Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor aanrechtblad verhogen:

Aanrechtblad verhogen

In verband met het leggen van vloerverwarming en het waterpas maken van de vloer is de vloer in de keuken een stuk hoger geworden en het keukenblad hierdoor te laag. Dit willen we zeker 5 cm laten ophogen. De onderkastjes kunnen in zijn geheel worden verhoogd of alleen het blad. Wij zijn benieuwd naar de mogelijkheden en krijgen hierin graag advies. De achterwand van de keuken is betegeld. Afhankelijk van de kosten overwegen wij tevens een nieuwe wasbak en kraan zodat zo dat alles in een keer gedaan kan worden.
Onze klant uit Oudewater (Utrecht) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanrechtblad verhogen uit heel Nederland:

Aanrechtblad verhogen

We krijgen per 1 augustus de sleutel van ons nieuwe huis. Het keukenblad van het kookeiland dient 10 cm te worden verhoogd. Het keukenblad van het aanrecht tegen de wand hoeft niet verhoogd te worden (is al 10 cm hoger).

Aanrechtblad verhogen

Ik wil graag mijn huidige kunststof keukenblad 10 centimeter laten ophogen. Graag uw advies in de mogelijkheden voor het ophogen. Het gaat om een keukenblad van ongeveer 3.5 meter.

Keukenblok met blad verhogen

Ik heb een aanrecht, bestaande uit drie onderkastjes en daarop een rvs aanrechtblad met een spoelbak en kraan. De hoogte is nu ongeveer 90 cm en ik wil dit naar 105 cm laten wijzigen in verband met mijn lengte. Graag bespreek ik de mogelijkheden en de kosten.

Kraangat maken in een stenen aanrechtblad

Momenteel zit de kraan gemonteerd onder de vensterbank. Omdat keuken+ aanrechtblad omhoog moet ivm verhogen van de vloer, moet de kraan nu ín het blad worden gemaakt.

Aanrecht verhogen

Wij hebben net een woning gekocht met een 10 jaar oude keuken. Het aanrechtblad is erg laag en deze zouden wij graag laten verhogen. Het blad is van composiet. Het is geen probleem als alleen het aanrecht verhoogd word en er een plint komt tussen het aanrecht en de eerste lade daaronder. Eventueel dienen er ook 3 contactdozen verplaatst te worden.

Keuken hoger plaatsen

We hebben een nieuwe dekvloer met vloerverwarming en nieuwe tegels. Het stenen aanrechtblad stond op 91 cm en nu op 88 cm en we vinden dit een beetje laag en willen het dus met circa 3 cm laten verhogen. Het aanrechtblad is gekit. L-vormig blad en keuken. Achterwand is betegeld.

Keuken ophogen / verhogen

Ik wil mijn keuken laten ophogen. De keuken is momenteel op rolstoelhoogte en moet opgehoogd worden naar een reguliere hoogte. Daarbij moeten de bovenkastjes verhangen worden en het aanrechtblad inclusief kookplaat opgehoogd. Eventueel ook aanpassen elektra. De gootsteen wil ik graag laten vervangen door een diepere bak en eventueel een nieuw aanrechtblad.

Plaatsing keukenblad en verhoging aanrecht

Wij willen een nieuw aanrechtblad, in composiet wellicht, met anderhalve spoelbak laten plaatsen en tevens het aanrecht zo'n 10 cm laten verhogen van 89 naar 99 cm. Recht blad van circa 2,5 meter lang. In eerste instantie advies over de mogelijkheden en een indicatie van de kosten, waarna mogelijk opdracht tot uitvoering.

Verhoging aanrecht

Is het mogelijk mijn bestaande aanrecht (woningbouw) te verhogen? Aanrechtblad is 2,5 meter lang. Denk iets van 15 cm omhoog. Graag overleg met de vakman.

Plaatsing van douche + wc 1e verdieping

Graag boven op de eerste verdieping in een hokje van ongeveer 2,5 bij 1,5 meter een douche, klein wastafeltje én sanibroyeur plaatsen. Daarnaast ook plafond verhogen. Plafond is door vorige eigenaar extreem verlaagd ivm met een enorme cv ketel uit 1980. Eventueel ook wanden en vloer betegelen. Daarnaast: Wc 'omdraaien' naar aangrenzende ruimte. Huidige wcruimte voorzien van gipsplaten zodat het een entree voor kapstok e.d. kan worden. Aangrenzende ruimte is nu nog badkamer. Douche eruit slopen, op de plek van de douchekabine de wastafel plaatsen + spiegel. Op de plek van de wastafel de wc. Aanrechtblad boven de wasmachine die er ook staat. Materialen in overleg, kunnen geleverd worden.