Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Vleuten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Vleuten heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Vleuten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Vleuten of directe omgeving.

624 klanten uit Vleuten bevelen een bij Casius in Vleuten aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Vleuten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken slopen + stucen wanden, een houten schuifpui repareren, een gaskookplaat vervangen door een inductiekookplaat, keuken inclusief apparatuur verwijderen en afvoeren op 27 maart, tweedehands keuken laten plaatsen, voorbereiding plaatsing nieuwe keuken, keukenontwerper gezocht voor advies indeling nieuwe keuken, keukendeurtjes spuiten, keuken gereed maken voor plaatsing, bevestiging keukenventilator, inkorten zwevend granieten blad keuken, keuken gereed maken voor plaatsing (leidingwerk en electra), spoelbak, 2 hoekverbindingen en opening voor kookplaat laten frezen in aanrechtblad, keuken voorbereiden voor een keukenplaatsing, demonteren granieten aanrechtblad en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Vleuten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Vleuten:

Carrouselkast repareren + kraan kwartslag draaien

Carousselkast: Hij draait niet meer goed. Er is iets losgeraakt, of afgebroken. Bovendien is het frontje eraf gegaan. Kraan: Niet helemaal naar onze wens geplaatst. De hendel zit nu op een wat onhandige plek. Door de kraan een kwart te draaien, is het opgelost

Keuken demonteren en voorbereiden voor nieuwe keuken

We hebben een nieuwe keuken aangeschaft en deze wordt in week 51 geplaatst. In week 50 willen we hier dan de voorbereidingen voor treffen. We zoeken een bedrijf die bestaande keuken kan demonteren en afvoeren en de voorbereidingen mbt gas, water en elektriciteit kan doen. De technische tekeningen krijgen we in de loop van volgende week. Wat weten we nu: - Gasleiding voor de kookplaat kan worden afgeknepen aangezien we elektrisch gaan koken - Water blijft of zelfde punt - Electrikiteit zal veel in gewijzigd worden - Eventueel nieuwe groep in meterkast aanmaken - Een verwarming zal moeten worden verhangen (ongeveer 1,5 meter opschuiven) - Eventueel de ruimte verven Kunnen jullie ons hierbij helpen?

Afzuigkap monteren boven een kookeiland

Ik wil een afzuigkap laten monteren boven een kookeiland. De afzuigkap is thans nog voorzien van een recirculatiefilter maar ik wil dit vervangen door luchtafvoer naar buiten. Gaten in plafond moeten ook opnieuw worden geboord omdat oude bouten tijdens stucadoorwerk zijn afgebroken en de oude boorgaten op één na zijn dicht gesmeerd. NB Ik heb al offerte van loodgieter om luchtafvoer op het dak te maken (keuken zit in uitbouw). Mocht u ook ervaring hebben met maken van luchtafvoeren op platte daken mag dit ook mee worden geoffreerd.

Oude keuken demonteren en voorbereiden nieuwe keuken

Mijn huidige keuken moet gedemonteerd worden. De water- en elektriciteitsleiding in de keuken moet worden aangepast en verplaatst. Een deel van de vloer moet opnieuw betegeld worden, de tegels hiervoor zijn aanwezig. De ondergrond van de keuken is beton en er is vloerverwarming aanwezig.

Koelkastdeur repareren

Onze koelkastdeur sluit niet meer goed. Het betreft een inbouw Siemens koelkast. Hoe duur is de reparatie daarvan en hoe snel kan dit gedaan worden? Bij voorkeur zsm, dus binnen enkele dagen! Graag een vrijblijvende opgave en antwoord.

Siematic laden- en kastfronten vervangen

Wij hebben een bestaande keuken van het merk Siematic, waarbij wij griploze witte hoogglans frontjes willen. Aantal Fronten: 40 Kleur: Hoogglans gepolijst Wit. Inclusief montage & inmeten.

Gaskookplaat vervangen door inductiekookplaat

We koken nu op gas. Maar aangezien ik geen gas meer wil gebruiken, moet ik dus elektrisch gaan koken. Er moet dan een 2 of 3 -fasen aansluiting komen voor de inductie-kookplaat. Kan ik de huidige gasleiding gebruiken om daar doorheen de VD-draden te trekken voor de aansluiting? Immers de gasleiding ligt al van de meterkast naar de keuken en het is heel veel werk om een nieuwe 3/4 "-leiding te leggen van de meterkast naar de keuken.

Afzuiging keuken naar buiten

Wij willen graag de afzuiging van onze keuken wijzigen. Op dit moment hebben we een afzuigkap met filter, maar willen nu de afzuiging naar buiten hebben. Wat moet daarvoor gebeuren: gat in de buitenmuur en een gat in de muur tussen keuken en gang (de afzuiging moet van de keuken naar de gang naar naar buiten). Afwerking van het afvoergat buitenmuur met ventilatierooster, aanleggen afvoerbuis gang (van buiten naar de keuken) en het aanbrengen van een koof (ongeveer 2 meter) over afvoerbuis in de gang.

Schade aan de keukenkast repareren

Vanwege de verbouwing heb ik mijn keukenkast moeten demonteren. Tijdens het demonteren bleek dat er waterschade is ontstaan door de vriezer, waardoor de bodem van een van de kastdelen poreus geworden is. Bij het voorzichtig verplaatsen brak de onderste plank af. Hierdoor is de bodemplaat waar ook de poten aan vast zitten niet meer te bevestigen. Wij zouden graag een offerte willen hebben om deze schade te herstellen.

Uitsparing vergoten in granieten blad

Ik wil een grotere wasbak dus ben opzoek naar een bedrijf die de uitsparing kan vergroten. Graag een betrouwbaar en verzekerd bedrijf. Woonachtig in Vleuten

Defecte inbouwkoelkast repareren

Koelkast werkte jaren goed tot afgelopen weekend. Het is een inbouw whirlpool. Ineens werd hij niet meer koud en begon water te lekken. Lampje brandt nog wel. Geen idee wat er mis is.

Koelkastscharnieren opnieuw afstellen / vervangen

Sinds vandaag sluit onze inbouwkoelkast niet meer goed. Hangt wat scheef.

Recirculatie afzuigkap ombouwen

Ik wil mijn recirculatie afzuikap laten ombouwen naar een met een afvoer naar buiten. Afstand tussen afzuigkap en buiten muur is 50 cm. Het is een spouwmuur met aan de binnenzijde beton en aan de buitenzijde tegels.

Ikea aanrechtbladen monteren

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten monteren van 2 keukenbladen van Ikea. De keukenbladen zijn gemaakt van samengeperst multiplex. Het gaat om een deel van 1.50 x 1.48 meter groot en 2.10 x 2.08 meter groot. In de bladen moet de uitsparing van de kookplaat en de kraan nog gemaakt worden.

Keukenkastje met loslatend folie repareren

Van één keuken kastje bolt de folie in één hoek iets op: lijm losgelaten. Folie is niet gescheurd.

Beschadigde keuken door waterschade herstellen

Door waterschade in de keuken zijn de plinten beschadigd. Graag wil ik weten wat het kost om nieuwe plinten te plaatsen De afmeting is 300 x 250 x 60 cm. Het zal gaan om zwarte plinten met 2 rooster voor de koelkasten.

Afvoer in de keuken repareren

Onze riolering doet alle jaren gek. Vorige week kwam er ineens eenvreselijke geur vrij. Gisteren heb ik de leiding van de keuken open gehaald en er veel vuil uit gehaald. Nu brak 1 onderdeel van de buizen,maatsoorten de gootsteen niet meer vast zit aan de buizen. Onze opdrachten zijn: afvoer maken Waar komt deze rare geur vandaan? Hopelijk is deze opdracht zo duidelijk.

Aanrecht verlagen

Ik zou graag het aanrecht van de keuken willen verlagen. Het is nu 96 cm hoog, ik wil een hoogte van 90 cm. Er zitten poten onder de keuken. Ik weet niet of er ook iets moet gebeuren met het leidingwerk.

Inbouwkoelkast repareren

In mijn koelkast merk Pelgrim zit op de achterwand water wat zich ontwikkeld in ijs, onder in de gleuf elke dag ijs die ik er uit moet hakken, het gaatje in de gleuf kan ik met een prikker zo doorheen volgens mij sluit de deur goed. Mijn vriezer werkt gewoon

Deuk in een RVS-koelkast repareren

Ik heb 2 kleine deukjes naast elkaar in mijn rvs koelkast van Samsung. Deze zou ik er graag laten willen uit deuken of iets dergelijks.

Deuk in een RVS koelkastdeur repareren

Er zitten 2 deukjes in de deur van mijn rvs koelkast van Samsung. Deze zou ik graag willen laten weg halen.

Houten aanrechtblad in een andere kleur lakken

Ik wil graag een offerte aanvragen om bestaand houten aanrechtblad opnieuw te lakken. De lengte van het blad is 6 m incl spoelbak en kookplaat.

Correct aansluiten van keukenapparatuur

Magnetron, ijskast, inductiekookplaat, vaatwasser en droger aansluiten.

Complete keuken renoveren

Begin juni betrek ik mijn appartement in Vleuten. Ik wil graag in de huidige keuken een vaatwasser en een oven plaatsen, en een andere kraan monteren. Graag offerte voor levering apparatuur, plaatsing apparatuur, inclusief vervangen lades voor andere fronten, vervangen kraan en optioneel overspuiten andere fronten (keuken moet wit worden). Start werkzaamheden begin juni. Graag wel alvast een offerte of indicatie van kosten. Opgegeven adres is het nieuwe adres maar daar kan niet zonder afspraak langs gegaan worden.

Keuken in nieuwbouwwoning plaatsen

L-Keuken 1.8 x 1.8 meter die semi is voorgemonteerd, dient geplaatst en gesteld te worden in nieuwbouwwoning in Vleuten. Werkblad dient geplaatst en afgewerkt te worden. Afvoer naar vaatwasser dient verlengd te worden, tevens dient er een stopkraan tussen de watertoevoer naar de vaatwasser geplaatst te worden.