Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor plint in de keuken maken en plaatsen:

Plint in de keuken maken en plaatsen

Ik wil graag een nieuwe plint in een bestaande keuken kleur ecru. De plint is kapot gegaan bij montage van een nieuwe inbouw vaatwasmachine. Lengte circa 3 meter hoogte 14-15 cm. Bij akkoord nog inmeten en oude gebroken print is nog aanwezig. Graag kosten voor nieuwe plint en plaatsen ervan. Door erkend bedrijf met KvK nummer.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plint in de keuken maken en plaatsen uit heel Nederland:

Keuken en hal betegelen

Ik wil graag vloer laten betegelen in de hal + plint 8m2. Tegels zijn 80x80. En ik wil ook graag de keuken betegelen van 4m2 (tegels zijn 13x13). Het gaat puur om de uitvoering, de tegels heb ik al.

Diverse timmerklussen in huis

Keukenwand voorzien van mdf plaat. Betreft 5 meter. De plaat die wij willen betreft MDF-lakdraagfolie wit 244X122 cm 18mm Plaatsen plinten woonkamer, keuken en gang. Betreft 30 meter. De plint die wij willen betreft CanDo muurplint Style wit 120x19mm Plaatsen kooflijst woonkamer. Betreft 18 meter. De koof die wij willen betreft Decoflair sierlijst E11 8 x 10 x 200cm

Egaliseren en leggen vloer

Wij willen in de keuken een PVC vloer laten leggen, dit zal het volgende betrekken: (Mogelijk) Egaliseren vloer Leggen ondervloer Leggen PVC vloer Plaatsen vloerplinten Vloer/Plint en ondervloer zullen aangeschaft zijn Ook weten wij niet wat hier nog aan randzaken nodig voor zullen zijn. Het gaat om ongeveer 8m2

Laminaat vervangen

Het leggen van laminaat verdeeld over keuken, gang en woonkamer. Totaal 30 m2, inclusief plint van 25 mm. Wij hebben lekkage gehad dus het huidige laminaat moet er uit.

Onderdelen van bestaande keuken aanpassen

Wij hebben een Siematic keuken (ribbel reliëf en afronding in deuren, type 6006 AL 309) met Miele apparatuur. Miele apparatuur willen wij vervangen door Siemens apparatuur. Echter afmeting is niet hetzelfde. Er moet een deurtje ingekort worden maar weten niet of dit kan met ontwerp en special materiaal. Apparatuur moet ook ingebouwd worden. Gaat om koffiemachine en combi-oven). Ook willen wij plint onder keuken laten vervangen (Keukenwand + keukeneiland = totaal circa 11 meter). Wat is hiervoor een prijsindicatie en op welke termijn, is iemand beschikbaar?

19 Keukenfronten monteren op Ikea keuken en plaatstalen kast vastzetten en hierin elektra aansluiten

Op een reeds gemonteerde nieuwe Ikea keuken kastenwand dienen frontjes (niet van Ikea) gemonteerd te worden. Totaal gaat het om 19 frontjes voor deuren en laden. Waaronder 1 front voor een inbouwkoelkast. Daarnaast dient een bestaande plaatstalen kast (1200x'600'x1200mm) vastgezet te worden tussen de Ikea kasten. De 4 inbouwstopcontacten vd inbouwkast dienen aangesloten te worden op de elektra (stopcontact reeds aanwezig op de muur) en 2 spotjes gemonteerd en aangesloten te worden op de elektra (stopcontact reeds aanwezig op de muur) . Plint monteren. Frontjes en plaatstalen kast worden in week 25 geleverd.

Spatwaterdichte WCD's aanleggen op balkon

Graag ontvang ik een prijsindicatie voor het volgende. Deze informatie heb ik van een andere elektromonteur die ik te duur vind: het aanpassen van de elektrische installatie op het terras van uw woning. De werkzaamheden omvatten: Het aanbrengen van 3 dubbele spatwaterdichte wcd’s tegen de kamermuur. De leidingen worden aangelegd in kabel en komen onder de vlonder te liggen. De aansluiting vindt plaats in de keuken achter de plint. De lichtpuntaansluiting wordt voorzien van een spatwaterdichte wcd.

Aanbouw achterzijde woning

Wij zouden graag een aanbouw van +- 7 m x 2 m laten plaatsen. Hierbij zou het gaan om een aanbouw van houtskelet met een gemetselde plint van +- 0.5 m en kunststof aan de buitenzijde. Schuifpui zal worden geplaatst door extern bedrijf. Verder mag de binnenkant casco. Verder zal de aanbouw op pulspalen moeten komen staan. Bijgevoegd zijn foto's van de huidige situatie en hetgeen we voor ogen hebben. Er is geen vergunning nodig. Daarnaast wil ik 2 stalen balken plaatsen 1 voor de achtergevel en 1 tussen woonkamer en keuken. De muur tussen de woonkamer en de keuken is een dragende muur, hiervoor moet ik een vergunning aanvragen bij de gemeente. Kan dit apart op de offerte benoemd worden? Rond de normale bouwvak zou ik willen beginnen, als dit mogelijk is.

Siergrindvloer aanpassen

Wij willen een woonkamer verbouwen. Dit behelst de keuken verplaatsen en een tussenmuur van circa 1 meter verwijderen. In de huidige woonkamer ligt leverkleurig siergrind met een epoxylaag. Middels een metalen plint is er een scheiding in kleur met de huidige keuken (antraciet). De antraciete siergindvloer (circa 5 M2 ligt niet onder het gehele keukenblok) moet verwijderd en vervangen door de leverkleur van de rest van woonkamer. Ook de ruimte van de verwijderde tussenmuur (ligt tussen de huidige keuken en woonkamer) moet opgevuld met de leverkleurige siergrind vloer met epoxylaag. Kan u hiervoor een offerte maken of wilt u langs komen hiervoor?

stopcontacten verplaatsen en meterkast vervangen

Ik was benieuwd of jullie mij eventueel kunnen helpen bij het volgende. Ik wil graag wat werk laten verrichten aan wat stopcontacten: 1. 2 stopcontacten waarbij de 1 net 2 cm hoger zit -> iets verplaatsen inbouwdoos, nieuwe afdekplaat die beide afdekt en klein stukje gladstucen waar nodig 2. stopcontact maken voor 2 kabels die nu uit de plint komen -> stopcontact net boven de plint 3. 2 stopcontacten die nu deel over elkaar heen zitten (afdekplaat afgezaagd om het passend te maken) -> iets verplaatsen inbouwdoos, nieuwe afdekplaat die beide afdekt en klein stukje gladstucen 4. stopcontact met oude telefoon aansluiting -> helemaal wegwerken 5. herstel stucwerk rondom een stopcontact. Ik ga zelf alle muren schilderen Mijn stoppenkast moet ook nog volledig vervangen worden maar dat volgt later als ik ook de keuken vervang.

Partners

Partners van Casius