Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor doorvoer boren voor de afvoer van de afzuigkap:

Doorvoer boren voor de afvoer van de afzuigkap

Graag uw prijs voor het maken van een doorvoer van keuken naar buiten. Gatdiameter: 150 mm. Spouwmuur (ongeveer 30 cm). Buitengevel: baksteen. Binnengevel: steen met stucwerk. Let op: keuken en plafond is net gestuct en geschilderd. Keuken is net nieuw geplaatst. Bovenkant gat, ongeveer 2 cm onder plafond (zo hoog mogelijk dus). De vloer van de 1e verdieping is een betonplaat. De werkplek is goed bereikbaar. De afvoer van het afval moet eerst worden overlegd met de klant.
Onze klant uit Woerden (Utrecht) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor doorvoer boren voor de afvoer van de afzuigkap uit heel Nederland:

Doorvoer in de buitenmuur maken

Er moet een gat met een diameter van 1250 mm in een dubbelsteens buiten muur worden geboord voor de pijp van de afzuigkap. Het boren kan van binnenuit gebeuren.

Gat voor afzuigkap boren

Het betreft een gat boren in de muur ten behoeve van een 15 cm afzuigkap doorvoer. De buitenmuur is gemetseld en de binnenmuur van beton.

Doorvoer voor afzuiging boren

Het boren van een gat door gevel ( beton + half steens buitenmuur) voor afzuiging 150 MM liefst week 52 Hoogte ca 2,3 mtr

Afvoer voor de wasemkap aanleggen

Wat kost het bij U om een doorvoer gat te boren voor de wasemkap diameter 150 mm? Wat kost het compleet met buis en afdichtkapje buiten of doet U dat niet? Op de foto is het rechtsboven(van het raam rechtsboven) in het hoekje en betreft een nieuwbouw woning.

Doorvoer boren voor het rookkanaal van een gashaard

Wij willen een gat van 150 mm laten boren door een betonnen verdiepingsvloer. Het boorgat komt uit achter het dakbeschot, er is dus geen hoge werkruimte. We willen door dit gat het rookgasafvoerkanaal van een gashaard plaatsen. Wij ontvangen graag uw offerte.

Doorvoer voor de afzuigkap boren

Diameter 150 mm/ Dikte muur 405 mm waarvan 240 mm beton, rest spouw en baksteen.

Gat boren in vloer

Ik wil graag een schuin gat door de vloer boren naar buiten voor de doorvoer van afwateringsbuis.

Houtkacheltje laten aansluiten

Houtkachel aan de muur met doorvoer door plat betonnen dak . Gat boren dus. Klein model. In binnenstad,Dak goed bereikbaar.. aanvraag op ander adres dan waar moet worden geplaatst.

Doorvoer boren voor de afvoer van de afzuigkap

Wij willen een doorvoeropening in een betonnen binnenmuur en gemetselde buitenmuur laten maken, zodat de afvoer van de afzuigkap kan worden aangesloten. Het gaat om de keukenmuur op de begane grond in onze woning. We willen de klus laten uitvoeren tussen 27 september en 3 oktober. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Boren van een doorvoer voor de afzuigkap

Graag zou ik van u een offerte van u ontvangen voor het boren van een doorvoer (150mm) t.b.v. een afzuigkap. Het betreft een spouwmuur met een binnenwand van beton.