Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor vaatwasser van aeg inbouwen:

Vaatwasser van AEG inbouwen

Mijn nieuwe vaatwasser, AEG FSE 1600P moet nog worden ingebouwd. Hij staat wel onder de aanrecht maar moet aangesloten worden. Ook een front op de deur geplaatst worden.
Onze klant uit Alblasserdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vaatwasser van aeg inbouwen uit heel Nederland:

Inbouwvaatwasser in de keuken plaatsen

Ik ga binnenkort verhuizen naar een andere woning, waar nog geen vaatwasser in de keuken zit. Er is al een aparte elektra groep aanwezig die niet gebruikt wordt. Deze is bestemd voor een eventuele boiler, maar die is er niet. Ik neem aan dat die groep voor een vaatwasser gebruikt kan worden. Het kastje links van de wasbak in de keuken heeft als buitenmaat een breedte van 60 cm. Als dit kastje weggehaald wordt is er ruimte voor een vaatwasser van 60 cm. Ik begreep van de huidige bewoners, dat er reeds een afgedopte kraan achter het kastje aanwezig is, evenals een stopcontact. Ik wil hier graag een inbouwvaatwasser laten plaatsen. De afvoer moet worden aangepast vanuit het kastje ernaast. Graag ontvang ik een offerte voor de levering van een vaatwasser (A+ of A++, een wat steviger model bijv. AEG f55310V10 s.v.p. ) en montagekosten. Ik heb de hoogte onder het aanrechtblad niet opgemeten. Ik wil een zo ruim mogelijke vaatwasser, voor een huishouden van vier personen. Ik wil het werk laten uitvoeren rond 29 februari.

Inbouwvaatwasser vervangen

Mijn oude vaatwasser (van AEG) is stuk ik wil graag een nieuwe inbouwvaatwasser laten installeren. Inclusief de afvoer van de oude vaatwasser. De nieuwe vaatwasser kan mee aangeboden. De kast is 60 cm breed, in een kookeiland.

Vaatwasser laten inbouwen

Ik krijg een nieuwe vaatwasser en wil die op de plek van de oude laten inbouwen (volledig geïntegreerd). Het gaat om een AEG van 55 cm breed, zelfde type als er al in zat, onderin een kolomkast. Weghalen van de oude kunnen we waarschijnlijk zelf, maar ook daarvoor graag een offerte (want echt veel zin hebben we daar zelf niet in). Gedetailleerde offerte hoeft niet, maar wel graag een vaste afgesproken projectprijs, (dus geen uren, voorrijkosten etc, die nog kunnen veranderen), zodat ik weet waar ik aan toe ben.

Wateraanvoerslang vervangen van de vaatwasser

Wij hebben een AEG vaatwasser waarvan de wateraanvoerslang (met waterslot) te kort is om aan te sluiten op de waterkraan. Deze moet dus vervangen worden door een langere slang met waterslot. Wij hebben nog geen nieuwe slang gekocht. Wij zijn op zoek naar iemand die het liefst vandaag of morgen dit kan komen doen.

Vaatwasser inclusief aansluitingen plaatsen

Ik wil graag een nieuwe inbouw vaatwasmachine laten plaatsen, de oude is kapot. Het gaat om een AEG Favorit.

Afvoer van de vaatwasser verstopt

AEG vaatwasser geeft foutmelding met aqualock, vermoedelijk verstopte afvoer o.i.d.

Watertoevoer AEG vaatwasser repareren

De vaatwasser neemt geen water.

Keukenreparaties

Wij zijn onlangs verhuisd naar een bestaande woning met bestaande keuken: de vaatwasser AEG is defect, geen warmte, zeepresten en geen droging. Daarnaast hebben we een inbouwkoelkast gekocht waarbij de deurpanelen van de originele keuken nog geplaatst moeten worden. Wij zijn het beste per email bereikbaar.

Vaatwasser repareren

Vaatwasser werkt niet meer naar behoren. Het gaat om een inbouwvaatwasser model van AEG. Het water wordt niet warm meer dus ik heb een groot vermoeden dat het verwarmingselement stuk is. Graag wil ik iemand die deze kan maken en als het nodig is het element kan vervangen.

Vervanging inbouw vaatwasser Nieuwe ...

Vervanging inbouw vaatwasser Nieuwe van AEG F86080-vi