Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor repareren van een keramische kookplaat:

Repareren van een keramische kookplaat

Onze keramische kookplaat van Scott Ceran heeft een grote barst over de hele lengte. Ik denk dat de hele glasplaat moet worden vervangen. De twee rechter pitten geven een foutmelding en werken nu niet (waarschijnlijk vanwege de kapotte plaat).
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor repareren van een keramische kookplaat uit heel Nederland:

Keramische kookplaat repareren

Wij hebben een Scholtes keramische kookplaat waar van de rechter zijde voor en achter het niet doet. Dat is gekomen omdat de stroom eraf is geweest. Ik wil dit graag laten repareren.

Nokvorst repareren en vastzetten

Een aantal weken terug is de nokvorst (twee losse pannen, met spijkers vastgezet) van het dak gewaaid. Het betreft een standaard keramische pan. Wat zijn de kosten van zo'n dakpan en de plaatsing/vervanging daarvan? Vervanging wil ik zeker voor de herfst plaats laten vinden.

Repareren van een keramische kookplaat

Onze Scholtes kookplaat heeft waterschade. Door een lekkage is hier veel water op gekomen gedurende een nacht. Wij zijn benieuwd hoeveel het kost om deze te laten repareren.

Keukenkraan repareren of vervangen

Mijn keramische keukenkraan is 8 jaar oud en lekt water op het keukenblok. Ik laat de kraan graag herstellen of vervangen.

Repareren van een keramische kookplaat

Onze keramische kookplaat, merk Schott Ceran, geeft bij 2 van de 4 warmtebronnen een foutcode 'F' en die werken niet meer. We hebben de elektriciteit er al afgehaald om te resetten, maar dat mocht niet baten. Ik zoek iemand die hier alles van weet, het kan bekijken en beoordelen, en dan bepalen of het gerepareerd kan worden of dat er een nieuwe in moet.

Repareren van een keramische kookplaat

De kookplaat is van 2010. Nu gaat, bij het aanzetten, direct al de grote zone rechtsvoor al voluit verwarmen en is niet meer te regelen. De andere 3 zones werken gewoon normaal. Ik heb de stekker er al uitgehaald en weer erin gezet (reset), maar dat helpt niet. Graag opgave wat de reparatie gaat kosten. Siemens ET645TE11E

Hangtoilet en keukenkraan repareren

Wij hebben bij Praxis enige jaren geleden een hangtoilet van Adrialicco gekocht. Nu blijf de grote drukknop hangen en dus doorlopen. Als wij het bedieningsfront er af halen en het triangel er achter een duwtje geven stopt het doorlopen weer. Wij zoeken een monteur om een en ander te hertellen/schoonmaken oid. Tevens hebben wij een keramische keukenkraan die af en toe druppelt. Wij vermoeden dat het binnenwerk is versleten en vervangen moet worden.

Leveren en installeren tweedehands keramische kookplaat

Mijn keramische Atag kookplaat is meer dan 10 jaar oud; één van de pitten doet het niet meer. Ik zoek iemand die dat kan repareren (Atag zegt de onderdelen niet meer te hebben). Als dat niet kan dan wil ik graag een tweedehands of goedkope nieuwe kookplaat geïnstalleerd zien. Gaat om een plaat van 50 x 89 cm.

Lekkage op dakkapel herstellen

Wij hebben een dakkapel die geschakeld is met onze buren. Op ons stuk van ongeveer 130 x 200 cm hebben we lekkage en we willen de bitumen dakbedekking graag laten repareren of indien nodig laten vervangen. Verder zijn er een aantal keramische dakpannen op onze schuur gescheurd. We hebben aan de binnenzijde nog geen lekkage ontdekt, maar willen die dakpannen wel graag laten vervangen. We maken graag even een afspraak om de klus hier te bekijken en ontvangen daarna uw offerte.

Boretti oven repareren

Ik heb een oude 90cm boretti fornuis (14 jaar) waarbij het warmtespiraal (boven) is bezweken. Ook is de keramische plaat gekrast (oppervlakte krassen) en op een aantal plaatsen licht versleten. Als laatste is er bij de overndeur een roestplek waar de verf is afgebladderd. Ik wil graag de optie van reparatie onderzoeken. Dus: spiraal repareren/vervangen, keramische plaat polijsten, roestplekje wegwerken