Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keuken plaatsen en aansluiten:

Keuken plaatsen en aansluiten

Ik wil een nieuwe Bulthaup B3 keuken laten plaatsen. De afmeting is ongeveer 3.90 meter, bij 1.65 meter, waarvan dubbeltelling hoek. Daarbij twee hoge kasten. Leidingwerk ligt er allemaal al.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keuken plaatsen en aansluiten uit heel Nederland:

Keuken plaatsen

Wat zou het plaatsen van keuke Venus hoogglans 250cm kosten. Alle aansluitingen zitten al op de juiste plaats. Plaatsing over ca. 2 weken

Uitbouw aan de keuken bouwen

Wij willen graag een uitbouw bij de keuken om een woonkeuken te realiseren. 2. 40m diep, 3. 75m breed en 2. 70m hoog. Het huidige kunstof raamkozijn en deur willen we graag weer in de nieuwe gevel terug plaatsen. De aanbouw heeft een plat dak waar wij graag een lichtkoepel/ lichtstraat in willen hebben van zo’n 1. 75m breed. Graag willen wij een stopcontact in de nieuwe muur. Vanzelfsprekend moet de huidige pui gesloopt worden om een grote ruimte te creeeren. Als laatste en zal de keuken opnieuw betegeld moeten worden (totaal ong. 18m2). Bijgeboegd een plattegrond met de uitbouw eraan getekend.

Keuken verplaatsen naar een andere ruimte

Wij willen de keuken die achterin het huis is naar de voorkant van het huis in de woonkamer gaan plaasten en dan ook de vloer ongeveer 20 cm laten zakken zodat je onder het grote raam blijft. Het gaat vooral om de leidingen verleggen en de vloer naar beneden plaatsen keuken laten we plaatsen. En dan ook van de bestaande keuken een kamer maken.

Keuken van Praxis laten plaatsen

Ik zou graag een simpele keuken willen laten plaatsen van de Praxis. Op de bijgevoegde foto kunt u zien welke keuken het betreft.

Vloer laten betegelen

In verband met de plaatsing van een nieuwe keuken in een appartement, willen wij de 12 m2 vloer betegelen met vierkante tegels, inclusief het aanbrengen van ondervloer, die voldoet aan de VvE eisen aangaande geluidsisolatie. Ik zoek iemand die alleen kan komen plaatsen, materialen verzorgen wij zelf.

Nieuw plafond en diverse klusjes in de keuken

Wij willen graag het oude softboard plafond vervangen door een nieuw gipsplaten plafond, met isolatie. Het gaat om een gedeeltelijk schuin plafond in een kleine kamer (+/- 2. 55 x 2. 85 m). Plafond is op het hoogste punt +/- 2. 20 m hoog en op het laagste punt +/- 1. 50 m. Er zit 1 lamp in het plafond. De tweede klus betreft het vervangen van het keramisch binnenwerk van een warmwaterkraan, het plaatsen van een zeefje en afsluiter in de leiding naar dezelfde warmwaterkraan en het vervangen van de afvoer van de gootsteen (zwanenhals).

Keuken verbouwen

Keuken gekocht via keukenwarenhuis, hiervoor binnenkort de laatste gesprekken (23mei). Deze opdracht gaat om het plaatsen (L-vormige) en aansluiten + voorwerk (leidingen omleggen e.d. ) van de gehele keuken. Via keukenwarenhuis zelf konden wij dit ook laten doen, echter schrokken we van de prijs..

Leidingen omleggen en CV-ketel verplaatsen

Ik heb een appartement gekocht en wil graag de oude CV-ketel uit de keuken laten verwijderen en in de balkonkast laten plaatsen. Plus leidingen verleggen. Materiaal dient meegenomen te worden in de offerte.

Extra groep plaatsen in groepenkast

Extra groep tbv elekrisch koken. Groepekast aan vorzide van huis, keuken aan achterzijde afst ca 15mtr.

Grindvloer plaatsen en eventueel vloerverwarming

Ik wil graag een grindvloer en eventueel vloerverwarming. Ik heb een betonvloer waar ik de parketvloer van verwijderd heb en zodoende 15 a 16 mm dieper zit dan de keuken. De grindvloer neemt ongeveer 6 mm dikte in beslag. Dus blijft er 9 a 10 mm over voor vloerverwarming zonder te frezen. Ik weet niet of er gefreesd moet worden. De totale oppervlakte is 30 m2.

Partners

Partners van Casius