Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor scholtes afzuigkap repareren:

Scholtes afzuigkap repareren

Mijn afzuigkap van Scholtes doet het niet meer. Het was al een tijdje 'zoeken' om het contact te kunnen laten maken en er leek sprake van een los contact bij het aandoen. Het gaat om het eerste knopje/niveau.... als hij eenmaal aan was, was het geen probleem hem harder te zetten. Het aankrijgen was al tijdje even lastig. Nu gaat hij helemaal niet meer aan.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor scholtes afzuigkap repareren uit heel Nederland:

Scholtes afzuigkap repareren

Huurwoning met Scholtes afzuigkap. Hij heeft het 4-5 maanden gedaan. Twee standen waarvan de lage stand het eerste niks meer deed. De hoge stand zoog nog matig en toen ook niet meer. Als ik probeerde de afzuigkap aan te zetten was er na een paar seconden kortsluiting. Nu doet het helemaal niks meer, alleen het licht werkt nog. De buis van de afzuigkap gaat via de keukenkast het plafond in. Ik zit op de begane grond van een appartementen complex, dus ik weet niet waar de buis eindigt. Verhuurder zegt dat ik het zelf moet repareren.