Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor opzoek naar een keukenspecialist die met ons opzoek gaat naar een nieuwe keuken en hem ook plaatst.:

Opzoek naar een keukenspecialist die met ons opzoek gaat naar een nieuwe keuken en hem ook plaatst.

Goedemiddag, Wij wil graag hele nieuwe keuken verbouwen. We hebben hulp nodig en handjes. Ik zie heel mooie keukens maar ik vind moeilijk om zelf kiezen te maken en daarom zoek ik hulp. Ik hoop dat jullie ons kunnen helpen het zou heel fijn zijn.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor opzoek naar een keukenspecialist die met ons opzoek gaat naar een nieuwe keuken en hem ook plaatst. uit heel Nederland:

Terras en boeidelen vervangen en overkapping realiseren

We zijn opzoek naar iemand die ons kan helpen met meerder klussen. Een is het terras (3.5 x 5 meter ) dat nu van kunststof is en vervangen moet worden. We willen hout, welk soort willen we graag advies over. Het hoeft niet het beste en het duurste, het moet ongeveer 15 jaar meegaan. Afvoeren doen we zelf. We willen daaroverheen een houten overkapping van ongeveer 5.1 x 3.7 meter. Het dak zal dan met bitumen of iets vergelijkbaars bekleed moeten worden. Misschien willen we dan wel een lichtkoepel of een lichtdoorlatend stuk. Daar willen we graag advies over. De boeidelen moeten ook vervangen worden. We hebben nu hout, dit willen we vervangen door trespa of kyralit. Het is ongeveer 2 x 5 meter. De boeidelen en de overkapping willen we in antraciet kleur.

Asbest golfplaten verwijderen

Mijn bijkeuken / aanbouw ga ik verbouwen. Daarvoor ben ik opzoek naar iemand die de asbest golfplaten kan verwijderen en afvoeren. Ik heb geen inventarisatie rapport. Het gaat om ongeveer 10 m2.

Het renoveren van een toilet en badkamer

Ik ben opzoek naar een badkamerspecialist die mijn badkamer en toilet kan renoveren. De badkamer is 12 m2 en de toilet ongeveer 2 m2. Het gaat om het vervangen van de tegels, het vervangen van de meubels (bad, toilet, wastafel etc). Daarnaast bespreek ik graag de indeling met de vakmensen.

Bestaande woning met gladpleisterwerk stucen

Wij hebben een ander huis gekocht en daarom opzoek naar een vakman die de wanden en het plafond met gladpleisterwerk kan afwerken, Plafond 145 m2 - wanden 185 m2

Keramische parket tegels in visgraat leggen

Ik ben opzoek naar iemand die een keramische parket tegels in visgraat kan leggen. Het gaat om een nieuwbouwwoning, wordt opgeleverd met een cementvloer. Het oppervlakte wat gelegd moet worden is ongeveer 155-165 m2. De woningbouw is net gestart, dus we zouden rond het begin van 2021 willen beginnen.

Egaliseren en kunstgras leggen

Voor bij onze sta caravan in zijn wij opzoek naar iemand die kunstgras kan leggen. Om dit voor elkaar te krijgen moet er 2.5m 3 zand opgebracht worden, en nog 6 meter opsluitband geplaatst worden. Het gaat om ongeveer 30m2 gras.

Groepenkast aanpassen voor een inductiekookplaat en een perilex stopcontact aanleggen

Ik ben opzoek naar iemand die de groepenkast kan aanpassen voor een inductiekookplaat, 2 fase. Er zitten loze leidingen in de meterkast die waarschijnlijk naar de keuken lopen en daar uitkomen. Een perilex stopcontact moet nog aangelegd worden. Ik denk dat de afstand tussen de meterkast en de kookplaat ongeveer 4-5 meter is. Ik heb geen kruipruimte, ik heb een appartement op de bovenste verdieping.

Lekkage op zolder vinden en oplossen

Lekkage gevonden op zolder. Er is twee jaar geleden een isolatie gekomen op het dak, hierbij is het een en ander gebeurd met de draagbalken. Nu zien wij het druppelen van deze balken. Wij zijn opzoek naar een partij die dit voor ons kan opsporen en eventueel kan oplossen.

Trappenhuis betegelen

Ik zit in het bestuur van een VvE in IJsselstein. We hebben een appartementencomplex van 3 verdiepingen, we willen graag ons trappenhuis opnieuw laten betegelen (inclusief plinten), het gaat daarbij om ongeveer 77m2 (verdeeld over 4 vloeren). We zijn opzoek naar een bedrijf die voor ons de oude tegels kan verwijderen en de nieuwe tegels kan neerleggen, inclusief lijmen en voegen. Graag ontvang ik van u een offerte voor het verwijderen en opnieuw aanleggen van een tegelvloer. Zou u ook apart kunnen offreren wat het overige materiaal kost (exl. tegels).

Lekkage vinden en herstellen

We hebben een lekkage. Waarschijnlijk hemelwater. Pannendak. Op slaapkamer op eerste etage drupt regelmatig water door de muur. Daarnaast hebben we op de begane grond vaak last van beslagen ramen en een muur waar vochtvlekken op zitten. Als het hard regent komt, boven de slaapkamer zit een zolder. Hier is niks te bekennen. Wij zijn opzoek naar een partij die de lekkage kan lokaliseren en op lossen.

Partners

Partners van Casius