Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keuken aanpassen:

Keuken aanpassen

De bestaande keuken in ons nieuwe huis willen wij een beetje ´pimpen´ door de volgende onderdelen: - Nieuw keukenblad monteren (met nieuwe spoelbak) - Keukentegeltjes vervangen voor andere tegels - Indien mogelijk; oven/gas-combinatie plaatsen op plaats inbouwoven - Greepjes vervangen De materialen zijn in overleg met u.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keuken aanpassen uit heel Nederland:

Uitbreiding keukenblok

Klusser, Graag zou ik in het nieuwe jaar mijn keuken willen aanpassen. Zo wil ik het keukenblok iets verplaatst hebben om zo het aanrechtblad te verlengen. Zie foto voor meer duidelijkheid. Kun je mij helpen? Ik hoor graag van je. Gr Mark

Extra groep aanleggen en aansluiten in de keuken

Ik wil mijn gasfornuis gaan vervangen en wil de kosten laten berekenen voor het aanpassen van het elektra. Ik wil een extra groep laten aanleggen, een kabel van ongeveer 12 meter laten trekken via de kruipruimte en een stopcontact laten plaatsen van 2 x 230V. Ik ontvang graag uw offerte.

Extra groepen aanleggen

Half april krijgen wij een nieuwe keuken met een inductiekookplaat. Ik wil voor die tijd het elektra laten aanpassen met extra groepen in de meterkast. De overige aanpassingen aan het elektra kan ik zelf verzorgen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Bestaande Siematic keuken aanpassen

We hebben een bestaande Siematic SC10 keuken, nachtblauwe frontjes. In het eiland deel zit een oven van 60cm, aan weerszijden kastjes en lades. Nu willen we graag een 90cm brede oven plaatsen. Kasten en lades moeten dus worden aangepast en versmald.

Badkamer en toiletruimte verbouwen en keuken voorbereiden

Ik wil in mijn woning diverse werkzaamheden laten verzorgen. Allereerst gaat het om het aanpassen van het leidingwerk voor de plaatsing van een nieuwe keuken. Er is een installatietekening aanwezig met de eisen van de keukenleverancier. Boven het werkblad moeten de leidingen in de muur worden gefreesd en onder het werkblad op de muur worden geplaatst, omdat er een extra diep werkblad is. Verder moet ook de groepenkast worden aangepast. In de toiletruimte van 118 x 85 cm willen we de leidingen laten aanpassen en daarom een koof laten maken. Er moet een hangtoilet worden geplaatst. De wanden willen we tot 150 cm hoog laten betegelen met tegels van 25 x 33 cm en de vloer met tegels van 30 x 60 cm. Een plafondschakelaar moet worden gewijzigd naar een muurschakelaar. Verder willen we de badkamer van 300 x 200 cm vernieuwen. De wasmachine-aansluiting moet worden verplaatst en de doucheruimte verdiept. Er moet een hangtoilet komen en een wastafelmeubel. We laten de wanden graag betegelen tot het plafond en ook de vloer betegelen (maten tegels zie toiletruimte). Er moet een verlaagd plafond met inbouwspots worden geplaatst. Alle wanden zijn al vrij van oud tegelwerk. Wij leveren zelf alle materialen en zoeken een bedrijf dat hier op korte termijn mee kan starten, het liefst binnen een maand. We willen een afspraak maken en laten het werk hier graag beoordelen. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte.

Elektra aanpassen en uitbreiden

Ik wil een inductiekookplaat gaan plaatsen. Daarvoor moet er elektra worden aangepast. Ik wil ook 2 extra groepen en een aardlekschakelaar laten plaatsen. Er moet in de keuken ook een stopcontact bij. Ik ontvang graag uw offerte.

Elektra in keuken aanpassen

Klus 1: In de keuken 2 stopcontacten, op 2 verschillende wanden, erbij. De ene wand, beton, heeft zo'n 4 meter verder een stopcontact. De andere wand (vermoedelijk gips) heeft 1,5 meter verder een stopcontact en wat schakelaars. Graag offerte voor de complete klus,(inclusief frezen en materiaal etc. Klus 2: het checken van een aansluiting boven de afzuigkap, een lamp onder keukenkast die daarop is aangesloten gaat steeds kapot.

Groepenkast aanpassen of vervangen

Ik heb vaak storingen in het elektra en wil daarom de groepenkast laten aanpassen of vervangen. Ik heb nu een groepenkast met: 1xgroep 20A 3xgroep 16A 20A naar keuken(nattegroep) met aparte verdeelkast. Ik wil aparte aansluitingen laten maken voor de koelkast, wasmachine, droger, vaatwasmachine en kookplaat. Ik wil eerst even een afspraak maken om de huidige situatie te laten beoordelen. Daarbij ontvang ik graag uw advies en een prijsopgave.

Voorbereidend werk voor plaatsing nieuwe keuken

Tussen 6 en 8 november. De nieuwe keuken wordt 9 november geplaatst. De oude keuken halen wij er op 6 november uit, zodat het leidingwerk (electra/ water) en afvoer op de plek van de werktekening kan worden aangebracht. Het gaat om: Volgens werktekening plaatsen van stopcontacten en waterpunten. Het afdoppen gasleiding en verwijderen van de geiser. Extra groep plaatsen in verband met keramisch koken en machines . De sansluiting afvoer op riool checken. Installeren Daalderop close-in boiler in de kelder onder keuken met leiding naar warmwaterkraan keuken. In kelder waterleiding aanpassen en klaar maken voor andere plek wasmachine. Werktekeningen zijn beschikbaar.

Muurtje in keuken stucen

Na het aanpassen van het leidingwerk moet in de keuken een muurtje in de keuken van 2.50 meter bij 1.80 meter (vanaf aanrechtblad tot plafond), en nog een muurtje daarnaast van ongeveer 1 meter bij 1.80 meter. Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Gibo-blokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 5 De werkzaamheden moeten tussen 8- tot 18 december gaan plaatsvinden.

Partners

Partners van Casius