De oude keuken dient te worden vervangen en de nieuwe Brugman keuken geplaatst. De keuken is 3 bij 2,50 meter groot. Er komen onderkastjes, aanrechtplaat met spoelbak en inductiekookplaat, magnetron, koelkast, afzuigkap en vaatwasser in de nieuwe keuken. De leidingen en elektra dient verlegd te worden en voor de vaatwasser een aan- en afvoer gecreëerd. Er zal eventueel ook een nieuwe groep geplaatst moeten worden in de meterkast voor de kookplaat. Verder zal er nog ongeveer 3 m2 stuuk- en tegelwerk uitgevoerd moeten worden.

Afzuiginstallatie voor een horecakeuken installeren

We zijn op zoek naar een bedrijf die ons kan voorzien van een afzuiginstallatie voor een horecakeuken. Gaarne zo snel mogelijk. Graag op locatie komen kijken naar de mogelijkheden.

Nieuw aanrechtblad en spoelbak laten plaatsen

Ik wil een nieuw aanrechtblad met een nieuwe spoelbak laten plaatsen. Deze heb ik nog niet besteld. Verder heb ik zelf een kraan liggen die gemonteerd moet worden. Alles moet gedemonteerd worden, dan laat ik een ander bedrijf een deel van de leiding vervangen en dan moeten het aanrechtblad, spoelbak en kraan geplaatst worden. Het moet dus in 2 keer of de persoon moet even wachten terwijl de leiding wordt vervangen. Het gaat om een recht multiplex aanrechtblad van 0.60 x 2.70 meter groot.

Hoekkeuken laten opknappen

Hoekkeuken opknappen: de deurtjes laten spuiten of met folie bekleden, ligt eraan wat het goedkoopste is. Het gaat om 20 panelen. En een nieuw keukenblad met spoelbak. Het materiaal van het keukenblad weet ik nog niet, dit wil ik graag in overleg doen, zodat het goed past bij de rest van de keuken.

Nieuwe keuken met schiereiland plaatsen

Ik wil een keuken laten plaatsen. De nieuwe keuken wordt 22 maart geleverd. Hij bestaat uit een schiereiland met 2 ladekasten en een vaatwasserkast, inductieplaat en gootsteen. Het werkblad is voorgeboord en bestaat uit composiet. Daarnaast komen er 3 halfhoge kasten met inbouwapparatuur. De waterleiding moet verlegd worden en er moeten electragroepen bijkomen. Ook dient de plafond afzuiging gemonteerd te worden. Graag ontvang ik een offerte waarbij de voorbereidingen en het plaatsen van de nieuwe keuken separaat vermeld worden.

Keukenkastjes opnieuw met folie plakken of spuiten

Onze keuken is 18 jaar oud, maar op de keukenkastjes na nog in goede staat. Wat kost het om de deurtjes en laden opnieuw te beplakken/spuiten? Het gaat om 9 deurtjes en 6 lades.

Aanpassingen voor plaatsen nieuwe keuken

I.v.m onze keuken vernieuwing zijn er een aantal werkzaamheden nodig. CV radiator verwijderen en afdoppen. Elektra aanpassen aan de nieuwe keukenpunten. Stucwerk aanpassen, ongeveer 35 m2.

Keukendeuren van de carrouselkast repareren

De huidige carrousselkast deurtjes hangen helemaal scheef en de linker deur is (aan de onderkant) afgebroken. Keuken is gekocht bij Keukenmaxx en heeft het model Cristo. Graag wil ik ook het cement in de douchecabine vervangen en hier een douchecabine/douchebak inzetten. Kan dit gecombineerd worden?