Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor koelkastdeur repareren:

Koelkastdeur repareren

Onze koelkastdeur sluit niet meer goed. Het betreft een inbouw Siemens koelkast. Hoe duur is de reparatie daarvan en hoe snel kan dit gedaan worden? Bij voorkeur zsm, dus binnen enkele dagen! Graag een vrijblijvende opgave en antwoord.
Onze klant uit Vleuten (Utrecht) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor koelkastdeur repareren uit heel Nederland:

Koelkastdeur repareren

De inbouwkoelkast van Siemens sluit niet goed meer. Typenummer KI34VA50/01 FD

De koelkastdeur repareren

De koelkastdeur hangt scheef en blijft licht open staan.

Keukenkasten repareren en folie herstellen

Op een aantal deuren laat de folie los. De koelkastdeur is de meest zichtbare, maar ook op een aantal keukenkastjes zie je al barsten. Foto's voeg ik hieronder toe. Voorkeur voor (de)montage door de bedrijf. Ik ben aan het nagaan of het opnieuw plakken goedkoper is dan overspuiten. Hoogglans wit.

Folie op de keukenfrontjes herstellen

Ik heb 5 kastdeuren in mijn keuken waarvan de folie in het midden los laat. Dit betreft de koelkastdeur (115 x 59 cm), deur van de vaatwasser (72 x 59 cm) en 3 bovenkast deuren (86 x 49 cm). De folie heeft een bepaald patroon en kleur en ik wil graag de 5 deuren laten repareren zodat ze één geheel vormen met de bestaande deuren. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang dan ook uw prijsindicatie.

Repareren van een koelkastdeur

De deur van de inbouwkoelkast is stuk. Het is een Whirpool van 9 jaar oud. De deur sluit niet goed en een slotplaat van de deur is kapot.

Folie op koelkastdeur herstellen

De folie op de koelkastdeur begint onderin los te laten, vermoedelijk omdat de combi-oven erboven zit. Bij de keukenkampioen navraag gedaan, maar bij de leverancier is de folie niet meer leverbaar. Het gaat hierbij alleen om het repareren van de koelkastdeur en niet om de hele keuken aan te pakken.

Keukenkast en koelkastdeur repareren

Van mijn tafelmodel koelkast ligt de deur eruit. De schroeven zijn stuk. Graag reparatie.

Kapotte scharnier van de koelkastdeur repareren

Scharnier van ingebouwde koel- vriescombinatie van Bosch werkt niet meer, waardoor de deur niet meer sluit. Exacte type heb ik helaas niet beschikbaar, maar gaat om een model van 15 jaar oud.

Reparatie van de koelkastdeur

Koelkastdeur met kapotte scharnier repareren. De koelkastdeur sluit niet meer goed. Er is iets losgeknapt in het scharnier. Hoe duur is de reparatie daarvan en hoe snel kan dit gedaan worden? Graag een vrijblijvende opgave en antwoord. Ingebouwd Bosch.

Koelkastdeur repareren

De deur van mijn koelkast blijft niet meer dicht. Ik wil deze laten repareren. Is het mogelijk om deze te repareren, wanneer zou het mogelijk zijn en wat zou het kosten?

Partners

Partners van Casius