Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Woerden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Woerden heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Woerden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Woerden of directe omgeving.

777 klanten uit Woerden bevelen een bij Casius in Woerden aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Woerden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: verplaatsen keuken, bestaande Siematic keuken renoveren, vervangen van een draairaam, keukenwand vervangen, renovatie American kitchen oven en afzuigkap, inbouwafzuigkap kapot, nieuwe plaatsen, inbouwkoelkast, magnetron en oven vervangen, plaatsen keuken, keuken monteren, composiet werkblad keukeneiland inkorten en plaatsen, gaskookplaat vervangen door inductiekookplaat, bora BFIU Glasplaat vervangen, keuken wandtegels plaatsen, composiet aanrechtblad zagen, massief eikenhouten tafel schuren en lakken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Woerden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Woerden:

Spoelbak laten infrezen

Ik wil een spoelbak laten infrezen in een Innova werkblad. (vlak inbouw) Ik beschik zelf over een spoelbak. Het gaat puur om het infrezen.

Doorvoer boren voor de afvoer van de afzuigkap

Graag uw prijs voor het maken van een doorvoer van keuken naar buiten. Gatdiameter: 150 mm. Spouwmuur (ongeveer 30 cm). Buitengevel: baksteen. Binnengevel: steen met stucwerk. Let op: keuken en plafond is net gestuct en geschilderd. Keuken is net nieuw geplaatst. Bovenkant gat, ongeveer 2 cm onder plafond (zo hoog mogelijk dus). De vloer van de 1e verdieping is een betonplaat. De werkplek is goed bereikbaar. De afvoer van het afval moet eerst worden overlegd met de klant.

Plinten vervangen en reparaties in de keuken

We hebben een nieuwe inbouw vaatwasser gekocht waardoor de bestaande plint niet goed meer past. Deze willen we derhalve vervangen. Betreft hoogglans plinten voor een hoekkeuken. Maten: circa 230 cm lang bij 21 cm hoog en 150 cm lang bij 21 cm hoog. Graag een offerte inclusief materialen.

Stellen van de deur van de inbouwkoelkast

De deur van de inbouwkoelkast hangt en raakt het composiet aanrechtblad, ik wil de deur graag opnieuw laten afstellen.

Scharnier van de koelkastdeur vervangen

Wij hebben een Siemens inbouw koelkast waarvan een scharnier is afgebroken. We hebben nieuwe scharnieren besteld bij Siemens. Deze moeten nog wel aangebracht worden. Graag kostenopgave.

Mechanisme van de carrouselkast herstellen

Grando keuken uit 2007, 2 deurtjes en mechanisme afstellen.

Carrouselkast in de keuken repareren

Het onderste scharnier van 1 van de deurtjes werkt niet meer goed waardoor deze er iedere keer uitglipt. De keuken is een Steinberg keuken (keukenkampioen) van 5 jaar oud. Waarschijnlijk moet dit onderste scharnier vervangen worden en vervolgens moet de carrouselkast worden afgesteld. Tevens moet er 1 ander deurtje in de keuken worden afgesteld.

Keukenkastdeurtjes herstellen

Van de keukenkastdeurtjes laat hier en daar de coating/folie los en is het fineer beschadigd. Ook zouden de koelkast, de oven, en de vaatwasser vervangen moeten worden.

Hoekkast met draaiplateau repareren

De deuren van de hoekkast in de keuken gaan niet meer dicht. Daarnaast is het mechanisme ook stuk en dient te worden vervangen. Het draaiplateau werk wel naar behoren.

Vaatwasser plaatsen in een huurwoning

Ik wil een vaatwasser laten plaatsen in mijn huurwoning, in de keuken. Hiervoor moet een keukenkastje worden "verbouwd" en leidingen en electra voor worden aangesloten. Graag hoor ik ook een advies welke vaatwasser op deze plek geschikt is/ past. De woningbouw spreekt over het gebruik van alleen materiaal met een KIWA keurmerk.

Keukenreparatie: keuken repareren

Ik wil een hoekkast, draaikast, onder het aanrecht laten afstellen en een apothekerskast laten afstellen. De keuken is 14 jaar geleden geplaatst, maar de hoekkast en de apothekerskast moeten nu netjes afgesteld/afgehangen worden. Liefst op korte termijn, bij voorkeur einde van de dag, na 16.00 uur, in Woerden.

Afzuigkap in de keuken vervangen

Onze oude afzuigkap (merk ATAG) doet het niet meer goed (af en toe ziet het blauw in huis, geuren blijven hangen en de kap kan niet aangezet worden op de laagste twee standen (eerst hoog en dan terug naar laag)). Het liefst willen wij de ombouw van de kap laten zitten en alleen de motor laten vervangen. De ombouw is namelijk nog goed en sloopwerk zitten we uiteraard niet op te wachten. Maar is dat zinnig en kan dat uberhaupt? Indien alleen de motor vervangen niet mogelijk is, ontvangen wij graag een advies over welk merk en type u aanraadt. Want dan willen de oude laten verwijderen en een nieuwe laten plaatsen. In de offerte zien wij graag zowel alle materialen, de nieuwe afzuigkap en het verwijderen en afvoeren van de oude afzuigkap opgenomen en eventuele overige zaken. Wij hebben een mechanische afzuiginstallatie, maar de afzuigkap is hier niet op geïnstalleerd, deze heeft een eigen afvoerpijp naar buiten.

Afzuigkap in de keuken vervangen

Oude afzuigkap eraf halen en een nieuwe plaatsen. Klant heeft geen idee wat voor afzuigkap het is qua merk en soort.

Kookplaat en oven vervangen

Het betreft het leveren en plaatsen van een Bauknecht EK 1480ws en bijbehorende kookplaat. De kookplaat 145 mm 2x 180mm en heeft twee stroomkringen van 120/210mm.

Spoelbak in de keuken vervangen

Bestaande spoelbak moet er uit. Dit heb ik zelf geprobeerd maar dit lukt niet. De nieuwe bak ligt al klaar, deze zie ik graag gemonteerd worden.

Reeds geplaatste keuken afwerken

Een jaar geleden een keuken laten plaatsen maar voor de afwerking niets meer van de aannemer gehoord! Wat moet er gebeuren? - De kraan vastzetten (die zit nu al los); - De hoeken van de tegels afwerken met op maat gemaakte RVS lijsten; - Het granieten werkblad lijkt 2 millimeter lager te zijn gezakt waardoor de vaatwasser nu iets klemt, repareren indien mogelijk; - Op maat maken en monteren van een passtuk naast de vaatwasser; - Strak afkitten van alle naden; - De RVS radiateur afhangen en aansluiten (leidingwerk is reeds op maat); - Witte of RVS plinten monteren; - Aluminium sierstrip plaatsen bij overgang keuken/huiskamer.

Voorbereiding keukenaanleg

Het verplaatsen van leidingwerk en Electra in de muur en grond zodat de nieuwe keuken bij montage geïnstalleerd an worden.

Aanrechtblad keuken vernieuwen

Keukenblad vervangen. Het betreft slopen huidig blad, uitzoeken nieuwe en deze plaatsen. Betreft een keukenblad van ongeveer 3 meter.

Keuken verwijderen en plaatsen

In woerden 2 keukens verwijderen een rijtje tegels vloerbedekking en weer netjes sauzen waar keuken heeft gestaan

Verwijderen oude keuken

Wij hebben in de aanbouw een nieuwe keuken gemaakt. De onderbouw van de oude keuken van ongeveer 3 meter in de woonkamer moet nu nog weg, inclusief alle aansluitingen van water, gas en krachtstroom en een gemetseld muurtje. Ook afvoeren. Wie kan dit voor een leuk prijsje verzorgen?

Gaskookplaat vervangen

Gaskookplaat vervangen van 4 pits naar weer gewoon 4 pits. Prijs volgens Praxis: € 89,=.

Afwasmachine installeren

Installeren van een afwasmachine.

in mijn keuken moet het electrisch ...

in mijn keuken moet het electrisch fornuis worden vervangen, en i.p.v. een kast een koelkast ingebouwd worden. eventueel een nieuw aanrechtblad.

bestaande keuken slopen en nieuwe keuken ...

bestaande keuken slopen en nieuwe keuken plaatsen , electra , water , afvoer en gasleidingen om en op nieuw aanleggen. muurtje slopen en plafond en vloer repareren en af werken. de verwarming om leggen en opnieuw aansluiten. metname gas en electra aanleggen moet vakkundig gebeuren. keuken plaatsen heb ik zelf ook al 8 maal gedaan dus ik kan zelf ook helpen met deze klus.

Het betreft het op maat maken en ...

Het betreft het op maat maken en plaatsen van een aanrechtblad/spoelbak/kraan en uitsparing voor gasslang in het aanrecht voor een kookplaat dat op het aanrecht komt te staan. Het aanrechtblad moet in een hoek van 90 graden geplaatst worden. Het aanrechtblad is reeds aangeschaft en is van spaanplaat ca. 35 mm dik met een toplaag erop van kunststof/fineer met een waterkering. Ik ga ervan uit dat het opmeten van de lengte van de aanrechtbladen en uitsparingen van de spoelbak en kraan en gasslang ter plekke wordt gedaan. Te verrichten zaagwerkzaamheden: verstekverbinding aanrechtblad van 90 ° in de hoek uitsparing voor een vierkante spoelbak uitsparing voor kraan uitsparing voor gasslang voor kookplaat (staat op het aanrecht)