Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Veenendaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Veenendaal heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Veenendaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Veenendaal of directe omgeving.

523 klanten uit Veenendaal bevelen een bij Casius in Veenendaal aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Veenendaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken renoveren, alle voorbereiding, nieuwe keuken plaatsen, extra groepen in de meterkast, keuken verbouwen, keuken plaatsen en keukenblad (Corian) bestellen en monteren, composiet blad zagen voor kookplaat, keuken renoveren, spoelbak infrezen in het aanrecht blad en aanrechtblad plaatsen, hardstenen keukenblad groter zagen ivm overstap gasplaat naar inductie, mechanisme van (hoek)carrouselkast repareren of vervangen, composiet aanrechtblad zagen, gat boren in buiten muur voor afzuigkap, composiet aanrechtblad zagen, vervangen inductie kookplaat in composiet blad, amica elektrisch kookplaat en electrisch fornuis, uitsparing kookplaat groter laten zagen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Veenendaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Veenendaal:

Stenen aanrechtblad laten zagen

Ik ga de huidige kookplaat (60cm inbouw) vervangen door een compleet fornuis met oven 90cm breed. Hiervoor moet aanrechtblad verzaagd worden (stuk van 90 cm er tussenuit). Blad is ca 4 cm dik. Moet aan huis gezaagd worden omdat het een bestaande keuken is. Graag ontvang ik hiervoor een prijsopgave.

Siemens afzuigkap plaatsen en aansluiten op centraal afzuigsysteem

Siemens motorloze afzuigkap LI60 OA520 plaatsen ter vervanging van oude Siemens LI20530EU, motor nog nooit gebruikt Afvoer van deze afzuigkap; Gevraagd: Offerte 1: levering afzuigkap en installatie; Offerte 2; alleen arbeidskosten, afzuigkap wordt prive aangeschaft.

Keuken slopen en afvoeren

Graag ontvangen we een prijsopgave ten behoeve van het slopen van de keuken. Gaat om een parallelle keuken met aan beide zijden 3 meter keuken inclusief afvoeren materiaal

Glasplaat van inductie vervangen

De glasplaat van inductiekookplaat vertoont een barst op 1 van de 4 kookdelen. (zie foto) De kookplaat is 11 jaar oud. Nummer E-nr: E:F77501E /01 FD

Eikenhouten keuken opknappen

Graag willen wij weten of het mogelijk is om onze blank eikenhouten keukendeurtjes op te laten knappen. Na 15 tot 25 jaar zijn ze wel aan een opknapbeurt toe. We willen ze graag houden omdat deze niet meer te krijgen zijn. Het zijn volledig eikenhouten deurtjes. Ze moeten geschuurd/gestraald en weer gelakt. Het gaat om 17 deurtjes en 6 lades/boven- of onderstukken. Kunt u dit en zo ja, wat gaat dat ongeveer kosten.

Thermokoppel van Boretti fornuis uitschakelen

Welk draadje moet ik loskoppelen van ons Boretti gasfornuis VNR104AN? Onze kinderen gaan bijna het huis uit, dus die kinderbeveiliging mag er wel een keer vanaf.

Keuken slopen afvoeren en nieuwe keuken voorbereiden

We zoeken iemand voor het demonteren en afvoeren van oude keuken en voorbereiden van gas/water/elektra leidingen volgens installatie schema van keuken installateur. Het betreft een hoekkeuken van 3.10 bij 2.10 cm. Het gas moet circa 2 meter verlegd worden. Ook elektra moet verlegd worden.

Aanrechtblad met wasbak, kraan en kookplaat monteren

Ik wil graag in een nieuw aanrechtblad mijn huidige wasbak, kraan en kookplaat monteren. Het nieuwe aanrechtblad is van hout.

Mechanisme van carrouselkast repareren of vervangen

Het mechanisme van onze carrouselkast is kapot en wil ik graag laten repareren of vervangen. De keuken is 10 jaar oud en de deurtjes zijn 2 jaar oud.

Vervanging van alle keukendeurtjes

De 12 keukendeurtjes van mijn keuken zijn er slecht aan toe. Graag zou ik willen weten of de keuken, U- vorm, nog goed genoeg is om alleen de deurtjes te vervangen. Indien dit niet zo is zou ik graag de mogelijkheden bespreken voor een nieuwe keuken. Daarnaast moet de combi magnetron, de koelkast en de afzuigkap ook vervangen worden.

Keukenfronten vernieuwen

Ik wil de keuken renoveren. De deurtjes vervangen en een extra hoek erbij, hierbij moet het aanrechtblad vervangen worden. In het midden staat een gasfornuis met wokbrander, deze blijft bestaan. Ook de gootsteen blijft op dezelfde plek. Er zijn op dit moment 3 bovenkasten, een koelkast, een vaatwaskast een pannen carroussel en een ladenkast en een natte kast. Er komen 2 onderkasten bij en er moet een apothekerskast en ruimte voor een magnetron komen.

Keuken veranderen

Mijn zeer eenvoudige, witte keuken in mijn huurwoning wil ik veranderen c.q. compleet maken. Een nieuw werkblad met uitsparingen voor een nieuwe spoelbak en een nieuw gaskooktoestel. Het werkblad is iets meer dan 2 meter lang. En daaronder een nieuwe inbouw-combi-magnetron af te werken met witte ombouwkast. Ik heb daar nog geen kastje voor. De huidige keuken is van een onbekend merk, vanaf de bouw erin gezet. Graag een opgave van kosten voor het werkblad, de spoelbak, gaskookplaat, combimagnetron en kast.

Keukenblad met keukenkraan monteren

Installeren van keukenblad 220cm met een kraan

Onderbouw afwasmachine plaatsen

De oude vaatwasser en de onderbouw dient te worden verwijderd. Daarna zal er een nieuwe vaatwasser geplaatst moeten worden.

Mini vaatwasser installeren

Nieuwe mini-vaatwasser installeren op plek waar de oude heeft gestaan. Water aan-en afvoer is aangesloten: graag controleren, elektriciteitskabel moet nog worden aangesloten, via doorvoergat achter in het keukenkastje, stekker past er niet doorheen. Zo mogelijk deurtje weer in het keukenkastje hangen, waar de vaatwasser in staat.

Aanpassingen in de keuken

Wij hebben een antraciete keuken waar we een nieuwe (duraline) achterwand van ongeveer 2,5 meter breed en halve meter hoog willen laten monteren. Er moeten ook 3 uitsparingen gemaakt worden in deze wand betreffend de stopcontacten. Graag informatie betreffend de mogelijkheden en kleur. Verder heb ik een bestaande afzuigkap waar ik graag een afvoerkanaal naar buiten toe op wil laten monteren. Zal ongeveer 2 meter lang afvoerkanaal worden en dan graag van RVS.

Spoelbakken vernieuwen in de keuken

De keukenspoelbak lekt en dient te worden vervangen.

Inductiekookplaat inbouwen en aansluiten

Graag wil ik mijn nieuwe inductiekookplaat in laten bouwen en aan laten sluiten.

Fornuis laten aansluiten

Ik. Wil een gasplaat of fornuis laten aansluiten. Kook nu keramisch maar wil overgaan op gas. Er zit een leiding in huis. Wat gaat me dat kosten?

AEG keramische kookplaat installeren

Wij willen een AEG HK654070 keramische kookplaat laten installeren. Op de plek van een bestaande Ikea keramische kookplaat. We zoeken een erkende installateur die dit kan doen. Perixflex is aanwezig.

Keuken renovatie

Wij willen de keuken verkleinen zodat er een muurtje in de kamer weg kan. We willen geen nieuwe keuken, maar de keuken opnieuw laten plaatsen. In de woonkamer staat nu een muurtje in de weg en die willen we dus weg hebben. Muur is geen draagmuur. Keuken komt eigenlijk weer op dezelfde plaats, maar gaat dus een stukje vanaf.

Reparatiewerk in de keuken

De voorkant van de vaatwasser (het houten voorschot) is op de linker bovenpunt beschadigd en moet opnieuw gefolied worden. Ook de houten zij-plaat van de koelkast heeft wat vochtschade en moet hersteld worden. Deze moet echter op een redelijk arbeidsintensieve manier verwijderd worden en daarna weer afgekit worden.

Vaatwasser inbouwen

In een bestaande woning moet een vaatwasser worden ingebouwd. Er is geen stroompunt aanwezig. Hier zal een oplossing voor bedacht moeten worden. Afvoer en leiding zullen ook moeten worden doorgetrokken.

Hulp bij keuken plaatsen

Keuken plaatsen, 3,25m en 1x1,20 kookeiland. Leidingen zijn al op de juiste plaats. Geen bovenkastjes behalve ombouw afzuigkap. Keuken is geen bouwpakket maar wordt al redelijk compleet aangeleverd. Betreft een nieuwbouwhuis wat eind september/begin oktober wordt opgeleverd.

Keuken plaatsen

Ik wil graag een indicatie prijs voor het plaatsen van een Praxis keuken. Het gaat om een bestaande keuken in een flatgebouw, deze moet verwijderd worden en de nieuwe moet geplaatst worden. Het zou ongeveer gaan om de Samarra keuken welke in de winkel is opgesteld, eventueel nog een extra werkblad plaatsen voor over een wasmachine/droger. Het gaat dus om het recht keukentje. Kunt u een indicatieprijs geven, locatie veenendaal. Leidingwerk ligt goed.