Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor aanrechtblad met beton ciré aanbrengen:

Aanrechtblad met beton ciré aanbrengen

Wij willen in ons huis het aanrechtblad graag laten bewerken met beton ciré. Het betreft een lang stuk van 3,40 m x 60 cm met een uitsparing voor een dubbele wasbak. Daarnaast willen we ook het werkblad van het kookeiland laten bewerken, afmetingen zijn 1.60 x 1.20 m. Het werkblad heeft een kunststof bovenlaag met een aluminium rand aan de zijkant. Indien gewenst kan ik meer/andere foto's sturen ter verduidelijking. Wij horen graag of dit mogelijk is en wat de kosten zouden zijn!
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanrechtblad met beton ciré aanbrengen uit heel Nederland:

Aanrechtblad renoveren met beton cire

Ik zoek een keukenspecialist die de twee werkbladen van mijn keuken kan vervangen. Het gaat om één blad van 300 cm breed en 60 cm diep en één blad van 160 cm breed en 70 cm diep. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Beton ciré op watervast multiplex aanrechtblad herstellen

Ik wil graag een aanrechtblad dat is voorzien van beton cire, maar dat helaas niet waterdicht is gebleken, opnieuw laten stucen. Het liefst zoek ik een wat meer allround klusser die de oude laag kan verwijderen, nieuwe laag aanbrengt, kitranden opnieuw doet, eventueel zelfs keukendeurtje monteert, lampen kan ophangen, radiator vervangen, tegelen badkamervloer, plaatsen nieuw badkamermeubel, e.d.

Aanrechtblad stucen met beton cire

Ik wil graag informatie om ons huidige aanrechtblad te laten stucen in betonlook. Dit is een kunststof aanrechtblad van circa 4 meter breed.

Keuken laten stuken

Wanden en plafond woonkamer en keuken glad stuken. Op 26 januari wordt nieuwe keuken geplaatst graag zo dicht mogelijk voorafgaand aan het plaatsen van de keuken de wanden stuken. Boven het aanrechtblad komt alleen een plint. Geen bovenkasten meer. Daar is het wat beschadigd omdat er tegels gezeten hebben. Hoe lang is de droogtijd? Vanaf de 17de kan het werk uitgevoerd worden omdat er eerst het leidingwerk verlegd moet worden. Wanden: 60 m2 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond: 50 m2 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Keukenwanden stucen

In verband met een keuken vervanging moet de muur achter de keuken glad gestuct worden. Hier zitten nu deels lijmresten en kale betonplekken. De nieuwe keuken heeft meer open stukken boven aanrechtblad. Het betreft een rechte muur van 4,5 m en een zijwand (1.20 meter dan hoekje om en nog 30 cm). -Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) -Vloeren afplakken Vierkante meter: 5

Aanrechtblad renoveren met beton ciré

Wij willen het aanrechtblad in onze bestaande keuken laten renoveren met een betonlook. De wasbak is verzonken en we weten niet of dat een probleem is. Mogelijk kan die vervangen worden. Afmetingen: 280 cm breed, 90 cm diep + een stuk 60 cm diep en 4 cm dik. Het blad is van watervast verlijmd multiplex met een kunststof topping. De metalen strip aan de voorzijde moet eraf gehaald worden. Er is een foto beschikbaar.

Wanden glad stuken

Toilet ruimte, 2 muren boven 2 trappen omhoog, keuken boven het aanrechtblad, stukje tussen muur op en overloop. Wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Betonstuc smeren op aanrechtblad

Ik zou graag het aanrechtblad van onze keuken laten veranderen naar een betonstuc aanrechtblad (3,5m2). In de bijlagen treft u foto's van de keuken en een plattegrond met daarbij de afmetingen. De spoelbak in het linker deel komt te vervallen en het rechter deel dient te worden voorzien van een nieuwe onderbouw spoelbak (bijvoorbeeld Franke Spoelbak Sirius Sid 110-50 onderbouw) en kraan. Ik zou graag het beton stuken van de achterwand als extra optie in de offerte mee laten nemen (ik ga er dan vanuit dat er over de tegels heen gestuct zal worden). In totaal is de achterwand ongeveer 5,5m2 groot. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Aanrecht van betonstuc laten maken

Ik wil graag een aanrechtblad in beton stuc. Er ligt nu een blad van multiplex op met een waterkering. De afmeting is: 180×195x59 cm diep. Gewenste kleur: zoveel mogelijk in de betonlook of iets lichter. Wanneer: zo snel als mogelijk.

Stucwerk in de keuken en badkamer

Het stuken van een kunststof aanrechtblad, met beton ciré. Het blad is 2.20 x 60 cm. En het stuken van de wanden van de badkamer, ook met beton ciré, circa 3 m².