Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Alblasserdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Alblasserdam heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Alblasserdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Alblasserdam of directe omgeving.

187 klanten uit Alblasserdam bevelen een bij Casius in Alblasserdam aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Alblasserdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: verplaatsen keuken, bestaande Siematic keuken renoveren, vervangen van een draairaam, keukenwand vervangen, renovatie American kitchen oven en afzuigkap, inbouwafzuigkap kapot, nieuwe plaatsen, inbouwkoelkast, magnetron en oven vervangen, plaatsen keuken, keuken monteren, composiet werkblad keukeneiland inkorten en plaatsen, gaskookplaat vervangen door inductiekookplaat, bora BFIU Glasplaat vervangen, keuken wandtegels plaatsen, composiet aanrechtblad zagen, massief eikenhouten tafel schuren en lakken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Alblasserdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Alblasserdam:

Achterwand boven keukenblad plaatsen

Wij willen een achterwand bij onze keuken. Deze bestaat uit 2 stukken muur namelijk: L 120cm ;B:69,6cm L 373cm ;B:69,6cm Wij wilden gaan voor een licht blauwe glazen achterwand. Deze bleek echter niet leverbaar voor het langste stuk: 3733 Nu zijn wij op zoek naar een betaalbaar alternatief die dan geplaatst kan worden. Er moeten ook 2 uitsparingen worden gemaakt op het langste stuk voor de stopcontacten. Het materiaal moet wel tegen voldoende hitte kunnen en redelijk krasvast zijn. Wie kan dit zo spoedig mogelijk realiseren?

Vaatwasser van AEG inbouwen

Mijn nieuwe vaatwasser, AEG FSE 1600P moet nog worden ingebouwd. Hij staat wel onder de aanrecht maar moet aangesloten worden. Ook een front op de deur geplaatst worden.

Nieuw aanrechtblad in keuken

Ik wil graag een nieuw aanrechtblad voor mijn keuken. Het gaat om een grote keuken en het aanrechtblad is 2,5 meter bij 23 centimeter.

Installatiewerk in de keuken

Het maken van een aansluiting voor de vaatwasmachine (aanvoer en afvoer) en plaatsing. Ook graag het aansluiten van een gaskookplaat.

Keuken renoveren

Wij zijn op zoek naar een klusbedrijf die de volgende werkzaamheden zou willen uitvoeren: - Slopen bestaande keuken (optioneel) - Plaatsen nieuwe gipswanden (zal waarschijnlijk door de sloop van de keuken verwijderd moeten worden)en het stucen van deze wanden - Plaatsen deel gipsplafond (zal eveneens misschien verwijderd moeten worden door de sloop) - Aanleggen van 2 stopcontacten. - Aanleggen van 4 spotjes in het gipsplafond. - Beoordelen leidingwerk en elektriciteit etc. I. V. M. Aanleg nieuwe keuken + eventueel aanpassen aan tekening van het bedrijf die de keuken gaat zetten. Wij hebben een tekening ontvangen van het bedrijf die de keuken gaat zetten met betrekking tot de exacte afmetingen (dit in verband met de gipswanden) en met betrekking tot het leidingwerk. Waarschijnlijk

Ruimte voorbereiden op plaatsing nieuwe keuken

Ik heb een keuken gekocht bij de Keuken Kampioen maar wil de huidige keuken door een vakman laten slopen, de muren indien nodig bijwerken, de vloer egaliseren en de leidingen zowel water als elektra aanpassen.

Keukenblad, kastjes! Infrezen kookplaat, ...

Keukenblad, kastjes! Infrezen kookplaat, wasbak en kraan.

Een complete nieuwe keuken die geplaatst ...

Een complete nieuwe keuken die geplaatst moet worden.