Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor 11 keukens plaatsen:

11 Keukens plaatsen

Voor een project in Nieuwegein zoeken wij keukenspecialisten voor de plaatsing van 11 keukens. Deze worden in 4 fases geplaatst (2-3-3-3).
Onze klant uit Nieuwegein (Utrecht) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor 11 keukens plaatsen uit heel Nederland:

Ikea keuken plaatsen

Voor een Project in Landgraaf (L) hebben wij aanstaande vrijdag 1 november of uiterlijk voor maandag aanstaande een keukenmonteur nodig die ruime ervaring heeft met Ikea keukens en die zo'n keukentje op een dag plaatst. Het betreft 3 hoge kasten en 11 lage kasten in een eiland tussen twee muren zie tekening. 2 apparaten. Het is niet erg complex, de leidingen liggen allemaal op de plaats en in overleg kunnen er ook werkzaamheden door de aannemer verricht worden. Stuur mij svp de volgende gegevens: 1) Totaalprijs waarbij excact vermeld staat wat u hiervoor doet en levert cq niet doet, niet levert in of excl btw. 2) Hoe lang u denkt voor het werk nodig te hebben. 3) Met hoeveel mensen u het project maakt. 4) Wanneer en hoe laat u kunt starten.