Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor doorvoer boren voor de afvoer van de afzuigkap:

Doorvoer boren voor de afvoer van de afzuigkap

Graag uw prijs voor het maken van een doorvoer van keuken naar buiten. Gatdiameter: 150 mm. Spouwmuur (ongeveer 30 cm). Buitengevel: baksteen. Binnengevel: steen met stucwerk. Let op: keuken en plafond is net gestuct en geschilderd. Keuken is net nieuw geplaatst. Bovenkant gat, ongeveer 2 cm onder plafond (zo hoog mogelijk dus). De vloer van de 1e verdieping is een betonplaat. De werkplek is goed bereikbaar. De afvoer van het afval moet eerst worden overlegd met de klant.
Onze klant uit Woerden (Utrecht) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor doorvoer boren voor de afvoer van de afzuigkap uit heel Nederland:

Gat boren in vloer

Ik wil graag een schuin gat door de vloer boren naar buiten voor de doorvoer van afwateringsbuis.

Houtkacheltje laten aansluiten

Houtkachel aan de muur met doorvoer door plat betonnen dak . Gat boren dus. Klein model. In binnenstad,Dak goed bereikbaar.. aanvraag op ander adres dan waar moet worden geplaatst.

Doorvoer boren voor de afvoer van de afzuigkap

Wij willen een doorvoeropening in een betonnen binnenmuur en gemetselde buitenmuur laten maken, zodat de afvoer van de afzuigkap kan worden aangesloten. Het gaat om de keukenmuur op de begane grond in onze woning. We willen de klus laten uitvoeren tussen 27 september en 3 oktober. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Boren van een doorvoer voor de afzuigkap

Graag zou ik van u een offerte van u ontvangen voor het boren van een doorvoer (150mm) t.b.v. een afzuigkap. Het betreft een spouwmuur met een binnenwand van beton.

Gat boren voor afzuigkap

In de buitenmuur (begane grond) moet een gat worden geboord van ongeveer 150 mm diameter voor doorvoer afvoerbuis van een nieuw te plaatsen afzuigkap (locatie zie foto, rode stip). Prijsopgave graag inclusief eventuele voorrijkosten en btw.

Gat boren door de buitenmuur voor afzuiging

In de keuken (op de begane grond) komt een gemotoriseerde afzuigkap waarvoor er een luchtafvoer door de gevel moet komen. Hiervoor moet er doorvoer in de muur geboord worden van 125 mm doorsnee. Het gaat om een gevel/spouwmuur, er moet geboord worden door baksteen, isolatie en beton. De oude keuken wordt in week 39 verwijderd zou dus in deze week de doorvoer willen laten maken.

Door boorwerk beschadigd stucwerk herstellen

Door het boren van een gat voor de doorvoer van een band van een rolluik is er schade ontstaan. Er is een stuk stucwerk los gekomen en verbrokkeld. Ik heb foto's eventueel. Het gaat om een stuk van ongeveer 10 x 20 cm. Wanden: 5 m2 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Gat in de muur baksteen en kalksteen maken

Ik wil graag 2 gaten van 162 mm laten boren in een bakstenen muur ten behoeve van de doorvoer van de airco. Stand alone unit. De airco moet op de eerste verdieping komen.

Boren van een doorvoer voor de afzuigkap

Er moet een sparing in de gevel komen van 150 millimeter in de muur ter behoeve van een afzuigkanaal van de afzuigkap. En eventueel ook de montage van het afzuigkanaal (2,5 meter) en het rooster.

Doorvoer met rooster voor een afzuigkap maken

Wij wonen in een appartement op de 1e verdieping en willen in de stenen buitenmuur aan de straatzijde graag een gat laten boren. Daarop willen we de afvoer van de afzuigkap laten aansluiten en er moet aan de buitenkant een rooster op worden geplaatst. De bijgevoegde foto laat zien hoe dit bij onze buren is uitgevoerd. Wij ontvangen hiervoor graag uw prijsopgave.