Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keuken verlagen:

Keuken verlagen

Ik zou graag mijn keukenblad willen laten verlagen. De keuken is veel te hoog voor mij waardoor ik last van mijn schouders en rug krijg als ik te lang in de keuken sta. De keuken staat op pootjes en 3.80 cm breed. Graag wil ik weten hoeveel dit ongeveer voor mij kost. Het zou 10 cm verlaagd moeten worden.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keuken verlagen uit heel Nederland:

Niet-dragend muurtje slopen en afvoeren

In mijn huurwoning op de 2e verdieping (geen lift) heb ik tussen de keuken en de woonkamer een muurtje welke niet aansluit op het plafond. Het is dus geen dragend muurtje want de muur loopt tot circa 80 cm vanaf het plafond. Wij dachten zelf om de muur te verlagen tot circa 1 meter vanaf de vloer omdat dat veel praktischer is en de nu aanwezige stopcontacten etc. (vermoedelijk) gewoon allemaal kunnen blijven zitten. Ik verwacht deze week nog toestemming te krijgen van de woningbouwvereniging. Graag advies van een vakman en een prijsindicatie voor het slopen, afvoeren en afwerken.

Plafond van keuken en woonkamer verlagen

Voor ons nieuwbouwhuis zouden wij graag het plafond van de keuken en woonkamer willen verlagen zodat hier spotjes in kunnen. Dit is één ruimte en heeft een betonnen plafond.

Plafond woonkamer verlagen

Ik wil graag voor 55 m2 het plafond 10 cm verlagen. Exclusief stucen. Gaat om een open ruimte woonkamer en keuken.

Plafond verlagen

Plafond verlagen op gehele verdieping, ca 55-60m2, waaronder: woonkamer+keuken, gang, badkamer en 1 slaapkamer. Gaat met name om esthetiek + mogelijk plaatsen van spotjes in keuken en badkamer.

Plafond laten verlagen

Wij willen de plafonds in ons woning verlagen. De plafond in de woonkamer, keuken, hal, toilet en badkamer. Ook willen wij spotjes laten plaatsen. Is het mogelijk op korte termijn een afspraak te maken.

Plafond verlagen

Wij willen onze keuken vervangen en tegelijker tijd een verlaagd plafond in de eetkamer van (9 x 3 meter). *Hoeveel cm verlagen? 6 cm *Verlagen zonder isolatie *Beplating: Gipsplaten *Verlichting: Inbouwspots (LED) Afwerlking:stuclaag en daarna Schilderwerk)

Plafond verlagen en isoleren

Ik ben bezig om een open keuken te laten maken. We wonen in een apartement waar de keuken vast zit aan de huiskamer dus willen we het plafond door laten lopen en één geheel van maken. We zijn op zoek naar de mogelijkheden om dit te doen en hoe het er dan uit ziet

Plafond verlagen (40 m2) en daarna graag stucen

We willen graag in onze nieuwbouwwoning ons plafond verlagen. Gaat om het plafond woonkamer en de keuken. Tekening woonkamer + keuken als bijlage toegevoegd. Graag met spots in het plafond. De totale oppervlakte is 40 m2. Graag daarna afwerken door plafond te sctucen

Interne woning verbouwing

Ik zoek een aannemer die een aantal klussen in mijn woning kan uitvoeren. Keuken: wasemkap afvoer kanaal naar buiten realiseren. Keuken plafond verlagen met inbouw spots.Radiator plintverwarming plaatsen. Hal/keuken muur: nieuwe muur plaatsen met schuifdeur. Oude deur kozijn dicht maken. Design radiator verplaatsen. Trapkast: muur trap kast verwijderen en onderkant trap aftimmeren. Hierbij komt het nodige leiding werk voor het verplaatsen van de radiator en electra. Alles stuc klaar afwerken, alles zal zelf gedemonteerd worden op de trapkast na omdat beoordeel moet worden wat mogelijk is om een gedeelte van de muur te behouden. Bij mij is niet bekend of de trap ook gedragen word door de gibo muur.

Plafond geluidswerend isoleren

Ik wil graag een offerte voor het isoleren van mijn plafond met circa 70 cm (de keuken en hal hoeven niet meegenomen te worden) Het is op een vloer. De aantal vierkante meter vind ik heel lastig te zeggen. Een verlaagde plafond lijkt me de meest geschikte optie maar graag advies en een offerte over de opties: bijvoorbeeld Easycell, plafond verlagen met decibel werende platen, en beide. Uitvoering op korte termijn.

Partners

Partners van Casius