Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Zuid-Holland.

1146 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken slopen en verwijderen, voorbereiden en IKEA keuken installeren, keuken aanrechtblad vervangen en inductie en spoelbak plaatsen, keuken renoveren, houten schutting met beton palen, plaatsen Ikea keuken en inbouwapparatuur en realiseren ombouw, composiet aanrechtblad zagen/aanvullen, aanrechtblad inmeten en op maat maken, keuken demonteren en afvoeren, keuken demonteren en monteren, keuken gereed maken voor plaatsing / leidingwerk, keukenkastjes wrappen, vervangen plinten in badkamer en reparatie waterschade stucwerk plafond, electra aanleggen en waterafvoer verplaatsen ivm nieuwe keuken, gat in granieten aanrechtblad aanpassen, keuken laten wrappen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Zuid-Holland:

dinsdag 7 juli 2020

Plaatsen Ikea keuken en inbouwapparatuur en realiseren ombouw

Het gaat om 2 kastenwanden en een kookeiland (totaal kasten (incl. onder en bovenkasten) 16 = allen van ikea. Apparatuur: combi-magnetron, inbouwoven, vaatwasser, koelkast, senz kokendwaterkraan, kookplaat met afzuiging. Werkblad wordt separaat geleverd en gemonteerd. Beide kastenwanden dienen in wand verzonken te worden. Voorzetwandjes creëren. Kookeiland: kasten zijn 60 diep en 240 breed. Ombouw gemaakt worden van 20 cm extra diep en 30 breder, zodat werkblad van 80 x 270 erop kan worden gedaan. Zie bijgaande tekening. Bij interesse: bel of mail mij even zodat ik het een en ander wat duidelijker kan maken ;-)
dinsdag 7 juli 2020

Keuken slopen en verwijderen, voorbereiden en IKEA keuken installeren

Removal of old kitchen, removal of floor tiles, installation of floor heating when possible (also possible through an other company), removal wall tiles, reparation wall, installation smaller gips wall (for the extractor), paintwork, installation ikea kitchen 9 cabinets, installation extractor.
maandag 6 juli 2020

Vergroten nis tbv kookplaat

Vergroten nis tbv kookplaat Huidige breedte 51 cm, moet worden 56 cm. Huidige diepte 46 cm, moet worden 49 cm. Materiaal aanrecht: natuursteen (graniet), 2 cm dik, verlijmd op een 3 cm dikke plaat van watervast multiplex. De granietplaat bestaat niet uit 1 stuk, de multiplex plaat wel. Aan weerszijden van de nis ligt een aparte plaat. Aan voor- en achterzijde is een aparte strook aangebracht. De strook aan de achterzijde hoeft niet te worden verzaagd. De strook aan de voorzijde is losgewerkt. Dient deze weer te worden vastgelijmd voordat de werkzaamheden plaatsvinden of is het gemakkelijker om deze na het zagen weer aan te brengen. Graag een vrijblijvende offerte, waarbij naast de kostprijs incl. BTW ook wordt aangegeven op welke wijze eventuele schade wordt hersteld op kosten van de opdrachtnemer.
maandag 6 juli 2020

Keuken wrappen

In de bijlage treft u een foto aan van de keuken die wij graag gewrapt willen hebben. Wij vinden de kleurstelling lava grijs erg mooi en zouden willen weten of jullie deze kleur in het assortiment hebben.
dinsdag 30 juni 2020

Keuken laten wrappen

Ik wil mijn keuken laten wrappen, de keuken bestaat uit 6 kastjes.
maandag 29 juni 2020

Keuken demonteren en afvoeren

Ik zou graag mijn oude keuken laten demonteren en het apparatuur (frigo/diepvries; fornuis; gootsteen; vaatwasser; afzuigkap) en rest van de keuken laten weghalen. De nieuwe keuken wordt in oktober/november geleverd. Er is ook de optie om de tegels te verwijderen en de muren herstukken.
maandag 29 juni 2020

Keuken demonteren en monteren

Mijn keuken moet eerst demonteren en dan monteren op zelfde plek in verband met nieuwe vloer mijn keuken is 3 meter recht met 4 kastjes en vaatwasser en oven voor meer info kunt u mij bellen
donderdag 25 juni 2020

Afvoer voor afzuigkap naar buiten aanleggen

Ik wil de bestaande recirculatie afzuigkap vervangen door een afzuigkap met afvoer naar buiten toe. De afzuigkap zit 1,7 meter van de muur af.
maandag 22 juni 2020

Keuken demonteren en monteren

Ik heb waterschade gehad in mijn keuken, al het laminaat moet daarom worden vervangen. Hiervoor moet de keuken worden gedemonteerd omdat het laminaat onder de keuken doorgaat, kan mijn keuken worden gedemonteerd en vervolgens weer worden gemonteerd nadat er nieuw laminaat is geplaatst. De keuken is 3 meter lang. Het gaat om een verzekeringskwestie.
maandag 22 juni 2020

Keuken gereed maken voor plaatsing / leidingwerk

Voor de plaatsing van een nieuwe keuken ben ik op zoek naar een partij die dit op maandag 6 of dinsdag 7 juli 2020 uit kan voeren. Ik heb foto's van de bestaande keuken en het leidingschema van de nieuwe keuken beschikbaar. Het gaat om verplaatsen van elektra, waterleiding en het afdoppen van de gasleiding.
woensdag 17 juni 2020

Keuken renoveren

Ik wil graag mijn keukenblad vervangen( naar dekton), nieuwe spatwand(dekton), keukenkasten herstellen / schilderen (4 elementen), kraanwerk vervangen (misschien een quooker)
donderdag 11 juni 2020

Uitsparing kookplaat vergroten in Kwarts Composiet werkblad

i.v.m. vervanging van de kookplaat van gas naar inductie moet de uitsparing zowel in de lengte als breedte met 1 CM vergroot worden. Graag contact via de e-mail
dinsdag 9 juni 2020

Vervangen van keramische kookplaat

Wij willen onze keramische kookplaat vervangen door een nieuwe. Kunt u ons helpen en zo ja, wanneer zou dat kunnen en wat zijn de verwachte kosten? Wij wonen in Rotterdam Nesselande.
maandag 8 juni 2020

Onderdelen van bestaande keuken aanpassen

Wij hebben een Siematic keuken (ribbel reliëf en afronding in deuren, type 6006 AL 309) met Miele apparatuur. Miele apparatuur willen wij vervangen door Siemens apparatuur. Echter afmeting is niet hetzelfde. Er moet een deurtje ingekort worden maar weten niet of dit kan met ontwerp en special materiaal. Apparatuur moet ook ingebouwd worden. Gaat om koffiemachine en combi-oven). Ook willen wij plint onder keuken laten vervangen (Keukenwand + keukeneiland = totaal circa 11 meter). Wat is hiervoor een prijsindicatie en op welke termijn, is iemand beschikbaar?
maandag 8 juni 2020

Keukenkastjes opnieuw van folie laten voorzien

De folie op het front van de koelkast laat los. Graag zou ik willen weten wat het kost om de folie te verwijderen en opnieuw te plakken of te spuiten. Eventueel andere oplossingen zijn welkom. Misschien willen we ook het aanrechtblad vervangen. Ik wil graag dat de keuken weer netjes wordt maar zoek ook een voordelige oplossing. Het gaat om een dichte, kleine keuken over 1 wand. Graag een indicatie van de minimale kosten.
zaterdag 6 juni 2020

Voorbereidingen treffen voor plaatsing van nieuwe keuken

Het betreft het verleggen van de waterleiding, de afvoer (ongeveer 30cm) tbv de vaatwasser, de cooker en de wasbak en het toevoegen van contactdozen (3) en nog eentje voor in de wand, hiervoor zijn twee loze leidingen beschikbaar.
dinsdag 2 juni 2020

Kookplaat frezen in composiet werkblad

Wij hebben een composiet werkblad met daarin een opleg inductiekookplaat. Deze is nu ingefreesd. Graag zouden wij de kookplaat verzonken ingefreesd willen hebben. Formaat is 76x51cm in een blad van 2 cm dik. Wij horen graag van u. Met vriendelijke groet,
donderdag 28 mei 2020

Demontage keuken en gaskraan verwijderen

Ik wil iemand nodig om mijn huidige keuken ( te demonteren en gaskraan te verwijderen want zou ik een nieuwe keuken hebben met een inductie kookplat.
woensdag 27 mei 2020

Beschadigd keukenkastje repareren of vervangen

In verband met waterschade door een kapotte waterleiding, moeten een aantal keukenkastjes en plinten vervangen worden. Ik wil hiervoor graag zsm 3 vrijblijvende offertes voor aanvragen.
dinsdag 26 mei 2020

Keukenblad verwijderen en een nieuwe plaatsen

Ik wil een nieuw keukenblad laten plaatsen en het oude blad graag verwijderen. Het liefst zou ik de tegels willen laten zitten mocht dat lukken. Ik wil graag een laminaat-achtig keukenblad laten plaatsen. De afmetingen zijn 2,50 m bij 1,80 m. Het betreft een hoek. De keuken is gelegen op de begane grond.
dinsdag 26 mei 2020

Afvoer voor afzuigkap door gevel boren en koof plaatsen

graag zouden wij de afzuig van de keuken naar buiten willen laten gaan. hiervoor moet een gat in de gevel geboord worden en een koof geplaatst worden
zondag 17 mei 2020

Uitsparing kookplaat vergroten in granieten werkblad

Ik wil de uitsparing in m’n granieten werkblad laten vergroten van 84 x 48 in 86 x 49 op locatie in Spijkenisse.
zondag 17 mei 2020

Keuken klaarmaken voor plaatsen nieuwe keuken

Ik heb een nieuwe keuken besteld. De oude keuken verwijderen we zelf. Er moet een muurtje gesloopt worden. De nieuwe keuken is groter dan de oude en heeft geen bovenkastjes. De ruimte boven de keukenkastjes is echter hol (behalve de afzuiging) en aan de andere kant van het muurtje (muurtje is op de foto te zien) niet, waardoor er iets verzonnen moet worden. Ik heb een technische tekening voor de nieuwe keuken.
zaterdag 16 mei 2020

Nieuwe keuken plaatsen

We hopen binnenkort te verhuizen naar een huis waar een nieuwe gezellige woonkeuken in willen zetten. Het is een ruimte van 6.30 x 7.70 m. Er zit nu een keukenblok in dat eruit moet. De bestaande vloer willen we er wel in laten.
zaterdag 16 mei 2020

Keuken werkblad plaatsen

Ik wil een nieuw blad en achterwand laten plaatsen in L vormige keuken. De maten van het werkblad zijn 160 en 215.

Partners

Partners van Casius