Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor stenen aanrechtblad laten zagen:

Stenen aanrechtblad laten zagen

Ik ga de huidige kookplaat (60cm inbouw) vervangen door een compleet fornuis met oven 90cm breed. Hiervoor moet aanrechtblad verzaagd worden (stuk van 90 cm er tussenuit). Blad is ca 4 cm dik. Moet aan huis gezaagd worden omdat het een bestaande keuken is. Graag ontvang ik hiervoor een prijsopgave.
Onze klant uit Veenendaal (Utrecht) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stenen aanrechtblad laten zagen uit heel Nederland:

Gat t.b.v. kookplaat in stenen aanrechtblad 1 cm vergroten

Ik heb nu een inbouw gaskookplaat met een nismaat van 56 breed, 48 diep. Deze moet voor een nieuw aan te sluiten inductiekookplaat worden vergroot naar een diepte van 49 cm.

Keukenblad met spoelbakken vervangen

Ik wil me oriëntatie wat de kosten zullen zijn bij het vervangen van mijn bestaande aanrechtblad en spoelbakken. Ze zijn al 30 jaar oud en ik wil wat anders. Het is een hoekopstelling van 210 x 285 cm inclusief kookplaat en dubbele wasbak. Zie bijlage. Ik begrijp dat de kosten afhankelijk zijn van de te gebruiken materialen. Wellicht kunt u wat keuzes toevoegen voor een modaal budget. Ik wil mijn kookplaat en oven zelf laten vervangen maar is dat wijs om dat ervóór of erna te doen? Eventueel het stenen wandje opnieuw afwerken. Maar dat is van tweede belang.

Stenen aanrechtblad passend maken

Ik wil een stenen aanrechtblad passend maken het betreft 2 lange platen die op een bestaande keuken geplaatst moeten worden. En daarbij dus ook 2 uitsparingen gezaagd moeten worden van de kookplaat en wasbak.

Keukenblok uitbreiden

Graag zou ik in het nieuwe jaar mijn keuken willen aanpassen. Zo wil ik het keukenblok iets verplaatst hebben, circa 1.5 meter, om zo het stenen aanrechtblad te verlengen. Kastjes erbij plaatsen en een langer aanrechtblad erop plaatsen. Zie foto voor meer duidelijkheid. Kun je mij helpen? Ik hoor graag van je.

Uitsparing in composiet stenen aanrechtblad groter maken

We willen in een reeds geïnstalleerde keuken de huidige wasbak van 60 cm breed laten vervangen door een bredere wasbak, hiervoor moet ook het gat in het aanrechtblad worden aangepast. Daarnaast willen we een nieuw fornuis installeren, ook hiervoor zou de benodigde nis iets ruimer moeten worden gemaakt. Graag een offerte voor het verder uitslijpen van het aanrechtblad (als dit inderdaad goed mogelijk is) en het vervangen van de wasbak en het installeren van het fornuis.

Keuken demonteren en voorbereiden voor nieuwe keuken

Wij laten een nieuwe keuken plaatsen. Dit gaat gebeuren in week 49 vanaf maandag. Voor die tijd moet de oude keuken gedemonteerd en afgevoerd worden. Ook moet de plaatsing van de nieuwe keuken voorbereid worden. Gedemonteerd en afgevoerd moeten worden: een aanrecht met 3 onderkastjes, 5 bovenkastjes, een staande servieskast, 2 meter, een vrijstaande vaatwasser, een vrijstaand fornuis, gas/elektrisch, een motorloze afzuigkap. Verder moet wel afgevoerd, maar niet gedemonteerd worden 4 bovenkastjes, 1 onderkastje en een aanrechtblad van 240 x 40 cm. Water en rioolleidingen hoeven waarschijnlijk niet verplaatst te worden. De gasleiding moet worden afgedopt. De elektrische leidingen moeten wel aangepast worden. Er moeten ook 2 of 3 nieuwe groepen gemaakt worden. Daarvoor is ruimte in de meterkast. Er liggen ook 2 loze leidingen van de meterkast naar de keuken. Er moeten 4 vloertegels, 30 x 30 cm, verwijderd worden en een randje nieuwe vloertegels gelegd worden, 10 tegels van 30 x 30 cm. Aan de muren hoeft waarschijnlijk niets gedaan te worden, zij komen bijna volledig achter de nieuwe keuken. Er dient ook een gat gemaakt te worden in een stenen muur voor de afzuigkap.

Stenen aanrechtblad inkorten

Wij willen graag ons losse fornuis plaatsen in de keuken. Hiervoor dient er ongeveer 90 cm van een stenen aanrechtblad afgezaagd moeten worden.

Tafelpoten laten bevestigen

Ik heb een klein stukje van een stenen aanrechtblad van 4 cm dikte. Het is 30 x 40 cm groot. Ik wil er 4 kleine tafelpoten van 30 cm lengte onder laten zetten zodat ik het als bijzettafel of plantentafel kan gebruiken. Ik zal zelf de poten kopen bij Gamma. Ik hoor graag wat de kosten zijn voor het bevestigen van de poten.

Oorzaak schimmel opsporen en verhelpen

In de keuken van het huis dat ik gekocht heb, ligt een houten vloer. Er hangt een schimmellucht en ik denk dat die uit de vloer en achter de keuken vandaan komt. De keuken in ongeveer 2,5 x 1,5 meter. Er is lekkage geweest en er is water achter het aanrechtblad gekomen. Buiten zit er een gat in de gevel met een stenen muurtje, ter hoogte van het terras die de kruipruimte ventileert. Kunnen jullie dit voor mij beoordelen? Wat zijn de kosten van een beoordeling en het eventueel verhelpen van het probleem? Er is geen sprake van funderingsproblematiek.

Kookplaatgat in stenen aanrechtblad groter maken

Het kookplaat gat in ons stenen aanrechtblad heeft nog oude maten en zou rondom ongeveer een centimeter groter gemaakt moeten worden.

Partners

Partners van Casius