Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor dakdoorvoer voor afzuigkap maken in de serre/veranda:

Dakdoorvoer voor afzuigkap maken in de serre/veranda

Ik wil graag een dakdoorvoer laten maken door een polycarbonaat plaat van de serre ten behoeve van de afzuigkap. Deze komt nu in de serre uit wat niet echt fijn is en zou deze daarom graag door het dak naar buiten willen laten blazen. Hier voor is dus alleen een gat en een waterdichte doorvoer of mof benodigd. Kunt u mij daaraan helpen? De buis heeft een normale diameter.
Onze klant uit Hulst (Zeeland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakdoorvoer voor afzuigkap maken in de serre/veranda uit heel Nederland:

Plat dak renoveren en isoleren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Bitumen of Roofing Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) plus minus 24 vierkante mter Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken dakbedekking ververvangen,loodslap hoger plaatsen. Rookgas cv+dakdoorvoer vervangen. Afvoer afzuigkap en kabeldoorvoer plaatsen.

Complete woningverbouwing en - uitbreiding

- Aanbouw: 15m2 voorzien van kozijn, openslaande deuren incl. Wanden+plafond stucwerk lichtpunt + wandcontactdozen - Doorbraak kamer keuken: stalenbalk aanbrengen - Badkamer:aanbrengen leidingen tegelwerk bad inloop douche badmeubel inclusief leidingen fittingen electra EXCLUSIEF TEGELS SANITAIR - WC :aanbrengen leidingen vrijhangend toillet tegels plafond EXCLUSIEF TEGELS SANITAIR - plaatsen keuken: inclusief leidingwerk dakdoorvoer afzuigkap EXCLUSIEF KEUKEN - Meterkast: aanbrengen+ diversen groepen - Plafonds: woonkamer keuken hal 35m2 gipsplaat + stucwerk

Afzuigmotor installeren in een kleine horecakeuken

In onze kantine hangt al een afzuigkap. Deze moet worden voorzien van afzuigmotor. Het is maar een kleine keuken waar alleen af en toe gefrituurd wordt. De lichtste motor zal waarschijnlijk al voldoende zijn. Graag ontvangen we een prijs voor het leveren van een afzuigmotor + de installatie hiervan. Er moet een dakdoorvoer gemaakt worden. Voor verdere vragen graag contact opnemen.

Dakdoorvoer voor de afzuigkap maken

Ik heb mijn keuken naar de woonkamer verplaatst en wil graag een dakdoorvoer (standaard maat) voor de afzuigkap laten maken. Het betreft een woning recht onder een plat dak.

Afvoer voor afzuigkap aanleggen

Voor in een bestaande keuken met bestaande schouw dient een gat te komen in de bestaande voorzetwand, deze is van gipsplaten, dan dient er een gat te komen in een betonnen geïsoleerde muur naar de bijkeuken en vanaf hier dient er een gat te komen via het platte dak naar buiten. De afwerking in de bijkeuken moet middels een koof en ook de afvoer op het dak van de bijkeuken dient afgewerkt en waterdicht gemaakt te worden. De schouw zit momenteel al op de gipswand, er moeten dus twee bochten komen, een gat in de betonnen muur en een dakdoorvoer. Tekeningen zijn beschikbaar. Graag ontvang ik een offerte inclusief materiaal, werkzaamheden en afwerking.

Dakdoorvoer voor afzuigkap door plat dak aanbrengen

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het installeren van een dakdoorvoer met een 150 mm buis, door een plat dak (bitumineuze dakbedekking) voor een afzuigkap. Het is een dak van een ongeïsoleerde garage. Als mogelijk ook een gat van 150 mm van de garage naar de keuken (door betonwand heen). Het gaat om een nieuwbouwwoning en de geplande datum is begin december.

Keukenkraan en afzuigkap monteren en radiator verplaatsen

De keukenkraan (100 graden kraan Daalderop Boily) die ik uit een andere keuken heb overgehouden te installeren. Een radiator moet afgekoppeld worden op een muur, de aansluitingen moeten worden omgelegd en een nieuwe radiator moet worden aangesloten op een andere muur. Als u het zou kunnen verzorgen: vervanging van een afzuigkap: oude kapopbouw verwijderen en nieuwe afzuigkap monteren, bij voorkeur met dakdoorvoer, anders via circulatiemethode. Uitvoering zo snel mogelijk.

Gat boren voor afzuigkap en dakdoorvoer plaatsen

Wij hebben een tussenwoning gekocht en krijgen daarvan op 31 maart de sleutel. Wij gaan een nieuw Gutmann kookeiland plaatsen in een uitbouw en daarvoor moet er voor de afzuigkap een nieuwe dakdoorvoer met terugslagklep van 150 mm worden geplaatst. Er moet een doorvoeropening worden geboord door het betonnen dak van de uitbouw. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Dakdoorvoer voor de afzuigkap op een plat dak

Ik zoek iemand die voor mij een dakdoorvoer op mijn platte dak kan plaatsen. Dit is voor de afzuiging van de afzuigkap. Omdat de afzuigkap tegen de binnenmuur zit, en de afvoer recht omhoog gaat, komt de afvoer waarschijnlijk in de opstaande- schuine rand te zitten. Daarom graag eerst kijken wat de mogelijkheden zijn.

Dakdoorvoer voor de afzuigkap aanbrengen

Het gaat om het plaatsen van een dakdoorvoer voor de afzuigkap. Dus het gat maken in houten keukenplafond (doorsnee gat 150 mm) via de zolder middels een slang van ongeveer 1 meter. Gat maken in een niet geïsoleerd schuin houten pannendak, inclusief pan met pijp en eventuele andere benodigdheden. Graag de complete prijs hiervoor (eventuele foto's zijn te regelen).