Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor boretti gasfornuis ombouwen:

Boretti gasfornuis ombouwen

Boretti 6-pits fornuis geschikt maken voor Nederlandse gasaansluiting. Op dit moment is het toestel geschikt voor G20 gas. Daardoor is de verbranding niet optimaal. Ik vermoed dat dat gasinspuiter verandert moet worden, maar ik ben geen expert. Ik hoop dat u mij kan helpen.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boretti gasfornuis ombouwen uit heel Nederland:

Boretti gasfornuis repareren

Ik wil graag onze Boretti gasfornuis laten repareren. 3 gaspitten functioneren helemaal niet. 2 daarvan willen niet aan en één pas als je de knop 5 min. blijft vasthouden.

Gasfornuis naar elektra ombouwen

Graag een offerte voor het ombouwen van een gasfornuis naar elektrisch. Gaat om een Boretti.

Gasslang vervangen

Wij hebben een Boretti gasfornuis van 8 jaar oud en ruiken af en toe gas. We vermoeden dat de gasslang vervangen moet worden, deze is nog nooit vervangen. Graag ontvangen we offerte voor het vervangen van de gasslang, inclusief materiaalkosten en apart verder onderzoek doen naar een mogelijk gaslek, als het niet aan de gasslang ligt. We wonen in Amsterdam in een appartement op 3 hoog.

Ontsteking repareren van een Boretti gasfornuis

Ons boretti fornuis met 5 pitten is al diverse jaren oud. De ontstekingen haperen of doen het niet meer. Ook de bimetaaltjes reageren erg langzaam. Ik zou graag deze ontstekers en bimetaaltjes willen laten vervangen.

Knop/ring op Boretti gasfornuis vervangen

De vijf ringen op de knoppen op mijn Boretti gasfornuis laten los.

Thermokoppel van Boretti fornuis uitschakelen

Welk draadje moet ik loskoppelen van ons Boretti gasfornuis VNR104AN? Onze kinderen gaan bijna het huis uit, dus die kinderbeveiliging mag er wel een keer vanaf.

Gasfornuis en oven vervangen

In bestaande keuken, moet het gasfornuis en de oven vervangen worden. Dit betreft beide Boretti keukenapparatuur; 1. De MIO-660IX inbouwmaat 560mm x 585mm en 2. Gasfornuis MGGK-64 inbouwmaat 560mm x 490 mm.

Boretti gasfornuis repareren

De ontsteking van de pitten werkt niet meer goed en de scharnier van de ovendeur is kapot.

Ontsteking repareren van een Boretti gasfornuis

De ontsteking hapert waardoor de gaspit wel gas geeft maar de ontsteking niet reageert. Dus de pit met de aansteker aansteken. Frequentie van niet insteken is groter dan wel, eerste een pit, nu bijna alle pitten.

Boretti gasfornuis repareren en eventueel een waterkraan vervangen

Van ons gasfornuis werkt al enige tijd de 'fry-top' niet meer, opeens begon die brander te ploffen en ging dan uit. We gebruiken de veiligheidshalve al enige tijd niet meer. Nu echter ook de wokbrander ermee ophoudt die alleen nog maar een klein beetje brandt, wordt koken voor een groot erg lastig. Daarnaast hebben we een lekkende waterkraan en een nieuwe ter vervanging, maar niet de expertise om deze te kunnen vervangen. Mocht dit op korte termijn in één klus geklaard kunnen worden heel graag.

Partners

Partners van Casius